• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
images
şunlar var. Sıkıntıya gelemeyenler için
Guzele benziyor nerden alabiliriz canim bunu internette filan satiliyor mu

Bu arada kizlar kilo durumlariniz nasil ben hic veremiyorum. Sut azalmasin diye yememden de cok kisamiyorum. Hamilelikte 13 kilo aldim. 72 ile dogum yaptim doğumdan hemen sonra 5 kilo verdim. Sonra sut olsun diye yedim de yedim 2 kilo aldim tekrar. Ve su an 69 kiloyum gitmiyo bunlar eski kiafetlerim olmuyo. Yeni bisey almaya gidiyorum hicbirsey yakistiramiyorum morelim bozuluyo:bicak::skandal:
Merhaba canim ben okuyorum ama pek yazacak vaktim olmuyor ben 64.50yle hamjle kaldim doguma 83.50yle girdim birbucuk ay hic gitmedi, sonra kendiliginden gitmeye basladi ,ara ara verip sonra duruyor kilolarim,suan 66,67seklinde degisiyor, kilo vermem durdu yine boyum da 1.72 zamanla gider skma canini, rezene iciyor musun bilmiyorum ama sut caylari ise yariyor kilo vrmede diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum

O değil de kızımın memeden ayrılmak istemeyişi ve yatırıp odadan çıkmamla çığlık çığlığa ağlaması nedendir kaç akşamdır ya :KK61:
Merhaba canim bizim kizlar ayni gun dogumlu muydu 9mayis dogumlu benim kizim ,biz de buaralar oyleyiz ,sirt ustu de hic yatmak istemiyor,durmadigi icin sabaha karsi yanima alip emziriyorum buna mi alisti yanimizda mi olmak istiyor bilmiyorum, iki haftadir neredeyse saat basi kalkip pispislayip yatiriyoruz tektar

O değil de kızımın memeden ayrılmak istemeyişi ve yatırıp odadan çıkmamla çığlık çığlığa ağlaması nedendir kaç akşamdır ya :KK61:
aynen bizimde öyle bu ara bi çılgınlık baş gösteriyor yine. uyku nedir unuttu. akşam dişlerimi bile fırçalayamıyorum o derece uyumuyor yani. bir de aşı olacak hafta sonu o zaman ne yapacağız acaba.

Canim ben de olmadım aman olmak istemiyordum zaten regl olunca sütun tadı degisiyormus bebek istrmiyormus valla.biz blw yaptigimiz için hala tadım aşamasındayiz % 90 anne sütü. 2 tane de disimiz çıktı. Arada bir fena isiriyor ama bana zorla sütten kestirecek:olamaz::KK48::KK48:
bende olmak istemiyorum normalse sıkıntı yok canım :KK48::KK48:

Merhaba canim ben okuyorum ama pek yazacak vaktim olmuyor ben 64.50yle hamjle kaldim doguma 83.50yle girdim birbucuk ay hic gitmedi, sonra kendiliginden gitmeye basladi ,ara ara verip sonra duruyor kilolarim,suan 66,67seklinde degisiyor, kilo vermem durdu yine boyum da 1.72 zamanla gider skma canini, rezene iciyor musun bilmiyorum ama sut caylari ise yariyor kilo vrmede diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum
Merhaba canim cok guzel vermissin maasallah sana. Rezene cok içiyordum 2 aydir hic icmiyorum oyle bir etkisi varsa tekrar icmeye basliyim. Sen gunde ne kadar iciyorsun

kilolarla benim de başım dertte. ne yapacağız bilmiyorum ama çılgınlar gibi sarelle yiyorum alamıyorum kendimi. aklım gidiyor yani :KK53:
hiçbir kıyafetime de girmiyorum. yakın zamanda da girebileceğimi düşünmüyorum. annemin kıyafetleri var onlara dadandım hep :skandal:

Merhaba canim cok guzel vermissin maasallah sana. Rezene cok içiyordum 2 aydir hic icmiyorum oyle bir etkisi varsa tekrar icmeye basliyim. Sen gunde ne kadar iciyorsun
Bana bi tanidigim soylemisti ben sadece iki bardak iciyorum bazen sut cayi +rezene 1er bardak bazen iki bardak rezene seklinde degistiriyorum. Ama gecen aya kadar kizimda sut alerjisi vardi ve sut urunlerini tuketmiyordum etkisi olmustur ve 3,3bucuk litre su iciyordum smdi azalttim suyu kilo vermem durdu, belki yine devam ederim vermeye ama donem donem duraklama yasadim sonra birden gitti

aynen bizimde öyle bu ara bi çılgınlık baş gösteriyor yine. uyku nedir unuttu. akşam dişlerimi bile fırçalayamıyorum o derece uyumuyor yani. bir de aşı olacak hafta sonu o zaman ne yapacağız acaba.
ay düşünmek istemiyorum valla. bu hafta rota virüsü yapacağız haftaya aylık aşılarına gidecek ama her aşı bir huy değişimi püffff

Olursa isterim die. Dikkat etmiyoruz canım. Doğal şekilde korunma diyim ben. Şükür ki degilmisim ama. Çok pis stres yapmustin ya
canım vücudun bir dinlensin yine vitamin ve mineral kalsiyum ile dolsun. Şimdi emzirdiğin için bebişe geçiyor hepsi. Normalde 2 yıl vücudun toparlanma süresi en azından 1 yıl bekle yoksa allah korusun eline alıverirsin dişlerini kalsiyum yetmezliğinden.

Ben kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.

bende olmak istemiyorum normalse sıkıntı yok canım :KK48::KK48:
normalmiş canım bir superselma superselma mız vardı o demişti ya 2 yıl boyunca olmamış benim görümcem de 8 ay boyunca olmamış. bir de ben çok ağrı çekiyorum regl döneminde işte izin aldığım bile oluyor şimdi neredeyse 2 sene oldu olmayalı çok alıştım beee:KK45:

canım vücudun bir dinlensin yine vitamin ve mineral kalsiyum ile dolsun. Şimdi emzirdiğin için bebişe geçiyor hepsi. Normalde 2 yıl vücudun toparlanma süresi en azından 1 yıl bekle yoksa allah korusun eline alıverirsin dişlerini kalsiyum yetmezliğinden.
Amaninnn kız vala zaten dişlerim hep dolgu hep çürük. . Haklsın dà ben toparlanip kendime tam anlamiyla gelince özgürlesince 2. Yi hiç istemem yapmam biliom. Böyle ikisini de buyutüp aradan cikarim istiommmm ;)

Back