- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.281
Canım peditus soğuk algınlığı ilacı balgama pek faydası olmaz.burnu akıyosa faydası olur.balgamı en hızlı şekilde geçirecek şey nabilatörle buhar vermek.doktorunla bi görüş istersen canım.
Canım yumurta beyazı vermemekmi lazım ben bilmiyodum.artık sarı bryaz ikisinide yediriyorum ben.
bizimki başından beri sevmiyor(du) emziği bugünlerde eline veriyorum bir emiyor bi dişlerini kaşıyor sonra yere atıp çekiciyle vuruyor gülüyorKizlar emzik kullanan varmi hala benim kiz uyurken tek kullaniyo gun icinde vermiyom sadece besige koyup emzik veriyorum oyle kendi kendine uyuyo bazen de oynuyo uyumuyor
çocuk kıskanıyor demekki biraz daha büyüyünceye kadar bebeğe yaklaştırmamak en iyisi gerçekten canım.bizimkilerde de şöyle bir durum var; benim haylaz mı haylaz yaklaşık 2 yaşında bir yeğenim var. boş bulduğu an bebeklere bildiğin dalıyor. önce güzel güzel yaklaşıyor. sonra patır kütür vuruyor. haliyle ben de kızımı sakınıyorum. ama her seferinde yeğenim cici cici diye yaklaştığında bizimkiler (dayı, teyze, dede vs) dur dur bakalım ne yapcak diyo. ne yapcak girişicek yineayar oluyorum valla
LargeGemini öyle cnım maalsef el kadar bebekle itişip duruyor..sürekli ayıp ayıp demeler filan ya bu zihniyeti hiç sevmiyorum ağlamanın nesi ayıp acaba bi bebek için
evet sürekli yediğime içtiğime bakıyor deli mi neönceki geldiğinde zaten yiyemedim bakıp durduğu için o ay 5 kilo verdim.sonraki ay annem geldi bisürü kızdı bana hala da hergün arayıp ye birşeyler geldiğimde tartcam diyor :)) ben de yiyorum valla eşime dün gece söyledim annen yediğime içtiğime taktı diye boşver sen onu zaten çok birşey yemiyorsun yavaş yiyorsun ondan ona öyle geliyordur dedi
hahahah :)) bence de ne pişkin gelin diye düşünsün ben kendi kendime üzüleceğime ve aç kalacağımaaman hiç dert etme ya o baksın sen ye. ona da çekinme sen de yiyebilirsin de
canım benım kızın gunduz yemesı iyi ıdare eder sadece anne sutunu cok alamıyor sagıp bırakıyorum sabahları öglen eve geliyorum uyutup emziriyorum sadece uykuda emiyor malesef diğer öğunlerini de duzenli vermeye calişiyorum en son yatmadan gece muhallebisi yiyip yatıyor demekkı gece acıkmıyor kı uyuyor.ilk gunler cok taktım kafaya neden gece emmiyor diye sonra birkac doktorla gorustum hepsı normal dedı. artık uyandırmıyorum valla.Yuhcnm senin kv fena o nasil bi davranis çocuğa sen görürsün yarın iatesen seni kucagina almam seklinde hele hele bunuda mi yiyeceksin tatliya demesi cok ayip uzuldum senin adina acikcasi birbucuj yada 1 yasini tam doldurana kadar kendin bakamazmisin
canim benim kizda geceleri oyle ben kendim mama yapıyorum ama pek emmiyo tekrar uyuyo bu aralar da cok istahsiz pek bisey yemio üst dislee mi gelecek acaba bakalim
canım gecmiş olsun pedıtus besıncı gunden sonra bırakılıyor ya ıkı gun daha hastalık devam edıp sonra kendiliğinden geciyor bizimkinde.hala hastayız canım peditusu bıraktım ventolin veriyorum. cuma yeniden dr a götürcem heralde bakalım ne diycek.
yumurta beyazı 10,ayda veriliyor diye biliyorum canım ama şuan verilmediğinden eminim. verme sende
canım sen neden yemek yemiyorsun kv bakıcak dıye :) aman bakarsa baksın soylenırse soylensın ne takılıyorsun yazık değilmi sana. laf söylediğinde beni kocam böyle seviyor de :))))LargeGemini öyle cnım maalsef el kadar bebekle itişip duruyor..sürekli ayıp ayıp demeler filan ya bu zihniyeti hiç sevmiyorum ağlamanın nesi ayıp acaba bi bebek için
evet sürekli yediğime içtiğime bakıyor deli mi neönceki geldiğinde zaten yiyemedim bakıp durduğu için o ay 5 kilo verdim.sonraki ay annem geldi bisürü kızdı bana hala da hergün arayıp ye birşeyler geldiğimde tartcam diyor :)) ben de yiyorum valla eşime dün gece söyledim annen yediğime içtiğime taktı diye boşver sen onu zaten çok birşey yemiyorsun yavaş yiyorsun ondan ona öyle geliyordur dedi
LargeGemini öyle cnım maalsef el kadar bebekle itişip duruyor..sürekli ayıp ayıp demeler filan ya bu zihniyeti hiç sevmiyorum ağlamanın nesi ayıp acaba bi bebek için
Canım gece muhallebisi olarak ne veriyorsun bizim kiz gece cok uyaniyo bende vereyimcanım benım kızın gunduz yemesı iyi ıdare eder sadece anne sutunu cok alamıyor sagıp bırakıyorum sabahları öglen eve geliyorum uyutup emziriyorum sadece uykuda emiyor malesef diğer öğunlerini de duzenli vermeye calişiyorum en son yatmadan gece muhallebisi yiyip yatıyor demekkı gece acıkmıyor kı uyuyor.ilk gunler cok taktım kafaya neden gece emmiyor diye sonra birkac doktorla gorustum hepsı normal dedı. artık uyandırmıyorum valla.
Oksuruk veya balgam varmi canim bebim kizim da bi ara cok kusuyordu o zman hastaydi balgamdan dolayi kusuyorduKizzlar ya bi akil verin bu kiz niye ek gida verdigimde kusuyo ben ne yapicami sasirdim hem ogunde ek gida verdigimde boyle yapiyo kiyafet koltuk hali dayanmiyi artik cildiracam
Haklsın düzgün uygun bakıcı bulmak güvenmk zor..elimiz mahkum yaaa.. sorma.bir dé baskasyla kiyaslamalari yok mü . Ben de dikkat ederim falan. Hazır mama almıştım şu 8 tahıllı kaşık mamasi çok az atarım yoğurda. Sen git bunu anlar sağa sola . Çok iyi bşi yapiom isim kolaymis hangi marka alion söyle şu da alsin. Bilmem ne. .. onun tarifini isterler de sebze corbasini degilKesinlikle çok zorlar canm inşallah biz böyle olmayız yaben yıllardır tanıdıklarıma zor emanet ediyorum bakıcıya hiç güvenemem de böyle de çok zor her gün her dakika uyarsam anca normalleşir bence davranışları..daha az önce kp kızımla markete gideriz vs yol yapıyor.yok eşimin yeğeni bu aylarda Eti puf yiyormuş yiyebilirmiş ben peynir yapayım organik kek yapayım düzgün beslensin diye yırtınıyorum evde bir de her gün bi takdir et yardımcı ol insafsız
Haklsın düzgün uygun bakıcı bulmak güvenmk zor..elimiz mahkum yaaa.. sorma.bir dé baskasyla kiyaslamalari yok mü . Ben de dikkat ederim falan. Hazır mama almıştım şu 8 tahıllı kaşık mamasi çok az atarım yoğurda. Sen git bunu anlar sağa sola . Çok iyi bşi yapiom isim kolaymis hangi marka alion söyle şu da alsin. Bilmem ne. .. onun tarifini isterler de sebze corbasini degilKesinlikle çok zorlar canm inşallah biz böyle olmayız yaben yıllardır tanıdıklarıma zor emanet ediyorum bakıcıya hiç güvenemem de böyle de çok zor her gün her dakika uyarsam anca normalleşir bence davranışları..daha az önce kp kızımla markete gideriz vs yol yapıyor.yok eşimin yeğeni bu aylarda Eti puf yiyormuş yiyebilirmiş ben peynir yapayım organik kek yapayım düzgün beslensin diye yırtınıyorum evde bir de her gün bi takdir et yardımcı ol insafsız
canım ben bebelac sutlu ballı ırmıklı verıyorum en cok onu yıyor arada yıne değişik muhallebıler de verıyorum hipp aldım onu hiç sevmedi yemedi,devam sutu de içmediCanım gece muhallebisi olarak ne veriyorsun bizim kiz gece cok uyaniyo bende vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?