- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #61.581
Kizlar kizimin disi ciktinasil guzel nasil tatli:):) dun cok ishal yapmisti demkki disten mis:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maasallah canim bebisine bziimkini yuz üstü yatiriyorum ya dönüyor sirt ustu yada kafayi koyup yatiyo:)benim yeğenim fizyoterapi okuyor. yürüteci önermedi. hazır olduğunda yürümeye başlıycak zaten diyor. zaten evim çok geniş değil. yürüteç alsam da evde onunla gezemez. o yüzden de almıycam.
şimdi odadan odaya pıtır pıtır emekliyor. geçen gün masanın altına girmiş. bir ucundan girdi diğer ucundan çıktı. çok tatlı oluyor bu halleri. maşallah bebişlerimize
Kizlar kizimin disi ciktinasil guzel nasil tatli:):) dun cok ishal yapmisti demkki disten mis:)
Canım o aparat cikarilio sağol teşekkürler. Bakalm arastirionm henüz de. Sen nasıl yedirion peki . Kucağına alarak mi.ya da uzanıeken falan mı.
Foto atar msn. 50 60 liraya da var
. Anlamiom ki. 300 é de var
Valla canım banada öyle böyle çok diyorlardı ama kendim ölçtüm tarttim, bazen kendimi ise kaptirip yemeyi atlarsam göğsüm süt dolmuyor ve oglum emerken kızıp çekiştiriyodu ama yesem ağzının kenarından Akita akita Corp Corp emiyor, 6 ayı 6 gün önce doldurdu, oncekine nazaran daha çok emiyor çünkü midesi büyüdü ve hiç ek gıda vermesemde çok şükür yine yeter sütüm, birde benim oglum 10 kg, iştahını tahmin edersin artıkyemek konusunda ben de çok düzensiz besleniyorum. şimdi işe başladım daha düzenli oldu gerçi. evde yemek falan yiyemiyorum doğru düzgün. sabah kahvaltı akşam yemek 2 öğün yapabiliyordum.
anlamıyorum ki; kimisi sütün olsun bol ye diyor. kimisi de sütüm olcak diye yemeyi abartma duba gibi olursun, çocuk öyle böyle büyüyo diyo... zaten oldum olacağım kadar da....
evet canım ben memnunum çokSagol canim peki oturabiliyo mu ustunde
bence kesinlikle almalısın. ikea almasan da mam sandalyesi al derim. bugün doktor da söyledi oturmasına bile destek oluyormuş. benimki desteksiz oturamıyor da. doktor mama sandalyesinde oturt gün içerisinde fırsat buldukça dedi.ben de almayı düşünüyorum. aslında bir tane var ama annemde o. bebiş annemde oluyor o bakıyor. ama haftasonu evde yemek yedirirken çok zorlanıyorum. oturarak yemek yiyor. koltuğun köşesine oturtuyorum. bütün koltuk yemek oluyor. neyseki koltuğumun rengi koyu. silince de hemen çıkıyor.
ben de bu mama sandalyesi için olumsuz yorumlar duymuştum ama sen de güzel olduğunu söylemişsin. fiyatı da uygun. ilk fırsatta alıyım ben de.
maşallahı var bebişinin. şimdi öğle yemeğimi yedim. tam çorba, az köfte, az fasulye, az bulgur pilavı bir tabakta. ayran+salata... şiştim vallaaaaValla canım banada öyle böyle çok diyorlardı ama kendim ölçtüm tarttim, bazen kendimi ise kaptirip yemeyi atlarsam göğsüm süt dolmuyor ve oglum emerken kızıp çekiştiriyodu ama yesem ağzının kenarından Akita akita Corp Corp emiyor, 6 ayı 6 gün önce doldurdu, oncekine nazaran daha çok emiyor çünkü midesi büyüdü ve hiç ek gıda vermesemde çok şükür yine yeter sütüm, birde benim oglum 10 kg, iştahını tahmin edersin artık
Ikea antilop mam sandalyesi hem ucu hem basit hem guzelCanım o aparat cikarilio sağol teşekkürler. Bakalm arastirionm henüz de. Sen nasıl yedirion peki . Kucağına alarak mi.ya da uzanıeken falan mı.
Sagok canim darisi size. Bende gec cikmasini istiyordum ama olmadi birdenbire aniden oldu aslinda hic beyazlik fkan yoktu.Masallah bebise gozunuz aydin cnm bizde daha bişeyler yok umarım biraz gec cikar
7640g 66cm. Doktor 6 aylık bir bebek için normal ama son iki ay 350 ve 240 gr aldığı için sütümü yetersiz buldu.[/QUOT
Anladım canım teşekkürler
Benim kız bugün çok huzursuz biraz da ateşi var uykuya zor geçiyor ve sık uyanıyor diş olabilir mi acabaKizlar kizimin disi ciktinasil guzel nasil tatli:):) dun cok ishal yapmisti demkki disten mis:)
Canim sen kızınla birlikte yemek yapsana. Ben mama sandalyesine oturtuyorum bir taraftan onunla sakalasip oyun oynuyorum diğer taraftan meyveli yogurdunu hazırlayıp kendi etimi ve salatami yapiyorum sonra beraber yiyiruz. Sen sürekli kızınla ilgilenmeyeceksin beraber yapacaksiniz bir de bu metodu dene bak ben hem çok iyi kilo verdim 36 bedenim hem de bebeğim çok güzel kilo alıyor hem kof kilo almıyor motor becerileri gayet iyi. Bence ek gıdaya önyargılı olma üzülme de bu kadar çok kendine çok çok iyi bak.
Canım içimi açtın gerçekten, maşallah size. Harikasınız.Ayrıca onun artık cenesini kullanması lazım rulem dişleri çıktı mı bilmiyorum ama çiğnemeyi ogurmeyi yutmayi ogrenmeli. 6. Ayın da dolmuş hem keyifli şeyler bunlar bebeğine yemek hazırlamak falan. Geçen sebze püresi yaptım yanına da yogurdunu koydum tabagina çıktım parka. Önce bir yürüduk ikimiz de acıktık oturduk bir banka ben kendi yogurdumu çıkardım kasikladim o da salyalari akitti. Sen de istermisin dedim onun yogurdunu cikardim ikimiz de yedik ohhh hem temiz hava hem kalsiyum bir de sararan yapraklar etrafta kosusturan çocuklar çok keyif aldım valla
Ben de ikea antilop aldım. Yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Bence de çok kullanışlı. Fiyatı da çok iyi.canım ben mama sandalyesi aldım ikeadan aldım. önce kafamda sorular vardı devrilir mi falan diye. kesinlikle devrilmez çok iyi. benim sıpa çok hareketli çünkü. önüne de yapıştırılabilir oyuncaklar var ebebekte satılıyor onlardan aldım. yemek hazırlarken oturtuyorum çok memnunum. iyiki almışım diyorum. ona oturunca yemek yiyeceğini anlıyor. hem de ben biraz mutfakta iş yapmış oluyorum.
maşallahı var bebişinin. şimdi öğle yemeğimi yedim. tam çorba, az köfte, az fasulye, az bulgur pilavı bir tabakta. ayran+salata... şiştim vallaaaa
Olabilir canim benim kizim da huyzuzdu ve ishal oldu ikincisi de cikmak uzereBenim kız bugün çok huzursuz biraz da ateşi var uykuya zor geçiyor ve sık uyanıyor diş olabilir mi acaba