- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.801
sen daha önce bandanalı bir foto koymuştun dimi profile. ne kadar da büyümüş. ben de bugün işyerinde hemşireyle konuştum. parka götürsem anlar mı salıncaktan falan diye. anlıyomuş demekki.
ay maşallah maşallah nasıl da tatlı
anammm ne kadar sevimli güleç bir bebiş....Kizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
sen daha önce bandanalı bir foto koymuştun dimi profile. ne kadar da büyümüş. ben de bugün işyerinde hemşireyle konuştum. parka götürsem anlar mı salıncaktan falan diye. anlıyomuş demekki.
ay maşallah maşallah nasıl da tatlı
bakiyodu bu sefer hoşuna gitti videoya aldim okadar tatliydi izle izle doyamıyorumanammm ne kadar sevimli güleç bir bebiş....
maşallah şekerimmm benimm... nasıl da egleniyor salıncakta.
bizimki de geçen hafta bindi. babası bindirmiş. boş boş bakıyormuş etrafa. korkmuş biraz sanırım.
seninki hemen adapte olmuş.. :)
Canim maasllah bebegine ya ne guzel eglenmis ve gulmus. Bende parka goturmeyi cok istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Usuyecek diyeKizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
Cikartiyo canim hemde nasilKizlar bebekleriniz gaz cikariyo mu ben farkettum de kizim kac aydir hic cikarmiyo kaka yaparkende cikarmio
Benim kizim 5 mayis dogumlu bayadir oturuyo desteksiz. Seninki de yakinda otururr. Ben emzirme minderini onu oturtmak icin cok kullandim. Desteksiz oturmasinda baya yardimci olduMerhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyoama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz
Bu grup isi zor soylediginiz kadariyla. En iyisi biz bize paylasalimtakıma baktım da canım ne zormuş kuralları ya. her gün ne yediğini paylaşacaksın cumaları kilonu paylaşacaksın. başkalarının yediklerine yorum yapacaksın falan filan.
Canim baya derken ne kadar zaman zarfi oldu mesela 1ay falan miBenim kizim 5 mayis dogumlu bayadir oturuyo desteksiz. Seninki de yakinda otururr. Ben emzirme minderini onu oturtmak icin cok kullandim. Desteksiz oturmasinda baya yardimci oldu
canım senin de biraz uğraşman lazım. ben mesela hep dizime oturttum. doktorum söylemişti. at sırtı pozisyonu gibi bi pozisyon var o şekilde uğraş biraz. yavaş yavaş oturmaya başlar.Canim baya derken ne kadar zaman zarfi oldu mesela 1ay falan mi
Evet canim yaklasik 1 aydir. Ama zaten aramizda nerdeyse 1 ay var. Ugras biraz seninki de yakinda yavas yavas baslarCanim baya derken ne kadar zaman zarfi oldu mesela 1ay falan mi
Tamam canim ugrasayim zorlamadan mademEvet canim yaklasik 1 aydir. Ama zaten aramizda nerdeyse 1 ay var. Ugras biraz seninki de yakinda yavas yavas baslar
Arkasina yanlarina yastik koy onunede oyuncaklarini oyle kendisi oyalansin sonra yanindaki yastiklari kaldır. O zaten oyincaklari almak icin egilip kalkarken ogreniyo bu isiTamam canim ugrasayim zorlamadan madem
maşallah canım. aynı dönemde olduklarından mı bilmem kendi kızıma benzettimKizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
Aynen gülüşü falan ben kendi kizima da benzettim:):)maşallah canım. aynı dönemde olduklarından mı bilmem kendi kızıma benzettim
Saol canim tavsiyen icin tamam oyle yapalim bide zillinin sabirsizlikla oturmasini yurumesini bekliyorum ki hepsi biyana daha disi dahi cikmadi yahucanım senin de biraz uğraşman lazım. ben mesela hep dizime oturttum. doktorum söylemişti. at sırtı pozisyonu gibi bi pozisyon var o şekilde uğraş biraz. yavaş yavaş oturmaya başlar.
mama sandalyeniz varsa ona da koyabilirsin. ben mesela mama sandalyesine koyuyordum. oyuncaklarını da tepsisine koyuyordum. oynaya oynaya ileri geri gide gele öğrendi. gerçi tam oturmayı bekleme henüz. benimki bazen dimdik dururken bazen de küt diye devriliyorSaol canim tavsiyen icin tamam oyle yapalim bide zillinin sabirsizlikla oturmasini yurumesini bekliyorum ki hepsi biyana daha disi dahi cikmadi yahu
Canim maasllah bebegine ya ne guzel eglenmis ve gulmus. Bende parka goturmeyi cok istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Usuyecek diye
Merhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyoama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz
maşallah canım. aynı dönemde olduklarından mı bilmem kendi kızıma benzettim
Aynen gülüşü falan ben kendi kizima da benzettim:):)
LargeGemini canm maşallah kızın sana benziyor Allah ayırmasın..ben yumurta sarısı ya da çorbamsı birşey verirken mutlaka zeytin yağı veriyorum omunla hem gaz çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.kendisi oynarken yüzüstü duruyorsa göbüşüne yaptığı baskıyla da ne varsa pırtlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?