• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlarr erkek bebek annelerine bi sorum vari.hangi bezi kullanıyosunuz.biz prima kullanıyoduk kızımdada prima kullanmıştım ama bunda sabaha kadar çiş üstüne çıkıyo gündüz kaka yapsa sırtına çıkıyo.can bebe aldık kilit sistemli ondada aynı gece bugün değiştirmeme rağmen hafif çıkmış.bide içinin silşkon gibi şeyleri poposuna yapışıyo.siz ne kullanıyosunuz.gece değiştiriyomusunuz altını.
ben huggies kullanıyorum canım doğduğundan beri. bir ara benimki de üstüne taşırıyordu meğerse bezi küçük geliyormuş bir beden büyüğünü aldım şimdi sorun kalmadı. senin dediğin şeyler olmuyor yani pamuksu şeyler bırakmıyor bebeğin poposunda baya da bir çiş yapmış oluyor kalktığında. herhangi bir olumsuzluğunu görmedim ben.

Ayıp ya! demiyor mu acaba kendi kendine aylardır altını değiştiriyordur herlde çocuk açlıktan da kırılmıyor ben arada geliyorum zaten sevip gideyim sessizce :bicak:

Eşin inşallah farkeder canm kıymetini anlar senin uzaktan talimat vermekle Bebek bakılmadığını..benim tek avantajım eşimin benimle ayni düşünceleri paylaşması gerisi her gün içimde yaşadığım sinir harbi :KK11:
evet canım mesele de o eşime ne derse aynen uyguluyor zaten sıkıntı orda. eşime bir şey desem hemen annesini savunuyor. kadın benim iyiliğim için diyormuş muş muş. sen çok şanslısın maşallah diyim canım.
ben bunalmak üzereyim patladım patlayacağım yakındır. sanki bebek bakım uzmanı o derece yani.

ben huggies kullanıyorum canım doğduğundan beri. bir ara benimki de üstüne taşırıyordu meğerse bezi küçük geliyormuş bir beden büyüğünü aldım şimdi sorun kalmadı. senin dediğin şeyler olmuyor yani pamuksu şeyler bırakmıyor bebeğin poposunda baya da bir çiş yapmış oluyor kalktığında. herhangi bir olumsuzluğunu görmedim ben.
Bende düşündüm canım hagissin erkek bebek için olanını bide onu deneyim

Allahtan çalışıyorsun ya çalışmasan kimbilir ne derdi senin kv. bu ne yaa. merak ettim o kaç kilo acaba
Valla derdi bence de. Allah annemden razı olsun iyiki önce iş sonra eş demiş yoksa yerdi benim kv beni :D 72 kilo filan canm bide aslında o daha çok yiyor ama sürekli bana baktığından mütevellit kendi yediğini görmüyor sanırım :KK49:

evet canım mesele de o eşime ne derse aynen uyguluyor zaten sıkıntı orda. eşime bir şey desem hemen annesini savunuyor. kadın benim iyiliğim için diyormuş muş muş. sen çok şanslısın maşallah diyim canım.
ben bunalmak üzereyim patladım patlayacağım yakındır. sanki bebek bakım uzmanı o derece yani.
Erkekler için anne uzakta olunca hep kıymetli oluyor canm kv bizde kalmasa eşim de laf etmezdi de ettirmezdi de. Şimdi aynı evin içinde olunca eşimin de tahammül edemediği şeyler oluyor bana hak veriyor :) patlama canm sen eşinle kötü olmaya değmez cidden :eğlence:

Benim kız geçen ay ishal olmuştu amip görülmüştü kakasonda benim kayinvalide sen çocuğa brokoli kereviz avakado yediriyin sun ondan oluyor dedi eğer pirinç unu ve un çorbası yedirsem öyle olmazmış eşime söyledim her konuda olduğu gibi annesini savundu o yüzden eşini destekleyen kocası olan hanimlar çok şanslı :)))

Benim kız geçen ay ishal olmuştu amip görülmüştü kakasonda benim kayinvalide sen çocuğa brokoli kereviz avakado yediriyin sun ondan oluyor dedi eğer pirinç unu ve un çorbası yedirsem öyle olmazmış eşime söyledim her konuda olduğu gibi annesini savundu o yüzden eşini destekleyen kocası olan hanimlar çok şanslı :)))
Ah bu erkekler :olamaz: gerçekten erkek annesi olmak lazım sanırım böyle koşulsuz sevilmek için :110: eşim de normalde ağzımı açtırmazdı da bebeğimiz olduktan sonra çok şükür laf söylettiriyor :dondurma: ben dediğim gibi ayni evde kaldığımıza bağlıyorum bunu çünkü neler çektiğimi görüyor o halde ses çıkarmadığımı görüyor ve sürekli beni koruyup kolluyor :deli:

benimkide tutturmuş çorba içir çocuğa diye. diyorum ben kendi yemesini öğrensin istiyorum çocuğu kurutuyorsun diyor. su içmiyor emmiyor sanki çocuk.

Selam kızlarr erkek bebek annelerine bi sorum vari.hangi bezi kullanıyosunuz.biz prima kullanıyoduk kızımdada prima kullanmıştım ama bunda sabaha kadar çiş üstüne çıkıyo gündüz kaka yapsa sırtına çıkıyo.can bebe aldık kilit sistemli ondada aynı gece bugün değiştirmeme rağmen hafif çıkmış.bide içinin silşkon gibi şeyleri poposuna yapışıyo.siz ne kullanıyosunuz.gece değiştiriyomusunuz altını.
Canim ben oğluma öncelikle prima kullanıyordum suan komili kullanıyorum 4+ kullanıyorum ama biraz küçük galiba paket bitince 5 alicam, sende bezin bedenini büyüt canım karnını belini sarsin güzelce

yesilcan86 yesilcan86 kesinlikle çok haklısın canm takmamak lazım zaten bana dediklerine gülüp geçiyorum işyerinde filan yiyorum evde gizli saklı da olsa sürekli yiyorum hahaha :)) kızıma istemediğim şeyler yaptıkça telleniyorum o ayrı mevzu :işsiz: 3 hafta boyunca insan ben gidiyorum diye diye ağlatır mı bir yavruyu ki annesi ve babası her gün anlamasın diye öpemeden evden resmen kaçarak işe gidiyor ve bunu görüyor :silah:

Bu arada huy değiştirme bizde de var canm sessiz sakin kuzm herşeye bağırıyor ağlıyor kendini sıkıyor inat ediyor paçalarımıza yapışıyor gitmeyelim diye ben hepsini kv nin bu çocuğu korkutmalarına bağlıyorum açıkçası. Umarım değildir..
Kv denin etkisi varmı bilmiyorum canım ama genelde bebekler böyle galiba, oglumda benden hiç ayrilmiyor, odaya girip çıktıkça ağlıyor

Canim ben oğluma öncelikle prima kullanıyordum suan komili kullanıyorum 4+ kullanıyorum ama biraz küçük galiba paket bitince 5 alicam, sende bezin bedenini büyüt canım karnını belini sarsin güzelce
Bende 4+ kullanıyorum canım ondanmı acaba şimdi hagiss aldık erkek bebek için olanını bundanda memnun kalmazsak komili deniycem.

Kizlar bu aralar kizim kahvalti istemiyo tam tahilli muhallebilere katarakta verdim ekmek le yaparak ta baska nasil deneyebilrim yemesi icin fikri olan varmi

Merhaba kızlar,
Bugün kızımın sebze çorbaları için ıspanak-havuç-brokoli ve kerevizi yıkayıp doğradım. Ve birer pişirimlik ayırarak buzdolabı poşeti ile buzluğa koydum. Her gün sebze yıkamak, o sebzeyi bulmak veya kullandığım sebzenin diğer yarısını değerlendirmek zor oluyordu. Belki size de fikir olur. Yada çoktan düşünmüşsünüzdür :spor::hamarat::KK49:

Eklentiler

• IMG_0016.JPG
    IMG_0016.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaslar sizin de kocanız böyle mi ya. Sanki bebek bi tek benimmis gibj. Hep bana birakio 10 dk oyalayamio. Wc ye bile gitsem uzun surdu seni bekledi der. Çocuk yerde emeklesin. Oglummmm annen sana bakmadı mi der. Haliyle yavrum da bana çok alıştı . Her şey de ben avutabiliorum falan. Tatil 2 hafta evde . Valla ilk hafta darlandim. Sallayıp yatirabilen adam.artık onu da beceremio.
Ondan bsiler beklemekle hata mı ediorum ki. :(

Arkadaslar sizin de kocanız böyle mi ya. Sanki bebek bi tek benimmis gibj. Hep bana birakio 10 dk oyalayamio. Wc ye bile gitsem uzun surdu seni bekledi der. Çocuk yerde emeklesin. Oglummmm annen sana bakmadı mi der. Haliyle yavrum da bana çok alıştı . Her şey de ben avutabiliorum falan. Tatil 2 hafta evde . Valla ilk hafta darlandim. Sallayıp yatirabilen adam.artık onu da beceremio.
Ondan bsiler beklemekle hata mı ediorum ki. :KK43:
Canım benim eşim de kızımıza o kadar düşkün olmasına rağmen çok farklı değil. Hatta "sen anasın" deyip duruyor. "Sen de babasın" diyorum. "Yaparken iyiydi" diye de ekliyorum :-)
Eşim kızımla oynuyor seviyor ama "sen bak ben şu işi yapayım" dediğimde bakmak istemiyor. O zaman bir iş bir görev biliyor, sorumluluk almak istemiyor. Ama pirim vermiyorum. Çok kızarsam çemkiriyorum sesini çıkarmıyor o zaman :KK62::rolleyes:

Ondan bsiler beklemekle hata mı ediorum ki. :KK43:
BENİM EŞİM BAKAR CANIM AMA ÖYLE SADECE OYALAR KIZIMIN TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAMAZ İKİ KAŞIK YEMEK YEDIREMEZ.BENİM İSİM VARKEN OYALAR ÖRNEĞİN YEMEK YAPIYORUM YAPTIM BİTTİ OCAĞI SÖNDÜRDÜM YA O DAKİKA ATAR KUCAĞIMA ANNESİ SENİ ÖZLEDİ DİYE :)HEPSİ AYNI BUNLARIN ÜZÜLME :)

Back