• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.
Masallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorla ;) tabı hiç girememekten iyidir . Yazin ne dalga geçtiler benle yok bebeği unutmusun içinde Dien. Yok çok kilo almissin hiç beben alamams hep sen almissin dien

Masallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorla :KK66: tabı hiç girememekten iyidir . Yazin ne dalga geçtiler benle yok bebeği unutmusun içinde Dien. Yok çok kilo almissin hiç beben alamams hep sen almissin dien
insanımız sözde çok iyi niyetli!laf sokmaya gelince üstümüze yok.loğusa birine söylenecek sözler mi bunlar

Ben kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.
naptın canım ya bize de anlat biz de verelim kiloları

Tebrik ediyorum seni cok azimlisin:KK3:

naptın canım ya bize de anlat biz de verelim kiloları
Tatlı kahvenin yanında yenilen 1 parça bitter çikolata dışında kesinlikle yemedim. Bir de aksamlari çorba ve salata öğlen et çeşidi ve salata yoğurt vs. Sabah da yumurtası peyniriyle tam bir kahvaltı ama bal reçel ekmek yok canım ara öğünde yoğurt ceviz badem elma işte mevsim meyvesi. Ama tatlidan uzak durmak zor tatlıyi cikarinca çok hızlı kilo veriliyor

Masallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorla :KK66: tabı hiç girememekten iyidir . Yazin ne dalga geçtiler benle yok bebeği unutmusun içinde Dien. Yok çok kilo almissin hiç beben alamams hep sen almissin dien
Canim hamilelikte 12 kilonun üstüne çıkınca doktor bile hem kızdı hem dalga geçti artık bebegi degil poponu buyutursun diye:olamaz:anında kilo verdim hamileyken bile benim bebisim 4200 doğdu. Ama sana da olmayacak şey söylemişler sapık midir nedir millet:KK57: ama bende hamilelik sonrası kilo verilmesi gerektiğini düşünüyorum nasılsa emziriyoruz diyip daha da alınınca insanın psikolojisi bozuluyor.

Tatlı kahvenin yanında yenilen 1 parça bitter çikolata dışında kesinlikle yemedim. Bir de aksamlari çorba ve salata öğlen et çeşidi ve salata yoğurt vs. Sabah da yumurtası peyniriyle tam bir kahvaltı ama bal reçel ekmek yok canım ara öğünde yoğurt ceviz badem elma işte mevsim meyvesi. Ama tatlidan uzak durmak zor tatlıyi cikarinca çok hızlı kilo veriliyor
yanında birisi var herhalde bunları sana hazırlayan. ben mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum canım benimki hemen ağlamaya başlıyor. uykusu da dengesiz zaten.

Normal dogum yaptim hala 5 aylik hamile gibi duruyorum buyuzden alisverise çıkamıyorum aynalara hevesli bakamıyorum :KK12:
Esimde bi tuaf verme dio kilolu degilsin ki :KK15:(82 kiloyum birde ) ama ben gunde iki ogun yiyerek bide 7 den sonra yemek yemeyerek basladum bakalim verecekmiyim

yanında birisi var herhalde bunları sana hazırlayan. ben mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum canım benimki hemen ağlamaya başlıyor. uykusu da dengesiz zaten.
Çok şükür canım benimki kitap bebek dedikleri turden gün içerisinde gece uykusuna yatmadan önce 4 kez veya 3 kez 40 dk uykularimiz oluyor hep o aralarda yapıyorum işlerimi. Ama akşam babasına direk. Temizliği ve etrafı toplamayı eşim yapar. Ben birtek yemek işini yapıyorum o da bana hayli hayli yetiyor benim sakin bir yapım var çok şükür bebise de geçmiş ama bu aralar diş çıkarma dönemi malum huzursuzluk ve kemirme var.

Normal dogum yaptim hala 5 aylik hamile gibi duruyorum buyuzden alisverise çıkamıyorum aynalara hevesli bakamıyorum :KK12:
Esimde bi tuaf verme dio kilolu degilsin ki :KK15:(82 kiloyum birde ) ama ben gunde iki ogun yiyerek bide 7 den sonra yemek yemeyerek basladum bakalim verecekmiyim
Ay evet ya 7 den sonra yemediginde de kilo veriyorsun. Ama emzirdikten sonra ben çok acikiyorum ya:halay:

Çok şükür canım benimki kitap bebek dedikleri turden gün içerisinde gece uykusuna yatmadan önce 4 kez veya 3 kez 40 dk uykularimiz oluyor hep o aralarda yapıyorum işlerimi. Ama akşam babasına direk. Temizliği ve etrafı toplamayı eşim yapar. Ben birtek yemek işini yapıyorum o da bana hayli hayli yetiyor benim sakin bir yapım var çok şükür bebise de geçmiş ama bu aralar diş çıkarma dönemi malum huzursuzluk ve kemirme var.
maşallah canım ya sana :super:

Ben emzirmedigim halde acikiyorum cok dayanamazsam bir meyve bir fincan kahve yada bir iki dilim bisküvi aliyorum yoksa dayanamiyorum.
Bakalim ayin 10 da 6. Ay kontrolumuz var saglik ocagina aşı icin gidecez tartilacam bakalim bi gelisme varmi yoksa ben boşuna mi çabalıyorum:)
Ay evet ya 7 den sonra yemediginde de kilo veriyorsun. Ama emzirdikten sonra ben çok acikiyorum ya:halay:

Birtek diş çıkartmayan bizmi kaldık acaba ?
Canim mama verdiğin öğünde ek gıda vermeye çalış baktın yemedi manayı ver öyle öyle alışır
Bizimki de çıkarmadı henüz sadece damaklari kabarmış biraz doktor bir ayı bulur cikmasi dedi

Al benden de o kadar göbeğim hiç kuculmuyor çok moralim bozuluyor aynada bakınca.kıyafet desen hiç almadım almak da istemiyorum doğumdan sonra güzel kilo verdim bir ara bu aralar durdu sanırım 68 kiloyum bende ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım:(

68 mi ayy benim hamile kaldigim kilo ne guzel iste 68 olsam ben baska bisey istemem valla cok zayif sevmiom ben. Boy kac ki bu arada
Al benden de o kadar göbeğim hiç kuculmuyor çok moralim bozuluyor aynada bakınca.kıyafet desen hiç almadım almak da istemiyorum doğumdan sonra güzel kilo verdim bir ara bu aralar durdu sanırım 68 kiloyum bende ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım:KK43:

Bi bakayım cnm sagol ben bilgisizim valla bu konuda
http://www.gurmebebek.com/beslenme-tablolari/6-8-ay/548,135

canım bak bu sitede bebeğin yemesi gereken miktarlar ve menü var. bir göz at belki işine yarar

Back