2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim kabizlik ta var ama kakasini yapsada yine yapio acikcasi
Sagol canim senin ufakligada masallah biraz erken davranmis baksana

7.5 aylik olduk. En gıda isinde geride mi kalıyorum fikir belirtir misiniz ?sabah yumurta sarısı vermeye çalışıyorum. yogurt ve çorba ya da pure şeklinde akşamları da elma gibi meyve şeklinde veriyorum gıdaları. Peynir pek sevmedi. Kabak patates tarhana kiyma havuc elma mandalina şeftali kayısı ... aklıma gelen yedirmeye çalıştığım bunlar var. Şunu da yedirebilirsin dedikleriniz varsa lütfen paylaşın

Kizlar ara ara kizima paranox fitil kullaniyordum ilk kullandığım paranox 125 mg ama esim paranox almis yaninda 125 mg yazmio sakincasi varmi bu fitilden kullanan varmi

Ben meyve vermiyorum çünkü yemio purede yaptim yogurtada kattim yemio ne yapcam bilmiyorum

bebek tarhanasını ne marka aldınız? benim aldığım organik tarhanada içindekilerde tuz bulunur yazıyor. ne yapsam karar veremedim.

Birde kizlar nen iki gündür kizimin kahvaltilarina cay kasigi kadar kaymak koyuyorum koyan varmi yada zararli oldugunu soyleyen duyan ben araştırdım bisey yazmio hicbi yerde

9. Ayda asi var niye 1 yasinda ki M meleksinsen
Canim 9. Ayda kızamık aşısı isteğe bağlı bir aşı. Normalde 1 yaş ama sureyeliler yüzünden hastalık görülüyor 9. Ay önerisi var ama ben 1 yaşında yaptıracagim. Sonuçta sinir bölgesinde değiliz hastanede de çalışmiyorum yani risk grubunda değiliz

Kizlar bebislerle balık veriyor musunuz

Biz bu ayı tamamlamasını bekliyoruz cnm. 9.aya girince vermeye başlıycam

Aç kalmıyorsa bence sorun yok. Ben kahvaltısını ıhlamurla yapıyorum. Peynir ekmek pekmez yum sarısı koyuyorum. Meyve Genelde elma armut muz.mandalina için biraz daha bekliyorum. Sebze de mevsim sebzesi ne varsa. Bnm sütüm çok olmadığı için ek gıda miktarımız biraz daha fazladır

bebek tarhanasını ne marka aldınız? benim aldığım organik tarhanada içindekilerde tuz bulunur yazıyor. ne yapsam karar veremedim.
Ben henüz tarhanaya başlamadım. Ama tuz varsa vermezdim. Hem o Nasıl Bebek tarhanasıymış tuzlu tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…