- Konu Sahibi CadiKazani
- #63.561
Bizimde iki yatağa çok.kalabalık bende ayrı ayrı.kutlayacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinin uykusu iyi de yemesi berbatKızlar gece uykularımız yarım saate bir uyanma ya döndü Bir de hiçbir şey yemiyor kendi yemek istiyor elime vuruyor kendine verdiğim de yere atıyor var mı aynı durumda olan ne yapacağımı şaşırdım
Biz
Bizimkinin uykusu iyi de yemesi berbat
Hiçbir şey yemiyor zaten emmeyi de bıraktı dün doktora goturdum balık yagi vitamin verdi iştah açıcı ozelligi varmış umarım açılır yemeyen çocuk çok zor heleki çalışırken daha da zor aklım evde kalıyor hep
Ay canım kalbimi okumuşsun valla, 2 gün önce 1 yaşına 3 ay kaldığını farkettim ve kısa süreli bi panik yaptım kendi kendime nasıl kutlayacam diye, sürekli tekrarlıyorum ama çoğunuz biliyoki oğluma 9 seneden sonra kavuştum çok özel olsun istiyorum, aklımdan sizlere sormak geçiyordu senin araciliginla herkesten bende öneri bekliyorumKızlar nasılsınız?
Daha var biliyorum ama bebişlerinizin 1 yaş gününü nasıl kutlamayı planlıyorsunuz?
Merhaba canm :) biz hiç bir önlem alamıyoruz hee gün aşırı yorucu geçiyor bu yüzden. Sürekli yanında olmak gerekiyor ve sürekli gözetmek. Bizim de önceki hafta yanımda açık olan çekmeceye tutunup kalktı dengesini sağlayamayıp yüzünü çekmeceye vurdu yanağı karardı filan.. bir de yaramazlık yapmak için hiç uyumak istemiyorlar biz öyle olunca biraz sakinleştirip geri yatırıyoruzKizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya
Canim bizimki de tv unitesine tutunup kalkiyo kalkmasi bisey degil dengesini kaybediyilo bazen. Bizde onune minderleri dizdik ama nafile onlarada tutunup kakkiuoKizlar bu arada kizim bu bir haftadir besigin korkulk örtülerine tutunup kalkiyo sonra gücü yetmiyo düşüyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo habire besikte kalkmak için cirpiniyo nr yapcagimi sasirdim kafasini habire besigin tahtalarina vurup duruyo demin ayaga kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip alnini besigin tahtasina vurdu dakikalarca agladi birde besikten duser korkusu basladi bende ne olacak boyle siz de durumlar nasil bu duurmu yasayaniz varmi nasil önlem aliyorsunuz ya
ahahaha ay çok tatlı yaKizlarr bu arada kizimin 3 aydir cikamayan ust diskeri cikti sonunda. Hemde 4 u birden. Kizimin birden 6 disi oldu:)
Daha tatlı, daha yaramaz, daha yorucu :))Kizlar buyudukce daha mi tatli oluyolar ne bizim kizin alt disleri baya uzadi on disleride cikti ama hala damaga yapisik ama ikisi ayrik cok komik duruyo :)
Gözün aydın nasıldı belirtileri sıkıntısı çok oldu muKizlarr bu arada kizimin 3 aydir cikamayan ust diskeri cikti sonunda. Hemde 4 u birden. Kizimin birden 6 disi oldu:)
merhaba cannm benm bebegimde gecen hafta diş çıkardı üstten iki tane daha önce alltan iki dişimiz vardıGözün aydın nasıldı belirtileri sıkıntısı çok oldu mu
Benim kızda yaklaşık iki haftadır falan geceleri çok sık uyanıyor hiçbir şey yediremiyorum kaşığa vurup döküyor yemeği ve mızmız acaba diş mi çıkaracak bu arada Çarşamba günü de kızımık aşısı var kara kara düşünüyorummerhaba cannm benm bebegimde gecen hafta diş çıkardı üstten iki tane daha önce alltan iki dişimiz vardı
cok huysuz mızmız hiç durmuyrdı iştahıda hiç kalmamıştı bizdeki belirtileri buydu