• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben doğum gününü evde kutlamayı planlıyorum dışarda kutlamak hem masraf hem gereksiz bir yaş için zaten kreş döneminde illaki dışarda arkadaslariyla kutlama isteyecek tabi bu benim tercihim. Dış bugdayini da evde yaptım 30 kişi olduk toplamda evim geniş Rahat oldu sadece onceden ikram hazırlama kısmı biraz yorucu :))pembe renk kullanmıştım diş buğdayında doğum gününde ya kırmızı ya mor ya sarı yapıcam konsept masasını daha karar vermedim bakalım:KK51:

Biz
Kızlar gece uykularımız yarım saate bir uyanma ya döndü Bir de hiçbir şey yemiyor kendi yemek istiyor elime vuruyor kendine verdiğim de yere atıyor var mı aynı durumda olan ne yapacağımı şaşırdım
Bizimkinin uykusu iyi de yemesi berbat
Hiçbir şey yemiyor zaten emmeyi de bıraktı dün doktora goturdum balık yagi vitamin verdi iştah açıcı ozelligi varmış umarım açılır yemeyen çocuk çok zor heleki çalışırken daha da zor aklım evde kalıyor hep

Biz

Bizimkinin uykusu iyi de yemesi berbat
Hiçbir şey yemiyor zaten emmeyi de bıraktı dün doktora goturdum balık yagi vitamin verdi iştah açıcı ozelligi varmış umarım açılır yemeyen çocuk çok zor heleki çalışırken daha da zor aklım evde kalıyor hep

Kızlar nasılsınız?
Daha var biliyorum ama bebişlerinizin 1 yaş gününü nasıl kutlamayı planlıyorsunuz?
Ay canım kalbimi okumuşsun valla, 2 gün önce 1 yaşına 3 ay kaldığını farkettim ve kısa süreli bi panik yaptım kendi kendime nasıl kutlayacam diye, sürekli tekrarlıyorum ama çoğunuz biliyoki oğluma 9 seneden sonra kavuştum çok özel olsun istiyorum, aklımdan sizlere sormak geçiyordu senin araciliginla herkesten bende öneri bekliyorum

Kizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya

Kizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya
Merhaba canm :) biz hiç bir önlem alamıyoruz hee gün aşırı yorucu geçiyor bu yüzden. Sürekli yanında olmak gerekiyor ve sürekli gözetmek. Bizim de önceki hafta yanımda açık olan çekmeceye tutunup kalktı dengesini sağlayamayıp yüzünü çekmeceye vurdu yanağı karardı filan.. bir de yaramazlık yapmak için hiç uyumak istemiyorlar biz öyle olunca biraz sakinleştirip geri yatırıyoruz

Canim bizimki de tv unitesine tutunup kalkiyo kalkmasi bisey degil dengesini kaybediyilo bazen. Bizde onune minderleri dizdik ama nafile onlarada tutunup kakkiuo

Kizlarr bu arada kizimin 3 aydir cikamayan ust diskeri cikti sonunda. Hemde 4 u birden. Kizimin birden 6 disi oldu:)
ahahaha ay çok tatlı ya :D
bizimkinin alt 2 dişi uzadı biraz :) bide tutmaya çalışıyoruz hanım kalktığında elimize vurup bağırıyor kendisi duracak öyle yürüyecek :süslü:

merhaba cannm benm bebegimde gecen hafta diş çıkardı üstten iki tane daha önce alltan iki dişimiz vardı
cok huysuz mızmız hiç durmuyrdı iştahıda hiç kalmamıştı bizdeki belirtileri buydu
Benim kızda yaklaşık iki haftadır falan geceleri çok sık uyanıyor hiçbir şey yediremiyorum kaşığa vurup döküyor yemeği ve mızmız acaba diş mi çıkaracak bu arada Çarşamba günü de kızımık aşısı var kara kara düşünüyorum

Grupta kızamık aşısı olan bebek var mı nasıl geçti ateş oldu mu Çarşamba günü aşı var perşembe evde temizlik acaba iptal mi etsem temizliği hastalanır mı

Back