• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bebeğime yemek yedirirken sanki diş kısmı bir gıcır gıcır geliyor. dün su içirirken sanki bir tık tık ses geldi eminim aslında ama bakınca hiçbirşey göremedim. acaba iyileşememesinin sebebi bu mudur

canım sen neden yemek yemiyorsun kv bakıcak dıye :) aman bakarsa baksın soylenırse soylensın ne takılıyorsun yazık değilmi sana. laf söylediğinde beni kocam böyle seviyor de :))))
Aslında yemek yiyorum da yemekten kalktıktan 1 saat sonra yine acıkıyorum geçen geldiğinde utandım o aralarda birşey yiyemedim :D yiyorum ama kilo almıyorum o yüzden sıkntı yok dedim bugün oh be :))

Vallahi ben senin yerinde olsam bi guzel yerdim kv bisey dediginde valla cok guzel bi fiziğim var hem dogum yapali 9 ay olmus hemde boyle manken gibiyim yediklerimi yakiyorum gibisinden konuşur sisirirdim sen yemeyerek zaten onun ekmeğine yag bal suruyosun

Herhal senin yemenle oglunun parasının senin mideye yetmedigini mi dusunuyo :KK48:

:sopa:
:D hahaha düşünsene dizilerdeki kaynanalar gibi yidi gitti oğlumun paracıklarını aç gözlü şişko gelin diye düşünüyormuş içten içe :))

kızlar bebeğime yemek yedirirken sanki diş kısmı bir gıcır gıcır geliyor. dün su içirirken sanki bir tık tık ses geldi eminim aslında ama bakınca hiçbirşey göremedim. acaba iyileşememesinin sebebi bu mudur
Canm bizim de dün baya sertti diş yeri bugün ilk dişimiz su içirirken fincana çıt çıt yaptı elimizle kontrol ettik ele geliyor ama net görünmüyor :)) sonunda bizim de dişimiz olacak :))

Düşünürse oda sacma sonucta oturup koca parası yemiyo sun ki sonuçta sende calisan birisin benimki calismayan biri olsaydin herhalde taslardi seni allahtan benim kaynanam oyle biri degil allah razi olsun ondan sinirliportakal sinirliportakal
Kız benimki de kiloya filan takık masrafını düşünüyor mu bilemiyorum da eltimin kilosuna laf eder ayağı büyük der vs.
Canım Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin aynı evde yaşadıkça çıkıyor bunlar ortaya önceden ben de diyordum çok iyidir kv diye de şimdi çok sinir oluyorum bazen.dün resmen asabım bozuldu bugün sayenizde daha iyym :)

Kız benimki de kiloya filan takık masrafını düşünüyor mu bilemiyorum da eltimin kilosuna laf eder ayağı büyük der vs.
Canım Allah kendinden başkasına muhtaç etmesin aynı evde yaşadıkça çıkıyor bunlar ortaya önceden ben de diyordum çok iyidir kv diye de şimdi çok sinir oluyorum bazen.dün resmen asabım bozuldu bugün sayenizde daha iyym :)
canım geç okudum yazdıklarını şimdi gördüm. kv öyle dediğin gibi. bende çok iyi maşallah derdim bebek olana kadar. kendisi ayda bir geliyor torununu görmeye ama eşime talimat yağdırıyor yemeğini şöyle yapsın altını böyle değiştirsin falan. kırk yılda bir arar onda da ne yedirdin yok muhallebisine şeker koydun mu ben koymadım tabiki deyince de evet koyma çok zararlı sanki beni denetliyor. çocuğu görmeye geldiğinde de gelir hazır yemeğe oturur tabaklarını bile toplamadan çeker gider 4 saat ancak durur yani. ama sorsan bayılıyor torununa. eşim de ağzının içine bakıyor annesinin.

Canim ya yaşadıklarından cok etkilendim. Allah sabir versin. Cok zor seyler yasamissin. Cok buyuk bir ihmale kurban gitmissin. Tansiyon olculmesi zorunlu diye biliyorum. Cunku normalde tansiyonu olmayan bir kisinin bile gebelikte tansiyonu yukselebilir. Bu nasil bi doktor anlamadim. Allah sabir versin cok ama cok üzüldüm...
Allah razi olsun evet zorunluymus ama ben hepsini sonradan ögrendim.Cok tesekkur ederim rabbim kimseye ewlat acisi yasatmasin

Bu arada kızlar çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..ben gibi bir sürü anne varmış aynı dertten muzdarip..dün girdiğim bunalımdan çıktım tekrar sayenizde..bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inşallah hepiniz yüzü de hep gülsün :KK15:
Canim yazdıklarını okudum ama bi türlü cvp yazamadım fırsat bulup, cok fazla kafana takip durma onun bunun dediķlerini kendini hasta edersin, bizim süt diye gözümüzün içine bakıyor yavrucaklar, tabikide yiyecez, valla hastayken 2 gün yemedim süt gitti benim kesildi sandım, cok sukur bogazim açılınca geri geldi,daha az bile yemem diyet felan hiç umrum değil, sadece yavrunu düşün gerisi boş

Kizlar emzik kullanan varmi hala benim kiz uyurken tek kullaniyo gun icinde vermiyom sadece besige koyup emzik veriyorum oyle kendi kendine uyuyo bazen de oynuyo uyumuyor
Benimki hiç almadı emzik

Ya bu çocuk hergün değişiyor, yeni huylar ediniyor, bugün çığlık atmaya, burnunu kiristirip hızlı nefes alıp vermeye başladı ve artık eltimin 20 aylık kızın hakkından geliyor kaçacak delik arattiriyor çok fena oldu bu oğlan. Ha birde bugün bay bay etmeyi öğrendik

Selam kızlarr erkek bebek annelerine bi sorum vari.hangi bezi kullanıyosunuz.biz prima kullanıyoduk kızımdada prima kullanmıştım ama bunda sabaha kadar çiş üstüne çıkıyo gündüz kaka yapsa sırtına çıkıyo.can bebe aldık kilit sistemli ondada aynı gece bugün değiştirmeme rağmen hafif çıkmış.bide içinin silşkon gibi şeyleri poposuna yapışıyo.siz ne kullanıyosunuz.gece değiştiriyomusunuz altını.

canım geç okudum yazdıklarını şimdi gördüm. kv öyle dediğin gibi. bende çok iyi maşallah derdim bebek olana kadar. kendisi ayda bir geliyor torununu görmeye ama eşime talimat yağdırıyor yemeğini şöyle yapsın altını böyle değiştirsin falan. kırk yılda bir arar onda da ne yedirdin yok muhallebisine şeker koydun mu ben koymadım tabiki deyince de evet koyma çok zararlı sanki beni denetliyor. çocuğu görmeye geldiğinde de gelir hazır yemeğe oturur tabaklarını bile toplamadan çeker gider 4 saat ancak durur yani. ama sorsan bayılıyor torununa. eşim de ağzının içine bakıyor annesinin.
Ayıp ya! demiyor mu acaba kendi kendine aylardır altını değiştiriyordur herlde çocuk açlıktan da kırılmıyor ben arada geliyorum zaten sevip gideyim sessizce :bicak:

Eşin inşallah farkeder canm kıymetini anlar senin uzaktan talimat vermekle Bebek bakılmadığını..benim tek avantajım eşimin benimle ayni düşünceleri paylaşması gerisi her gün içimde yaşadığım sinir harbi :KK11:

yesilcan86 yesilcan86 kesinlikle çok haklısın canm takmamak lazım zaten bana dediklerine gülüp geçiyorum işyerinde filan yiyorum evde gizli saklı da olsa sürekli yiyorum hahaha :)) kızıma istemediğim şeyler yaptıkça telleniyorum o ayrı mevzu :işsiz: 3 hafta boyunca insan ben gidiyorum diye diye ağlatır mı bir yavruyu ki annesi ve babası her gün anlamasın diye öpemeden evden resmen kaçarak işe gidiyor ve bunu görüyor :silah:

Bu arada huy değiştirme bizde de var canm sessiz sakin kuzm herşeye bağırıyor ağlıyor kendini sıkıyor inat ediyor paçalarımıza yapışıyor gitmeyelim diye ben hepsini kv nin bu çocuğu korkutmalarına bağlıyorum açıkçası. Umarım değildir..

Kızlar mrb,oglusum 31mayis doğumlu ve okadar ugrasmama rağmen bay bay ,gel babası demeyi vb..basit şeyleri yapmıyor.anneee ba ba deddeee mama memme diyor canı isterse,desteksiz oturuyor,emekleme yok ama yuvarlanarak istedigi herşeye ulaşmayı başarabiliyor.ayrıca laminantin üstünde gobusunun üzerinde fır fır donuyor.birde deli gibi zipliyor,adım attrmaya çalışıyorum birkaç adımatiyor,sonra hopp ziplamaya başlıyor.aradayurutece koyuyorum onu bile zıplaya ziplaya hareket ettiriyor henüz disimizde yok.sizin bebisler nasıl ve ne yaparlar bakalim

her bebek farklı tabi canım. benim bebeğim emekliyor. ellerinden tuttuğumuzda yürüyor biraz biraz. tutunup kalkıyor., zıplıyor. mamamamama memememe bababababa diye heceliyor. geçen de gagaga ya başladık:) gel gel byebye falan yapamıyor ama. sadece alkış yapıyor. alkış yap diyince de alkış yapıyor gel gel yap diyince de. "yap" ı duyduğu zaman alkış yapıyor yani:KK9:
bir de çoğu bebek önce geri geri emeklemiş ama bizimki hiç geri gitmiyor. hep ileriEn Büyük TÜRKİYE

yesilcan86 yesilcan86 kesinlikle çok haklısın canm takmamak lazım zaten bana dediklerine gülüp geçiyorum işyerinde filan yiyorum evde gizli saklı da olsa sürekli yiyorum hahaha :)) kızıma istemediğim şeyler yaptıkça telleniyorum o ayrı mevzu :işsiz: 3 hafta boyunca insan ben gidiyorum diye diye ağlatır mı bir yavruyu ki annesi ve babası her gün anlamasın diye öpemeden evden resmen kaçarak işe gidiyor ve bunu görüyor :silah:

Bu arada huy değiştirme bizde de var canm sessiz sakin kuzm herşeye bağırıyor ağlıyor kendini sıkıyor inat ediyor paçalarımıza yapışıyor gitmeyelim diye ben hepsini kv nin bu çocuğu korkutmalarına bağlıyorum açıkçası. Umarım değildir..

Allahtan çalışıyorsun ya çalışmasan kimbilir ne derdi senin kv. bu ne yaa. merak ettim o kaç kilo acaba

her bebek farklı tabi canım. benim bebeğim emekliyor. ellerinden tuttuğumuzda yürüyor biraz biraz. tutunup kalkıyor., zıplıyor. mamamamama memememe bababababa diye heceliyor. geçen de gagaga ya başladık:) gel gel byebye falan yapamıyor ama. sadece alkış yapıyor. alkış yap diyince de alkış yapıyor gel gel yap diyince de. "yap" ı duyduğu zaman alkış yapıyor yani:KK9:
bir de çoğu bebek önce geri geri emeklemiş ama bizimki hiç geri gitmiyor. hep ileriEn Büyük TÜRKİYE
Benim kızım da yaklaşık olarak böyle.dün hiç oturmadık bizi tutup tutp kaldırıp yürüyor bundan sonra böyle sanırım :))

:KK49:aynı bizim kız ... bizimki istemediği yemeği ağzından puskurtmeyı de öğrendi bu aralar:rolleyes::lülülü:

tatlım tık tık ses geliyorsa dişi patlamış demektir yakında uzayıp çıkar,patlayan diş hastalık yapmaz derler ama bilemedim şimdi

:KK49:aynı bizim kız ... bizimki istemediği yemeği ağzından puskurtmeyı de öğrendi bu aralar:rolleyes::lülülü:

ya bizimki de çıkarıyor ağzından. püskürtmek değil de kibarca ağzından aşağı doğru atıyor. yemeğini yiyor mesela. havuç oldu mu çıkarıyor ağzından. önceden yiyordu. bizimki dönemsel sebze meyve seçiyor heralde.

dün baktım da diş çıkacak yeri çukur gibi olmuş. öyle mi oluyor

ya bizimki de çıkarıyor ağzından. püskürtmek değil de kibarca ağzından aşağı doğru atıyor. yemeğini yiyor mesela. havuç oldu mu çıkarıyor ağzından. önceden yiyordu. bizimki dönemsel sebze meyve seçiyor heralde.

dün baktım da diş çıkacak yeri çukur gibi olmuş. öyle mi oluyor
evet canım diş boyutunda minik cukur oluyor. gecen hafta bayagı yemek sectı halen de yemesi düzelmiş değil bir ara cok guzel ne versem yıyordu.artık bilinçlenmeye başladılar sanırım tat ayırıyorlar.begenmediği bir seye mümkün değil ağzını açmıyor:duduk:

Back