- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.601
Geçmiş olsun canım2 hafta kadar sürdü iştahıda hiç yoktu canmn birde hastalandı grip oldu. bogazı enfeksiyon oldu ikisi birden anlıcan cok zorlandk
şimdi iyi çok şükür keyfide iyi ben calşyrm bide annem bakıor
Canım bizim de öyle. Her an yanındayız iki saniye boş bırakmaya gelmiyor. Ama göz önünde de olsa olacak oluyor.Kizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya
Canım ben tv sehpası için kenar koruma bantı aldım. Tavsiye ederim, netten bir bak istersen.Canim bizimki de tv unitesine tutunup kalkiyo kalkmasi bisey degil dengesini kaybediyilo bazen. Bizde onune minderleri dizdik ama nafile onlarada tutunup kakkiuo
Kızlar bende bişey sorucam ya. Bebişlerinizin tam 9. ayda boyları ne kadar oldu. Bugün doktora gittim inanın kavga edecektim onun ölçtüğü boyun falan doğru olduğunu düşünmüyorum
Canım beni anlatmışsın sanki. Bende de unutkanlık çok fazla ama ben aklımın sürekli kızımda olmasından kaynaklanıyor diye düşünmüştüm. Psikopata bağlamış şekilde aklım fikrim kızım :) kızımla bozdum kafayıbu arada benim de popomda egzama çıktı ve d vitamini değerim benim de çok düşük. Vitamin takviyesi almadım. Süttem kızıma geçerse, hem onun damlası hem benim takviyem kızıma çok olur diye.
Ben artık para falan kaybedince dutumun vehametini daha iyi anladım, emin olduğum şeyden bile şüphe duyar oldum, herşeyi unutuyorum yanlış hatırlıyorum diye. Haftaya Dr a gidince sorarım bir fikri vardırAynısı bende de var hafızamı kaybetmiş gibiyim çok iyi hatırlarım normalde herşeyi ama bu aralar biri birşey söylüyo hiç yaşamamışım gibi zerresini hatırlamıyorum. Demir eksikliği bende hamilelikten öncede vardı aslında onamı bağlıdırkii
Ben 25 indesaglik ocagina gidecem. Olculunce yazarım. Ama tam duramadiklarindan yanlis olculuyor. Birkeresinde cocugu 63cm olctu. Ertesi ay gittik 62 diyor bide gülüyor su çekmiş bu cocuk diyeKızlar bende bişey sorucam ya. Bebişlerinizin tam 9. ayda boyları ne kadar oldu. Bugün doktora gittim inanın kavga edecektim onun ölçtüğü boyun falan doğru olduğunu düşünmüyorum
B12 ye de bakıldı Can'ım. Ref aralığı 211-921 diyor benim 399 çıkmış. Çok da düşük değil heralde. D vitamini kilo aldırır mı yaa ampül verir heralde dryeos dvitsmini cok dusuk.mutlaka takviye damla kullanmalisin. Bebise verirkennswnde kullan ve 15 dk direk gunes ışığı almalisin ciplak tene. Ama unutkanlik b12 vit ile ilgili deniyor .o degere bakildi mi
Benim bebeğim 19 mayıs doğumlu ilk adetim geçen ay oldumKizlar bebegim 26 mayis dogumlu ilk adetimi gordum aranizda benim gibi olan var mi normalmidir acaba ??
benimki 25 mayıs doğumlu hala adet olmadım canımKizlar bebegim 26 mayis dogumlu ilk adetimi gordum aranizda benim gibi olan var mi normalmidir acaba ??
Kizlar bebegim 26 mayis dogumlu ilk adetimi gordum aranizda benim gibi olan var mi normalmidir acaba ??
hep mi böyle yoksa ara ara mı canm grcekten tuhen cok yoruluyor insangünaydın kızlar. benim kızım da bu gece çok uyandı. acayip yoruldum. uyutuyorum beşiğine koyuyorum uyanıyor, dönüyor dönüyor ağlıyor vs...gece boyu 3 kere mama verdim.
emziriyorum koyuyorum uyanıyor. memeyi kendi kendine bırakmıyor. biberonla uyumaya alıştı. emzirdikten sonra yatağa koyunca mama veriyorum. öyle uyuyor.
mama veren arkadaşlar; gece kaç ölçek/cc mama veriyorsunuz?
hep mi böyle yoksa ara ara mı canm grcekten tuhen cok yoruluyor insan
vala canm benmkdie öle ben baş gelemedim emmeden uymuor dalmıor uykuya illaki emecek.Kızlar benimki karnı tok olsa bile emmeden uyumuyor gece de sık uyanıyor yine emerek uykuya geçiyor nasıl bıraktıracağım bilmiyorum doktorda emerek uyamayı bırakması gerekiyor dedi fikri olan var mı
bizde aynıyız 1 kere felan uyanması mucize benm için ..her gece böyle değil canım. hiç deliksiz uyuduğumuz yok, bazen 1 kere uyandığı oluyor. öyle olduğunda çok mutlu oluyorum. ama emzirip yatağına koyduğumda uyumaması epeydir var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?