• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok bé yaaa. Kilo vermek için gözé girmek lazım . Diyet menüsü vermen laazim benim gibi cizli menü verirsen temmuzdan beri giremedim listeye

allah allah ben 2 ay deneme zamanı içinde düzenli bildrim yap sonra listeye dahil oluyorsun die okumuştum. bi soriyim bizim gruba

gerçi çok da önemli değil ama motive edici olur. zaten amaç bu

Ben gruplara katılmadım. Tam bilmiyorum ama orada yarış hızlı gidyor gibi. Ben ayda iki kiloyu aşmamayı düşünüyorum.Zayıflamak önemli ama emzirebilmek daha önemli. Emziren annelerin diyet geubu tarzı birşey kurarsak olabilir belki
kiloya takılma bence düzenli beslendikten sonra zaten kilo veriliyor. önemli olan kilo aldırıcı şeylerden uzak durmak. zahide yetişi izledim de dün ordaki doktor öyle söylüyordu dr. fevzi özgönül diye biri. 21 gün unlu mamüllerden tatlıdan uzak durun kilo vermemeniz mümkün değil dedi. bende onu deniyorum şimdi.

kiloya takılma bence düzenli beslendikten sonra zaten kilo veriliyor. önemli olan kilo aldırıcı şeylerden uzak durmak. zahide yetişi izledim de dün ordaki doktor öyle söylüyordu dr. fevzi özgönül diye biri. 21 gün unlu mamüllerden tatlıdan uzak durun kilo vermemeniz mümkün değil dedi. bende onu deniyorum şimdi.
Hic mi.ekmek.yemiyotsun.
Tam tahilli.filan.
Ben.sadece kahvaltida 2.dilim tam tahilli yiyorum da.
Karbonhidrat ta lazim sut.icin

Hic mi.ekmek.yemiyotsun.
Tam tahilli.filan.
Ben.sadece kahvaltida 2.dilim tam tahilli yiyorum da.
Karbonhidrat ta lazim sut.icin
aslında yememek lazım. ekmeğin vücuda hiçbir faydası yokmuş. bunu birçok doktor söylüyor. benim dediğim doktor bağırsakların çalışmasını engellediğini söylüyor. onun yerine badem ve ceviz yiyebilirsiniz diyor. ben mesela bu sabah kibrit kutusu kadar tam tahıllı ekmek yedim onu da bal ve tereyağı yemek için. canım bal istedi az bir şey yedim. ceviz yedim ama. unlu her şey yasak canım.

ingver ingver
Kim bu doktor ?
Canan karatay mi ?
Tam tahilli ekmek.beyaz ekmek gibi.degil ki, faydali mineraller var icinde.. Hiçbir faydası yok olayina katilamam.
Bir.ara protein diyeti yaptim dukan.
Iyi kilo.verdim hemde.yagdan.
Hayatimda tartida hic 58 kilo görmemiştim ama o.diyetle oldu.
Fakat saclarim.döküldü birakmak.zorunda kaldim.
Sonra bi.baktim ben 72 yim !
Ah.ahh..

Ve cok sıkıp kasiyo kendini bacaklarini yukari asaagi goturup getirio sanki makatta sertleşmiş kaka varda çıkarmak icin cabalio bunu tuvaletini yapsada yapio yapmasada bi sıkıntı var ne yapacağımı bilmiyorum :(
Oyle cabaliyo ki ter icinde kalio dun birkac kasik kimyonlu su verdim demin rezene verdim acaba nurse Harvey surubunu mu alsam :(

ingver ingver
Kim bu doktor ?
Canan karatay mi ?
Tam tahilli ekmek.beyaz ekmek gibi.degil ki, faydali mineraller var icinde.. Hiçbir faydası yok olayina katilamam.
Bir.ara protein diyeti yaptim dukan.
Iyi kilo.verdim hemde.yagdan.
Hayatimda tartida hic 58 kilo görmemiştim ama o.diyetle oldu.
Fakat saclarim.döküldü birakmak.zorunda kaldim.
Sonra bi.baktim ben 72 yim !
Ah.ahh..
Canım araştır bi istersen Dr. Fevzi Özgönül diye birisi.

Ve cok sıkıp kasiyo kendini bacaklarini yukari asaagi goturup getirio sanki makatta sertleşmiş kaka varda çıkarmak icin cabalio bunu tuvaletini yapsada yapio yapmasada bi sıkıntı var ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Oyle cabaliyo ki ter icinde kalio dun birkac kasik kimyonlu su verdim demin rezene verdim acaba nurse Harvey surubunu mu alsam :KK43:
Zeytinyağı veriyor musun cnm

Ve cok sıkıp kasiyo kendini bacaklarini yukari asaagi goturup getirio sanki makatta sertleşmiş kaka varda çıkarmak icin cabalio bunu tuvaletini yapsada yapio yapmasada bi sıkıntı var ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Oyle cabaliyo ki ter icinde kalio dun birkac kasik kimyonlu su verdim demin rezene verdim acaba nurse Harvey surubunu mu alsam :KK43:
bi doktora göstersen mi canım.
artık gaz olayının bitmiş olması lazımdı..
Canım araştır bi istersen Dr. Fevzi Özgönül diye birisi.
tamam canım bakarım
ama yine de emziren anneye bu tür katı diyetleri ben uygun görmüyorum şeker.
sen bilrsin..

Gecenlerde doktora goturdugumde soyledim bebek bu hareket eder demisti ama gaz cikartmio dememistim yeni farkettim
Zeytinyagini da vermiyorum cnm ya 2 haftada bir oda zor bela veriyorum hic istemiyo bende verene kadar kiyafet hali falan batio rwsmen
Zeytinyağı veriyor musun cnm

bi doktora göstersen mi canım.
artık gaz olayının bitmiş olması lazımdı..

tamam canım bakarım
ama yine de emziren anneye bu tür katı diyetleri ben uygun görmüyorum şeker.
sen bilrsin..

Bu arada grup isini sormuşsunuz 2 hafta listeye dahil olunmuyo onun harici 3. Hafta listedesiniz ama iki yada 3 gunde bir uğrayıp dogruduzgun paylasim yapilmazsa tabiki alinmiyo gundeen az 5 kez paylasim yapilmasi istenio

Gecenlerde doktora goturdugumde soyledim bebek bu hareket eder demisti ama gaz cikartmio dememistim yeni farkettim
Zeytinyagini da vermiyorum cnm ya 2 haftada bir oda zor bela veriyorum hic istemiyo bende verene kadar kiyafet hali falan batio rwsmen

shery nin söylediği gibi gaz olayının bitmesi lazım. ek gıda verirken yemeğine zeytinyağı kat yedirirken. yumuşatır biraz. karnına masaj yap, youtube da karın masajları vardı ben izlemiştim.

annem olsaydı çok güzel cortlatırdı bebişi:) bizimkinin karnını biraz ovalıyor, bacakları karnına doğru götürüyor sıkıştırıyor falan o bacakları bastırdıkça nasıl osuruyo nasıl osuruyo görmen lazım... ama ben cesaret edemiyorum bacaklarına kalçasına bişi olur diye. annem tabi yılların tecrübesi

Son düzenleme:
Ayy guldurdun beni vallahi :KK70:ben bugun bacaklarini karnina doğru goturup getirmeye calistim benim kizin gobisinde tiki var herhalde habire gulucukler savurdu birde bacaklarini tutuyo benim kaldirmama izin vermiyo :)
shery nin söylediği gibi gaz olayının bitmesi lazım. ek gıda verirken yemeğine zeytinyağı kat yedirirken. yumuşatır biraz. karnına masaj yap, youtube da karın masajları vardı ben izlemiştim.

annem olsaydı çok güzel cortlatırdı bebişi:) bizimkinin karnını biraz ovalıyor, bacakları karnına doğru götürüyor sıkıştırıyor falan o bacakları bastırdıkça nasıl osuruyo nasıl osuruyo görmen lazım... ama ben cesaret edemiyorum bacaklarına kalçasına bişi olur diye. annem tabi yılların tecrübesi

Kizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam:KK36:

Eklentiler

• 20170103_135728.jpg
    20170103_135728.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 1483441161930.jpg
    1483441161930.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar buda benim minnagim dun patka götürdüm salıncağa bindirdim nasil sevindi anlatamam:KK36:

sen daha önce bandanalı bir foto koymuştun dimi profile. ne kadar da büyümüş. ben de bugün işyerinde hemşireyle konuştum. parka götürsem anlar mı salıncaktan falan diye. anlıyomuş demekki.
ay maşallah maşallah nasıl da tatlı

Back