2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım yumurta beyazı vermemekmi lazım ben bilmiyodum.artık sarı bryaz ikisinide yediriyorum ben.

hala hastayız canım peditusu bıraktım ventolin veriyorum. cuma yeniden dr a götürcem heralde bakalım ne diycek.

yumurta beyazı 10,ayda veriliyor diye biliyorum canım ama şuan verilmediğinden eminim. verme sende

LargeGemini öyle cnım maalsef el kadar bebekle itişip duruyor..sürekli ayıp ayıp demeler filan ya bu zihniyeti hiç sevmiyorum ağlamanın nesi ayıp acaba bi bebek için

evet sürekli yediğime içtiğime bakıyor deli mi ne önceki geldiğinde zaten yiyemedim bakıp durduğu için o ay 5 kilo verdim.sonraki ay annem geldi bisürü kızdı bana hala da hergün arayıp ye birşeyler geldiğimde tartcam diyor :)) ben de yiyorum valla eşime dün gece söyledim annen yediğime içtiğime taktı diye boşver sen onu zaten çok birşey yemiyorsun yavaş yiyorsun ondan ona öyle geliyordur dedi

bizimkilerde de şöyle bir durum var; benim haylaz mı haylaz yaklaşık 2 yaşında bir yeğenim var. boş bulduğu an bebeklere bildiğin dalıyor. önce güzel güzel yaklaşıyor. sonra patır kütür vuruyor. haliyle ben de kızımı sakınıyorum. ama her seferinde yeğenim cici cici diye yaklaştığında bizimkiler (dayı, teyze, dede vs) dur dur bakalım ne yapcak diyo. ne yapcak girişicek yine ayar oluyorum valla

Kizlar emzik kullanan varmi hala benim kiz uyurken tek kullaniyo gun icinde vermiyom sadece besige koyup emzik veriyorum oyle kendi kendine uyuyo bazen de oynuyo uyumuyor
bizimki başından beri sevmiyor(du) emziği bugünlerde eline veriyorum bir emiyor bi dişlerini kaşıyor sonra yere atıp çekiciyle vuruyor gülüyor bebekken duymadığı ilgiyi duymaya başladı emziğe :))

çocuk kıskanıyor demekki biraz daha büyüyünceye kadar bebeğe yaklaştırmamak en iyisi gerçekten canım.
ben olsam ben de kaçırırım ve onların da çocukalrına sahip çıkmaalrını beklerim..

Kızlar oğlumun emmesi çok az.gece 2 sefer emiyosa 3 sefer filan devam sütü içiyo.sütümü sağdım şimdi sol göğsümden 30 ml çıkmadı bile çok üzüldüm baya azalmış.sürekli sağsam artarmı acaba.

aman hiç dert etme ya o baksın sen ye. ona da çekinme sen de yiyebilirsin de

canım benım kızın gunduz yemesı iyi ıdare eder sadece anne sutunu cok alamıyor sagıp bırakıyorum sabahları öglen eve geliyorum uyutup emziriyorum sadece uykuda emiyor malesef diğer öğunlerini de duzenli vermeye calişiyorum en son yatmadan gece muhallebisi yiyip yatıyor demekkı gece acıkmıyor kı uyuyor.ilk gunler cok taktım kafaya neden gece emmiyor diye sonra birkac doktorla gorustum hepsı normal dedı. artık uyandırmıyorum valla.

hala hastayız canım peditusu bıraktım ventolin veriyorum. cuma yeniden dr a götürcem heralde bakalım ne diycek.

yumurta beyazı 10,ayda veriliyor diye biliyorum canım ama şuan verilmediğinden eminim. verme sende
canım gecmiş olsun pedıtus besıncı gunden sonra bırakılıyor ya ıkı gun daha hastalık devam edıp sonra kendiliğinden geciyor bizimkinde.
yumurta beyazı verıp alerji gorunmedıyse artık yıyebılır dıye bılıyorum ben

canım sen neden yemek yemiyorsun kv bakıcak dıye :) aman bakarsa baksın soylenırse soylensın ne takılıyorsun yazık değilmi sana. laf söylediğinde beni kocam böyle seviyor de :))))

Vallahi ben senin yerinde olsam bi guzel yerdim kv bisey dediginde valla cok guzel bi fiziğim var hem dogum yapali 9 ay olmus hemde boyle manken gibiyim yediklerimi yakiyorum gibisinden konuşur sisirirdim sen yemeyerek zaten onun ekmeğine yag bal suruyosun

Herhal senin yemenle oglunun parasının senin mideye yetmedigini mi dusunuyo

Kizzlar ya bi akil verin bu kiz niye ek gida verdigimde kusuyo ben ne yapicami sasirdim hem ogunde ek gida verdigimde boyle yapiyo kiyafet koltuk hali dayanmiyi artik cildiracam

Canım gece muhallebisi olarak ne veriyorsun bizim kiz gece cok uyaniyo bende vereyim

Haklsın düzgün uygun bakıcı bulmak güvenmk zor..elimiz mahkum yaaa.. sorma.bir dé baskasyla kiyaslamalari yok mü . Ben de dikkat ederim falan. Hazır mama almıştım şu 8 tahıllı kaşık mamasi çok az atarım yoğurda. Sen git bunu anlar sağa sola . Çok iyi bşi yapiom isim kolaymis hangi marka alion söyle şu da alsin. Bilmem ne. .. onun tarifini isterler de sebze corbasini degil

Haklsın düzgün uygun bakıcı bulmak güvenmk zor..elimiz mahkum yaaa.. sorma.bir dé baskasyla kiyaslamalari yok mü . Ben de dikkat ederim falan. Hazır mama almıştım şu 8 tahıllı kaşık mamasi çok az atarım yoğurda. Sen git bunu anlar sağa sola . Çok iyi bşi yapiom isim kolaymis hangi marka alion söyle şu da alsin. Bilmem ne. .. onun tarifini isterler de sebze corbasini degil

Canım gece muhallebisi olarak ne veriyorsun bizim kiz gece cok uyaniyo bende vereyim
canım ben bebelac sutlu ballı ırmıklı verıyorum en cok onu yıyor arada yıne değişik muhallebıler de verıyorum hipp aldım onu hiç sevmedi yemedi,devam sutu de içmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…