• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar, ben bebeğime verdiğim suyu hala içme suyunu kaynatıp soğuduktan sonra veriyorum. yemeklerine de içme suyu kullanıyorum. kendi yemeklerime musluktan koyuyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?

Selam
Muhallebiyi nasıl yapıyorsun?

Ben hiç vermedim. Su ek gıda işini kiviramadim. Bebem buyuyunce cok yemek sececk heralde.
Canim hazır alıyorum ben kaşık maması arada da irmik ile kendim de yapıyorum azıcık ırmigi suyla pişirip içine meyve rendeliyorum.off ek gıda işi çok zor benim kızda da alerji gibi bişey çıktı yüzünde ve kollarında neye karşı oldugunu da bulamıyorum :(

kızlar, ben bebeğime verdiğim suyu hala içme suyunu kaynatıp soğuduktan sonra veriyorum. yemeklerine de içme suyu kullanıyorum. kendi yemeklerime musluktan koyuyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım bebeğine kaynamış su verme bence çünkü kaynatınca içindeki mineraller ölüyor hazır sudan ver. Ben çorbasını vs hazır suyla yapıyorum bizimkilerde Çeşme'den kullanıyorum.

Canim hazır alıyorum ben kaşık maması arada da irmik ile kendim de yapıyorum azıcık ırmigi suyla pişirip içine meyve rendeliyorum.off ek gıda işi çok zor benim kızda da alerji gibi bişey çıktı yüzünde ve kollarında neye karşı oldugunu da bulamıyorum :KK43:
Bizim havuçtan olmuştu mesela canım hem de baya sonra farkedebildim hemen belli etmedi

Canım bebeğine kaynamış su verme bence çünkü kaynatınca içindeki mineraller ölüyor hazır sudan ver. Ben çorbasını vs hazır suyla yapıyorum bizimkilerde Çeşme'den kullanıyorum.
Canım ben de damacanadaki suyu kaynatıp veriyorum. Damacana çok sağlıklı gelmediğinden. Bebekler için cam içinde satılan sulardan mı alsam?

Canım ben de damacanadaki suyu kaynatıp veriyorum. Damacana çok sağlıklı gelmediğinden. Bebekler için cam içinde satılan sulardan mı alsam?
Evet canm en faydalısı cam şişeden suymuş ama olmazsa damacana suyu en son kaynatılmış su yani gittikçe düşüyor yararı bu sıralamada..ben kaynatmadan veriyorum damacanadan.

canım ben ilk zamanlar arıtma var evde onun suyunu kaynatıp veriyordum ama 3. aydan sonra artık suyu kaynatmıyorum direk arıtmadan bardağa suyu dolduruyorum bardaktan içiriyorum suluk hiç almadım bardağa alışsın diye.

Kanda sonuç kesin oluyor canım, bazen gecikme olur çok takılma eli kulagindadir nasıl olsa, ben adet olmayı bile unuttum 9 ay oldu daha bişey yok
Kızım olmadan önce aman olsada ilk bebek diyor hiç umursamıyordum günü gününe oluyordu.Bebekten sonra insan ister istemez acaba diye düşünüyorya stresten olacağı varsada olmuyor:) bekliyoruz bakalım hacı yolu bekler gibi :):)

Kızım olmadan önce aman olsada ilk bebek diyor hiç umursamıyordum günü gününe oluyordu.Bebekten sonra insan ister istemez acaba diye düşünüyorya stresten olacağı varsada olmuyor:) bekliyoruz bakalım hacı yolu bekler gibi :):)
Valla canım benim 9 seneden sonra oldu bebeğim her ay umutla beklerdim ama adet olurdum, eşime kv ye adet oldum demeye cekinirdim, şimdi bi olsa gururla soyleyecem ama nerdeeee olmayacağı tuttu.

Valla canım benim 9 seneden sonra oldu bebeğim her ay umutla beklerdim ama adet olurdum, eşime kv ye adet oldum demeye cekinirdim, şimdi bi olsa gururla soyleyecem ama nerdeeee olmayacağı tuttu.
İşte bekleyince gelmiyo.çok şükür bnm bugün geldi de içim rahatladı darısı sana :KK24:

Kızlar nasılsınız?
Daha var biliyorum ama bebişlerinizin 1 yaş gününü nasıl kutlamayı planlıyorsunuz?
sağol canım iyiyiz şükür siz nasılsınız :)
bizim eşimle kızım aynı gün doğumlu valla ben de düşünüyorum açıkçası şimdiden..ama öyle ig de gördüğümüz gibi şatafatlı şeyler bana göre değil sade ve özel bir doğumgünü ve foto çekimi yaptırabilirim sanırım.yine de fikirlere açığım ;)

sağol canım iyiyiz şükür siz nasılsınız :)
bizim eşimle kızım aynı gün doğumlu valla ben de düşünüyorum açıkçası şimdiden..ama öyle ig de gördüğümüz gibi şatafatlı şeyler bana göre değil sade ve özel bir doğumgünü ve foto çekimi yaptırabilirim sanırım.yine de fikirlere açığım :KK66:
Ayy bnmde aklım fikrim şuan doğumgününde.pasta nasıl olacak ne yapacağız düşünceler düşünceler...

Ben de şatafatlı düşünmemiştim ama ailem Ankara'da. Kalabalığız toplanıp gelecekler. Eşimin tarafı da aynı şekilde. Ev mümkün değil kaldırmaz. Ancak bir düğün paklar bizi :rolleyes:
Bir mekanda kutlayayım diyorum ama epey külfetli oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben de :KK34:

Kızlar gece uykularımız yarım saate bir uyanma ya döndü Bir de hiçbir şey yemiyor kendi yemek istiyor elime vuruyor kendine verdiğim de yere atıyor var mı aynı durumda olan ne yapacağımı şaşırdım

Back