- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.821
Canim benim bildiğim günde en az 2 3 dilim ekmek mutlaka yenmesi gerekiyor, Dr lar beyaz ekmeğe karşı, tahillı ekmeklere kimsenin bişey dediği yok, benim kv şeker hastası kaç kere diyetisyene gittik her öğünde 3 dilim ekmek önerdiler, çavdar kepek ve tam buğday ekmekleri dönüşümlü olarak ye dediler, ekmeği tamamen kesersen anemi hastalığına yakalanma riskin yükseliyormusaslında yememek lazım. ekmeğin vücuda hiçbir faydası yokmuş. bunu birçok doktor söylüyor. benim dediğim doktor bağırsakların çalışmasını engellediğini söylüyor. onun yerine badem ve ceviz yiyebilirsiniz diyor. ben mesela bu sabah kibrit kutusu kadar tam tahıllı ekmek yedim onu da bal ve tereyağı yemek için. canım bal istedi az bir şey yedim. ceviz yedim ama. unlu her şey yasak canım.
Kizlar bebekleriniz gaz cikariyo mu ben farkettum de kizim kac aydir hic cikarmiyo kaka yaparkende cikarmio
Maşallah çok tatlı nasıl da güzel gulmus, benim oglum gibi çok güler yüzlü,Allah nazarlardan korusunKizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
Biz 17 mayis dogumluyuz, emekleme yok daha yuvarlaniyor ters dönüp popoyu havaya kaldırıyor ama emekleme olmadı daha, desteksiz üzüm süre oturuyor oğlum sadece oyuncak almak için uzanirsa devriliyorMerhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyoama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz
Benim oğlumun avize ilgisini çekmiyor tv de ilgisini çekmiyor sadece turkcell in emocanlar çıkınca dönüp bakıyor reklam bitince oyuna devam ediyorOğlum ışıklara avizelere bayılıyor. Var mı başka bu kadar seven? Çok cezbediyor yavrumu yapacak bişey yok. Özellikle başka bir eve gittiysek, sürekli gözü ışıklarda. Sizin kuzucuklar da ilgileniyor mu ki??
Oğlum ışıklara avizelere bayılıyor. Var mı başka bu kadar seven? Çok cezbediyor yavrumu yapacak bişey yok. Özellikle başka bir eve gittiysek, sürekli gözü ışıklarda. Sizin kuzucuklar da ilgileniyor mu ki??
Canim benim bildiğim günde en az 2 3 dilim ekmek mutlaka yenmesi gerekiyor, Dr lar beyaz ekmeğe karşı, tahillı ekmeklere kimsenin bişey dediği yok, benim kv şeker hastası kaç kere diyetisyene gittik her öğünde 3 dilim ekmek önerdiler, çavdar kepek ve tam buğday ekmekleri dönüşümlü olarak ye dediler, ekmeği tamamen kesersen anemi hastalığına yakalanma riskin yükseliyormus
Çıkarıyor canım benim oğlum,ayağını sıcak tut, yediklerini ictiklerini ılık olarak ver mideyi usutmesin ama ayakları çok önemli,yetişkinler bile ayağını usutunce gazdan muzdarip oluyor. yere yüz üstü koy debelenirken gazı çıkarır, 1 çay kaşığı zeytinyağı icir, karnına sıcak havlu koy
Maşallah çok tatlı nasıl da güzel gulmus, benim oglum gibi çok güler yüzlü,Allah nazarlardan korusun
Biz 17 mayis dogumluyuz, emekleme yok daha yuvarlaniyor ters dönüp popoyu havaya kaldırıyor ama emekleme olmadı daha, desteksiz üzüm süre oturuyor oğlum sadece oyuncak almak için uzanirsa devriliyor
Benim oğlumun avize ilgisini çekmiyor tv de ilgisini çekmiyor sadece turkcell in emocanlar çıkınca dönüp bakıyor reklam bitince oyuna devam ediyor
Canim kabızlık var mı belki kabin olduğu için sıkılarak yapiyordur.Benim kiz 2 aydan fazladir cikarmiyo ek gıdadan olabilir ama bukadar fazla zamandir cikarmamasi ?
Belki bu yuzden okadar sıkıp duruyo kendini acaaba eski gaz ilaçlarına mi geri donsem
Maşallah güzelim ne güzel gülmus bal tanesi.Kizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
Canim 6. Aydan itibaren oturması beklenir. Yanına yastık koy mama sandalyesinde oturt biraz u+ğraş kesin oturur. Benimki koltukta destek alıp ayağa kalkıyor koltuğa tutuna tutuna yürüyorMerhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyoama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz
Bizimki ilk aylarda öyleydi bana sinir gelmişti bu çocuk niye sürekli havaya avizeye bakıyor diye. Sonra kendiliginden geçti 2. Ayın sonunda.Oğlum ışıklara avizelere bayılıyor. Var mı başka bu kadar seven? Çok cezbediyor yavrumu yapacak bişey yok. Özellikle başka bir eve gittiysek, sürekli gözü ışıklarda. Sizin kuzucuklar da ilgileniyor mu ki??
Geçmiş olsun canım öksürük ciğere inmeden doktora da görünsünGunaydin kizlar kizim bu gece oksuruk ve burun tijanikligindan bi turlu uyuyamadi. Birazdan saglik ocagina gidecegiz boy kilo takibimiz var
Maasallah canim bebegine hem kalkiyo hemde yuruyoBu arada ben kilo verirken hiç tatli ve ekmek yemedim çok iyi kilo verdim. Bir de o gruptaki gibi sert diyet yapılırsa sütun kesilecegini düşünüyorum
Sagol canim aslinda su an antibiyotik kullaniyoruz 3 gun oldu insallah bir an once duzelirGeçmiş olsun canım öksürük ciğere inmeden doktora da görünsün
Bu konuda biz cok dikkatliyiz canim babasi gelir once dusunu alir sonra kizimla ilgilenir. Biri hastaysa kesinlikle iyilesene kadar dokunamaz ve yanina bile goturmem. B3nim kizim gecenlerde cok fazla elektrik kesintisi oldu sanirim o zman hasta olduBu arada kızlar bu kışın gribi çok pis. Annem kV görumcem yigrnlerim hepsi domuz gribi mübarek. Islah öksürük kusma 40 derece ateş tüm pis etkiler var aman dikkat edin bebekleri ona buna sevdirip opturmeyin bulaşmasın babaları işten eve gelince elini yikamadan üstünü degistirmeden sevmesin bebekleri. Siz korumazsaniz kimse korumaz.
Evet canım cit aldık onun içine koyuyorum mecbur bu sefer onlara tutuna tutuna yürüyor. Dizleri tahriş oldu hep emekleme pantolonu almak lazım.Maasallah canim bebegine hem kalkiyo hemde yuruyo
Evet bir de o durum var çok fena. Elektrik olmayınca evi nasıl isitacaksin. Çok soğukta usudu demek yavrucakBu konuda biz cok dikkatliyiz canim babasi gelir once dusunu alir sonra kizimla ilgilenir. Biri hastaysa kesinlikle iyilesene kadar dokunamaz ve yanina bile goturmem. B3nim kizim gecenlerde cok fazla elektrik kesintisi oldu sanirim o zman hasta oldu
bende aynı şekilde yapmaya çalışıyorum. bir de unlu mamülleri yememeye çalışıyorum. kızıyorlar gerçi burda bana ekmek yemiyorum diyeBu arada ben kilo verirken hiç tatli ve ekmek yemedim çok iyi kilo verdim. Bir de o gruptaki gibi sert diyet yapılırsa sütun kesilecegini düşünüyorum
canım çiti nerden aldın. e-bebekte var bir de ikeada varmış annem söyledi bende almak istiyorum.Evet canım cit aldık onun içine koyuyorum mecbur bu sefer onlara tutuna tutuna yürüyor. Dizleri tahriş oldu hep emekleme pantolonu almak lazım.
Dün makinaya çamaşır atacağım oyuncakları ile oynuyordu bir bakayım dedim goz goze geldik ben çıktım odadan. Makinaya çamaşır atarken bir baktım pati pati peşimden gelmiş şaka gibi.
Yani canım ekmeğin içindeki vitamin kalorisinden çok çok az o yüzden ben tercih etmiyorum. Ama tahıl grubu beslenmek de lazım. Salatalarin üzerine bir tatlı kaşığı kadar buğday ruseymi Dökebilirsin. Hem kalorisi yok denecek kadar az hemde ruseym en faydali tahıl besini.bende aynı şekilde yapmaya çalışıyorum. bir de unlu mamülleri yememeye çalışıyorum. kızıyorlar gerçi burda bana ekmek yemiyorum diye
Canim Pilsan marka 6 li aldım ben. Hepsiburada.comda varcanım çiti nerden aldın. e-bebekte var bir de ikeada varmış annem söyledi bende almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?