• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sen daha önce bandanalı bir foto koymuştun dimi profile. ne kadar da büyümüş. ben de bugün işyerinde hemşireyle konuştum. parka götürsem anlar mı salıncaktan falan diye. anlıyomuş demekki.
ay maşallah maşallah nasıl da tatlı
Kizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam:KK36:
anammm ne kadar sevimli güleç bir bebiş....
maşallah şekerimmm benimm... nasıl da egleniyor salıncakta.
bizimki de geçen hafta bindi. babası bindirmiş. boş boş bakıyormuş etrafa. korkmuş biraz sanırım.
seninki hemen adapte olmuş.. :)

Sagolun kizlarevet canim bandana cok kullanırım büyüdü cok sukur kizim biraz guler yüzlü olmasi bana cekmis gulucukler sacar etrafa ben daha once birkere daha bindirdim ozaman bos bos
sen daha önce bandanalı bir foto koymuştun dimi profile. ne kadar da büyümüş. ben de bugün işyerinde hemşireyle konuştum. parka götürsem anlar mı salıncaktan falan diye. anlıyomuş demekki.
ay maşallah maşallah nasıl da tatlı

anammm ne kadar sevimli güleç bir bebiş....
maşallah şekerimmm benimm... nasıl da egleniyor salıncakta.
bizimki de geçen hafta bindi. babası bindirmiş. boş boş bakıyormuş etrafa. korkmuş biraz sanırım.
seninki hemen adapte olmuş.. :)
bakiyodu bu sefer hoşuna gitti videoya aldim okadar tatliydi izle izle doyamıyorum

Merhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyo:KK48:ama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel:KK54: bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz:KK16:

Merhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyo:KK48:ama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel:KK54: bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz:KK16:
Benim kizim 5 mayis dogumlu bayadir oturuyo desteksiz. Seninki de yakinda otururr. Ben emzirme minderini onu oturtmak icin cok kullandim. Desteksiz oturmasinda baya yardimci oldu

canım senin de biraz uğraşman lazım. ben mesela hep dizime oturttum. doktorum söylemişti. at sırtı pozisyonu gibi bi pozisyon var o şekilde uğraş biraz. yavaş yavaş oturmaya başlar.
Saol canim tavsiyen icin tamam oyle yapalim bide zillinin sabirsizlikla oturmasini yurumesini bekliyorum ki hepsi biyana daha disi dahi cikmadi yahu

Saol canim tavsiyen icin tamam oyle yapalim bide zillinin sabirsizlikla oturmasini yurumesini bekliyorum ki hepsi biyana daha disi dahi cikmadi yahu
mama sandalyeniz varsa ona da koyabilirsin. ben mesela mama sandalyesine koyuyordum. oyuncaklarını da tepsisine koyuyordum. oynaya oynaya ileri geri gide gele öğrendi. gerçi tam oturmayı bekleme henüz. benimki bazen dimdik dururken bazen de küt diye devriliyor :KK48:

LargeGemini LargeGemini canm maşallah kızın sana benziyor Allah ayırmasın..ben yumurta sarısı ya da çorbamsı birşey verirken mutlaka zeytin yağı veriyorum omunla hem gaz çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.kendisi oynarken yüzüstü duruyorsa göbüşüne yaptığı baskıyla da ne varsa pırtlıyor :D

Sagolun kizlar rabbim tum bebekleri korusun insallah sizin yavrularinizi da :KK36:
Telefondan girdigim icin birkerede alintiladim oncelikle kizima benzeyen bebekleri merak ettim acikcasi allah nazarlardan saklasin inşallah :nazar:

Hava biraz isindi istanbulda bende ne zamandir evdeydik cikartmiyodum firsat bu fırsat ciktik kizimi once eglendirdim sonra arabasinda battaniyesiyle ustunu örtüp cocuklara bakarken bende yarim saat oradaki aletlere bindim spor olsun zatiflayim die iyide oldu.

Hatta tuaf bisey oldu bisiklete bindigim yerde 20 tl buldum benden mi dustu başkasından mi bilmiyorum cunku cebimde pecete vardi para koymamistim telefona bakiyodum ara ara cikartip ama cebime koymadim onceden varmiydi hic hatırlamıyorum.
Neyse birkac öğrenci geldi ama önümden gecti bir kadin geldi oda onumden geçti benden önce bir adam bisiklet sürüyordu ondan düştü desem ben gittigimde neden görmedim yani hepsi soru isareti ??

Bende sorup sorusturdum kimse dusurmeyince camiye bağışladım bendende düştüyse kizimin hayrına eger baskasi dusurduyse dusurenin hayrina verdim.

Canim benim kizimda tam desteksiz oturamiyo bir dk geçmeden devriliyo hala emekleme yok evi dört dönüyor ama :KK48:11 mayis dogumlu iki disi cikti altta

Gaz olayina gelince de hic çıkartmıyor ya esim nurse harvey aldi onu vericem bir sure inşallah duzelir olmadi doktora götüreceğim
Canim maasllah bebegine ya ne guzel eglenmis ve gulmus. Bende parka goturmeyi cok istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum. Usuyecek diye

maşallah canım. aynı dönemde olduklarından mı bilmem kendi kızıma benzettim

Aynen gülüşü falan ben kendi kizima da benzettim:):)

LargeGemini LargeGemini canm maşallah kızın sana benziyor Allah ayırmasın..ben yumurta sarısı ya da çorbamsı birşey verirken mutlaka zeytin yağı veriyorum omunla hem gaz çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.kendisi oynarken yüzüstü duruyorsa göbüşüne yaptığı baskıyla da ne varsa pırtlıyor :KK70:

Oğlum ışıklara avizelere bayılıyor. Var mı başka bu kadar seven? Çok cezbediyor yavrumu yapacak bişey yok. Özellikle başka bir eve gittiysek, sürekli gözü ışıklarda. Sizin kuzucuklar da ilgileniyor mu ki??

Back