• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
tv izliyor cizgi film felan yeme sorunu var zaten oyunsuz tv siz yemio işe bşaladm başlayalı ilginemiyorum konuşamyrm fazla
canım normaldir bence... ah keske bu işe baslama olayı olmasaydı gercekten ilgilenemiyoruz bebeklerle
ben artık eve gidince işi gucu bırakıyorum ilk once kızımın ruhunu doyuruyorum babası eve gelince yemek yapıyorum hepbirlikte sofraya oturuyoruz,mutfagı toplarken babası oyun oynuyor vs. canım ne iş yapıyordun süt iznin yok mu tam gün mü calişiyorsun

bu toplu alıntı nasıl yapılıyor yaaa bi beceremedim sunu:işsiz:kızlar desteğiniz için sagolun sanırım benim kız gece beslenmesını kestı dun gece deliksiz sekız saat uyudu beslensin diye her uyandırdığımda emmedi biberon almadı ve beni nden uyandırıyorsun dıye mızırdanıp yerıne yatırınca tekrar uyudu.
sizce gece beslenmesini kesmesi normal mi daha 8 ay 23 günlük
nette araştırdım doktora da sordum kilo alımında cok düşüş olmadıgı surece normal dedi.ama benim içim rahat değil bu konuda:110:

canım normaldir bence... ah keske bu işe baslama olayı olmasaydı gercekten ilgilenemiyoruz bebeklerle
ben artık eve gidince işi gucu bırakıyorum ilk once kızımın ruhunu doyuruyorum babası eve gelince yemek yapıyorum hepbirlikte sofraya oturuyoruz,mutfagı toplarken babası oyun oynuyor vs. canım ne iş yapıyordun süt iznin yok mu tam gün mü calişiyorsun
bende onun için çalışıyorym onun geleceği için canm maddi durumumuz kötüydü zaten eşiminn aldı cok zor yetiyordu
cok üzlyrm ama napym eve gdiyorum onun karnını doyuruyorum evin işi gücü hiç bitmiyor zaten yapmasanda olmuyor sonra bk götürou etrafı inannrmsn aksam eve gttmde 5 dakika ya 5 dakika bi oturamyrm o derreceyim
süt iznm yok.
ogle aram var o arada eve gdiyorm bebegimi emzryrm oynaşıyorum biraz annem bakıyor ona
saat 5 de evde oluyorum 6 da babamız geliyor ama yetişemiyorum hiç birşye :/

bu toplu alıntı nasıl yapılıyor yaaa bi beceremedim sunu:işsiz:kızlar desteğiniz için sagolun sanırım benim kız gece beslenmesını kestı dun gece deliksiz sekız saat uyudu beslensin diye her uyandırdığımda emmedi biberon almadı ve beni nden uyandırıyorsun dıye mızırdanıp yerıne yatırınca tekrar uyudu.
nette araştırdım doktora da sordum kilo alımında cok düşüş olmadıgı surece normal dedi.ama benim içim rahat değil bu konuda:110:
gece yatmadan önce birşeyler yediromsn canm gerek duymusa hiç zorlama uyusun bölme uykusunu biz gece saat başı ayaktayız

Kizlar bebegim bu ay 200gr almis,8200uz ve hic uzamamis68 cm byumuz,uzuldm ya,boyle olan duzelen var mi diger ay,neler yaptiniz gida olarak,ve kahvaltiyi ne sekilde cesitlwndiriyorsunuz fikir olsun yazar misini,ben gun icinde et,yogurt yimurtasini veryrum ama uzamamis bu ay:(

Kizlar bebegim bu ay 200gr almis,8200uz ve hic uzamamis68 cm byumuz,uzuldm ya,boyle olan duzelen var mi diger ay,neler yaptiniz gida olarak,ve kahvaltiyi ne sekilde cesitlwndiriyorsunuz fikir olsun yazar misini,ben gun icinde et,yogurt yimurtasini veryrum ama uzamamis bu ay:KK43:
canım benim bızdıkta hiç kilo almıyor her gittiğimde fırça yiyorum doktordan. ne yapayım zorla yediremiyorum yemiyor yani. aldığı ancak anne sütü o da az kilo aldırıyor. ancak 8 kilo olmuştur hala. boy konusunda bir şey diyemeyeceğim ama genetik olabilir mi? ya da belki sonra atar hızlı şekilde. sonuçta her ay uzayacak diye bir şey yok artık.

bence normal artık bizimkiler anormalleri oynuyor. doktorun dediği doğru bence canım kilosunda sıkıntı yoksa dert etme. emziriyor muydun sen? eğer emziriyorsan senin sütte sıkıntı olabilir belki. gece kalkıp sağabilirsin.

Kizlar bebegim bu ay 200gr almis,8200uz ve hic uzamamis68 cm byumuz,uzuldm ya,boyle olan duzelen var mi diger ay,neler yaptiniz gida olarak,ve kahvaltiyi ne sekilde cesitlwndiriyorsunuz fikir olsun, emziryorum bu arada, cok emmiyor eskisi gibi ama kahvalti ,meyva,yogurt, ikindi yemegi veriyorum,etini de yiyor ama bilemedim

tv izliyor cizgi film felan yeme sorunu var zaten oyunsuz tv siz yemio işe bşaladm başlayalı ilginemiyorum konuşamyrm fazla
Ben hiç telefon tv alistirmadim canım, çalışan anneler biraz rahat ediyim diye hemen telefonu önüne koyuyor, eltimde hep öyle yaptı kız 20 aylık hala telefonla yemek yiyor bağımlı oldu resmen, bazen oglumuda yanına oturtuyor kız hiç kipirdamadan tel bakıyor benim oğlan bi tele bakıyor sıkılıyor sağa sola bakıyor kızın kolunu cekistiriyor alışık olmadığı için ilgi duymuyor hiç çok şükür, tv de devamli açık ama ilgi duymadi bi kaç reklam hoşuma gidiyor genelde izlemiyor oyun oynuyor hep

Paylaşımlar altında beğen ibaresinin yanında çoklu alıntı yazıyor, eklemek istediğin alintinin altındaki çoklu alıntıya bas en son alıntılar ekle var onada basınca hepsi geliyor sıradan yanıtla.

Artık gece uyandirmana gerek yok canım büyüdüler gece hiç uyanmasada olur

Kizlar aradolu.com da hrsey yariyariya düşmüş. Organik tum urunler var. Organik mamalarda indirimde. Hipp kutu mamalar 14 tl cok uygun fiyati sadece bgne ozel ben 15 kutu aldim. Cunku dolar yukseldigi icin mamalra dehset pahali. Degerlendirin derim

Merhqba arkadaslar benim kizin kan sonuclarini aldim cok kotu cikti,emdigi icin sen et yemiyorsan byle olur dedi bana dr cok uzuldum ,bende kan verdim benden dolayiysa ben tedavi gorucem ,yoksa kizima igne basliycaz:((

çalışıyorum ben canm o nedenle fazlada ilgilenemiyorum eve gttmde yemekti şuudu buydu derken bi bakmsm saat 12 cocukla ilgilenecek zaman bulamyrm :KK43:

sorma ya çalışınca çok zor oluyor. ben de hiç boş oturmuyorum. otursam da yok ütü yapılcak, yok yemek yapılcak bilmem ne aklımdan birsürü şey geçiyor. bir keyif yapamıyorum

kızlar geçen çarşamba doktora gitmiştik. dr peditus la ventolin şurup vermişti. 5 gün kullanalım. antibiyotik vermeyelim dedi. 5 gün sonra geçmez ilerlerse antibiyotiğe başlamamız gerekebilir dedi. aradan 5 gün geçti bugün 6. gün ama hala iyileşmedi. gece uyanıyor uyuyamıyor, balgamlı balgamlı öksürüyor. nefes almakta zorlanıyor.
antibiyotik de vermek istemiyorum. sürekli serum sıkıyorum burnuna, açmaya çalışıyorum ama yine de kalıyor tam açamıyorum. gece kettle la su kaynattım odada burnu açılsın diye. sanki bir arkadaş okaliptus yağından bahsetmişti,suya damlatın kaynatın diye. uygulayan var mı

ilaçlarını verip burnuna serum sıkıp açmaya çalışmaktan başka ne yapabilirim?

Merhaba kızlar 9 aylık aşısını yaptırmayı düşünüyormuşn uz doktorlarıniza danışınız mi bu durumu

merhaba kızlar..
bugün canım çok sıkkın..kime anlatsam ne yapsam bilemedim size yazmaya karar verdim..burası bdv değil diyene de hak veriyorum ama fikri benim için önemli ve deneyimli annelerden özellikle fikir almak amacıyla yazıyorum.

daha önce de bildiğiniz gibi ben çalışan bir anneyim bu yüzden bir ay annem bir ay kv olmak üzere dönüşümlü olarak kızıma gelip evimde bakıyorlar (ş.dışından geliyorlar) bu süreçte annemle de anlaşamadığım konular oluyor ama annem sonuçta söylüyorum gerekirse tartışıyoruz filan hallediyoruz..kv ile haliyle öyle olmuyor ve söylemeyip içime atıyorum, kinci bir yapıda olmadığım için de unutuyorum akşama kadar yine güleryüzlü davranıyorum herşeyine.ki kv akşama kadar kızımı ağlatıyor, kucağa alıştırıyor, bana sürekli saçların dökülüyor diyor, yemek yapıyorum netten mi baktın tarife diyor..diyor da diyor..

bugünlerde yine kv var ve kp de var bu defa yanında. dün tatlı yiyoruz ama eşim ben tek başıma yiyemem benimkinden de ye dedi ben de onunkinden yiyorum kendiminki duruyor kv sürekli bana bakıp duruyor ben de efendim der gibi baktım kendininkini yedin onu da mı yiyorsun dedi.ben de güldüm yine hıhı dedim..(ki ben 59 kilo 170 cm biriyim bu arada) başka zaman da yediğim bisküvilere hala mı yiceksin dedi. şimdi kızlar ben bu davranışlarına karşılık ne yapmalıyım inadımdan yemeyesim var ama sütüm etkilencek diye korkuyorum..bide tavırları kızımı ağlatması sana küserim demeleri çocuğu sıkıp sıkıştırmaları yüzünden kızım bağırıp duruyor bize ve sürekli kucak istiyor(alıştırdığı için) ne yapmalıyım kızımın bu davranışları kalıcı mı olur? ben hep kızımı sakin hayal ettim hep sakin konuşuyordum kızımla ama artık işe yaramıyor bile :KK43:

ekleme: ne zaman kızımı ona bıraksam işim var diye çocuğun yüzüne bakmıyor, ne zaman altını bile değiştirsem kızımla aramıza kafasını sokup kızımı seviyor.oyun oynuyoruz uzaktan seslenip kucağına almak için çağırıyor kızım da genlde beni bırakmıyor ama ozmn daha dikkat çekici şeylerle yine kendisine çekiyor.

uzun oldu hakkınızı helal edin..

kızlar geçen çarşamba doktora gitmiştik. dr peditus la ventolin şurup vermişti. 5 gün kullanalım. antibiyotik vermeyelim dedi. 5 gün sonra geçmez ilerlerse antibiyotiğe başlamamız gerekebilir dedi. aradan 5 gün geçti bugün 6. gün ama hala iyileşmedi. gece uyanıyor uyuyamıyor, balgamlı balgamlı öksürüyor. nefes almakta zorlanıyor.
antibiyotik de vermek istemiyorum. sürekli serum sıkıyorum burnuna, açmaya çalışıyorum ama yine de kalıyor tam açamıyorum. gece kettle la su kaynattım odada burnu açılsın diye. sanki bir arkadaş okaliptus yağından bahsetmişti,suya damlatın kaynatın diye. uygulayan var mı

Buhar vermedi mi doktor öksürüğe en iyi gelen şey o. Benim oğlum bir kere hafif bronşit oldu bir kere de öksürüğü vardı doktor antibiyotik vermedi bunun ilacı buhar dedi. buhar makinesi ve ilaç yazdı makineye ilaçı ve serum fizyolojiği de ıslatmak için koyup buhar veriyorduk canım.

Buhar vermedi mi doktor öksürüğe en iyi gelen şey o. Benim oğlum bir kere hafif bronşit oldu bir kere de öksürüğü vardı doktor antibiyotik vermedi bunun ilacı buhar dedi. buhar makinesi ve ilaç yazdı makineye ilaçı ve serum fizyolojiği de ıslatmak için koyup buhar veriyorduk canım.

yok canım vermedi buhar. antibiyotikten iyidir heralde dimi?

merhaba kızlar..
bugün canım çok sıkkın..kime anlatsam ne yapsam bilemedim size yazmaya karar verdim..burası bdv değil diyene de hak veriyorum ama fikri benim için önemli ve deneyimli annelerden özellikle fikir almak amacıyla yazıyorum.

daha önce de bildiğiniz gibi ben çalışan bir anneyim bu yüzden bir ay annem bir ay kv olmak üzere dönüşümlü olarak kızıma gelip evimde bakıyorlar (ş.dışından geliyorlar) bu süreçte annemle de anlaşamadığım konular oluyor ama annem sonuçta söylüyorum gerekirse tartışıyoruz filan hallediyoruz..kv ile haliyle öyle olmuyor ve söylemeyip içime atıyorum, kinci bir yapıda olmadığım için de unutuyorum akşama kadar yine güleryüzlü davranıyorum herşeyine.ki kv akşama kadar kızımı ağlatıyor, kucağa alıştırıyor, bana sürekli saçların dökülüyor diyor, yemek yapıyorum netten mi baktın tarife diyor..diyor da diyor..

bugünlerde yine kv var ve kp de var bu defa yanında. dün tatlı yiyoruz ama eşim ben tek başıma yiyemem benimkinden de ye dedi ben de onunkinden yiyorum kendiminki duruyor kv sürekli bana bakıp duruyor ben de efendim der gibi baktım kendininkini yedin onu da mı yiyorsun dedi.ben de güldüm yine hıhı dedim..(ki ben 59 kilo 170 cm biriyim bu arada) başka zaman da yediğim bisküvilere hala mı yiceksin dedi. şimdi kızlar ben bu davranışlarına karşılık ne yapmalıyım inadımdan yemeyesim var ama sütüm etkilencek diye korkuyorum..bide tavırları kızımı ağlatması sana küserim demeleri çocuğu sıkıp sıkıştırmaları yüzünden kızım bağırıp duruyor bize ve sürekli kucak istiyor(alıştırdığı için) ne yapmalıyım kızımın bu davranışları kalıcı mı olur? ben hep kızımı sakin hayal ettim hep sakin konuşuyordum kızımla ama artık işe yaramıyor bile :KK43:

ekleme: ne zaman kızımı ona bıraksam işim var diye çocuğun yüzüne bakmıyor, ne zaman altını bile değiştirsem kızımla aramıza kafasını sokup kızımı seviyor.oyun oynuyoruz uzaktan seslenip kucağına almak için çağırıyor kızım da genlde beni bırakmıyor ama ozmn daha dikkat çekici şeylerle yine kendisine çekiyor.

uzun oldu hakkınızı helal edin..

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben de iki hafta sonra işe başlıyorum. İlk bir iki hafta annem bakacak, sonra hep kayınvalidem.
Eğer alternatifin varsa kayınvalidene baktırma derim ben. Sana olan davranışları hiç önemli değil. Kızına güzel bakıyorsa onun hatrına görmezden gelirsin. Ama benim anladığım kızına da güzel bakmıyor. Biz nasıl davranırsak öyle davranmayı öğreniyor kuzularımız. Ve şimdiden karakterleri, davranışları şekilleniyor.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben de iki hafta sonra işe başlıyorum. İlk bir iki hafta annem bakacak, sonra hep kayınvalidem.
Eğer alternatifin varsa kayınvalidene baktırma derim ben. Sana olan davranışları hiç önemli değil. Kızına güzel bakıyorsa onun hatrına görmezden gelirsin. Ama benim anladığım kızına da güzel bakmıyor. Biz nasıl davranırsak öyle davranmayı öğreniyor kuzularımız. Ve şimdiden karakterleri, davranışları şekilleniyor.
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bir insan yetiştirmek çok zor gerçekten.. başka seçeneğim yok canm maalesef..kadın normalde iyiydi bana karşı ama şuan ne bana iyi ne de kızımın gelişimine katkısı var diye düşünüyorum.zaten etrafta milletin çocuğunu ısırarak seven filan diye biliniyormuş ki ben çocuğumu öpmeye kıyamazken asla ısırttırmam.bu yüzden öpmüyoruz sadece kokluyoruz diyorum onun da suyunu çıkarıyor o koklarlarken kızım ağlıyor sen düşün :bicak:

Back