- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.821
Canim benim bildiğim günde en az 2 3 dilim ekmek mutlaka yenmesi gerekiyor, Dr lar beyaz ekmeğe karşı, tahillı ekmeklere kimsenin bişey dediği yok, benim kv şeker hastası kaç kere diyetisyene gittik her öğünde 3 dilim ekmek önerdiler, çavdar kepek ve tam buğday ekmekleri dönüşümlü olarak ye dediler, ekmeği tamamen kesersen anemi hastalığına yakalanma riskin yükseliyormusaslında yememek lazım. ekmeğin vücuda hiçbir faydası yokmuş. bunu birçok doktor söylüyor. benim dediğim doktor bağırsakların çalışmasını engellediğini söylüyor. onun yerine badem ve ceviz yiyebilirsiniz diyor. ben mesela bu sabah kibrit kutusu kadar tam tahıllı ekmek yedim onu da bal ve tereyağı yemek için. canım bal istedi az bir şey yedim. ceviz yedim ama. unlu her şey yasak canım.
Kizlar bebekleriniz gaz cikariyo mu ben farkettum de kizim kac aydir hic cikarmiyo kaka yaparkende cikarmio
Çıkarıyor canım benim oğlum,ayağını sıcak tut, yediklerini ictiklerini ılık olarak ver mideyi usutmesin ama ayakları çok önemli,yetişkinler bile ayağını usutunce gazdan muzdarip oluyor. yere yüz üstü koy debelenirken gazı çıkarır, 1 çay kaşığı zeytinyağı icir, karnına sıcak havlu koy
Maşallah çok tatlı nasıl da güzel gulmus, benim oglum gibi çok güler yüzlü,Allah nazarlardan korusunKizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam
Biz 17 mayis dogumluyuz, emekleme yok daha yuvarlaniyor ters dönüp popoyu havaya kaldırıyor ama emekleme olmadı daha, desteksiz üzüm süre oturuyor oğlum sadece oyuncak almak için uzanirsa devriliyorMerhaba arkadaslar kizim 27mayis dogumlu halen emeklemiyo ama yuvarlanarak evi dort donuyoama henuz desteksiz oturamiyor normal mi bakiyorumda arkadaslarin masallah baya baya oturuyo ne guzel bizimki ne zaman oturur acep tahmini olan yoksa erken mi henuz
Benim oğlumun avize ilgisini çekmiyor tv de ilgisini çekmiyor sadece turkcell in emocanlar çıkınca dönüp bakıyor reklam bitince oyuna devam ediyorOğlum ışıklara avizelere bayılıyor. Var mı başka bu kadar seven? Çok cezbediyor yavrumu yapacak bişey yok. Özellikle başka bir eve gittiysek, sürekli gözü ışıklarda. Sizin kuzucuklar da ilgileniyor mu ki??