• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Artik dayanaxak gücüm kalmadı 2 ayliktan beri ne cekiyorum ben yemio istahsiz ve o yemedik ce zayif kaldikca artik moralim sifirlandi ya gelisemezse benim yüzümden :(
Acaip rahat hemde yarım atlet dersen verir camasircilar

Benimkide bunun anane modeli, ucuz olduğu için kullanıyorum 2 bucuk tl ye aldım

Canim dr a götür reflusu olabilir bi tahlil yaptırın, eğer öyle bişey varsa ilaç felan kullanır düzelir

Ahaha üstsüz mü çok iyiymiş :)) ben de eşimin tişörtlerini hamileyken bir giymeye başladım hala vazgeçemedim :dondurma:

İyi bakarsın canm da sakin ol önce sonra yavaş yavaş git biraz yedir 3-5 kaşık biraz oyala sonra yine ver kusmaz belki ozaman deneye yanıla öğreniyoruz zaten.bide her çocuk farklı gerçekten..

Alcam canım işe giderken de giyerim ben bunu :KK45:

Artik dayanaxak gücüm kalmadı 2 ayliktan beri ne cekiyorum ben yemio istahsiz ve o yemedik ce zayif kaldikca artik moralim sifirlandi ya gelisemezse benim yüzümden :KK43:
Nasıl besliyorsun peki mesela biz önce ufacık veriyoruz sonra atılmaya başlıyor kaşığa tabağa birkaç defa daha veriyoruz kaşığın ucuyla sonra kaşığı veriyorum eline biraz oynuyor sonra tekrar devam ediyoruz filan böyle böyle yiyebilir belki birden yesn istiyorsan olmayabilir nasıl besliyorsun bilmiyorum ama..

Kizlar cildiracam artık :kızgın:
Kizim dunden beri verdigim herseyi kusuyo mama haric once yiyo 2-3 kasiktan sonra yediklerinin hepsini cikartiyo daha ne yapmam lazim aklim durdu moralim sıfır ben bu kiza hic iyi bakamıyorum offff:KK43:
Canim sen ne zaman besliyorsun bebisi. 3-4 saat aralıklarla falan besliyorsan kusmasi için bir neden yok aslında ama mama dışında kusuyormus. Bence 3 kaşık yedim bırak yarım saat sonra tekrar denersin

Bu arada kizlar kilo durumlariniz nasil ben hic veremiyorum. Sut azalmasin diye yememden de cok kisamiyorum. Hamilelikte 13 kilo aldim. 72 ile dogum yaptim doğumdan hemen sonra 5 kilo verdim. Sonra sut olsun diye yedim de yedim 2 kilo aldim tekrar. Ve su an 69 kiloyum gitmiyo bunlar eski kiafetlerim olmuyo. Yeni bisey almaya gidiyorum hicbirsey yakistiramiyorum morelim bozuluyo:bicak::skandal:
tam olarak bende bu duyguları yaşıyorum canım.

Cnm her yoluda denedim once mama vermedim ac olsun ki yesin tata alossin die oyle olmayinca mama verdim ama mamayi 80 cc iciyo aradan bir yada birbucuk saat gecince ek gida veriyom yine oyle

Ilk baslarda tat degisik gelince bi yuzunu burusturuyo sonra verince acio agzini biraz ağız yuz oynatiyom gulerek birkac kasik daha yiyo sonra midesi hoop disari
Nasıl besliyorsun peki mesela biz önce ufacık veriyoruz sonra atılmaya başlıyor kaşığa tabağa birkaç defa daha veriyoruz kaşığın ucuyla sonra kaşığı veriyorum eline biraz oynuyor sonra tekrar devam ediyoruz filan böyle böyle yiyebilir belki birden yesn istiyorsan olmayabilir nasıl besliyorsun bilmiyorum ama..

Canim sen ne zaman besliyorsun bebisi. 3-4 saat aralıklarla falan besliyorsan kusmasi için bir neden yok aslında ama mama dışında kusuyormus. Bence 3 kaşık yedim bırak yarım saat sonra tekrar denersin

Cnm her yoluda denedim once mama vermedim ac olsun ki yesin tata alossin die oyle olmayinca mama verdim ama mamayi 80 cc iciyo aradan bir yada birbucuk saat gecince ek gida veriyom yine oyle

Ilk baslarda tat degisik gelince bi yuzunu burusturuyo sonra verince acio agzini biraz ağız yuz oynatiyom gulerek birkac kasik daha yiyo sonra midesi hoop disari
Canım bebeğine bir aç vermişsin bir tok..ben mesela emziriyorum az birşey (ki 80 cc 1.5 öğün nerdeyse) sonra ek gıda veriyorum verdikten sonra alıp emziriyorum yeniden..

kızlar ne çok yazmışsınız yine. ben bir süre giremedim şimdi okudum döndüm. bizde diş falan yok. sanki üst damağı sert gibi ama annem önce alttan çıkar diş diyor. bende bilemedim ne zaman çıkacak.
bir de adet olmayan kaldı mı benim gibi. benim annem hiç emzirmemiş beni o yüzden önümde örnek yok. ne zaman adet olacağız biz?
Canim ben de olmadım aman olmak istemiyordum zaten regl olunca sütun tadı degisiyormus bebek istrmiyormus valla.biz blw yaptigimiz için hala tadım aşamasındayiz % 90 anne sütü. 2 tane de disimiz çıktı. Arada bir fena isiriyor ama bana zorla sütten kestirecek:olamaz::KK48::KK48:

Canim 80 cc bebisi 3 saat rahat tok tutar midesi sindirmeden veriyorsun ek gıdayi. Bir 50 cc ver bakalım yarıda kes oyun oyna dikkatini dağıt sonra 1.5 veya 2 saat sonra ek gıda ver. Denedin mi bunu

Madem tok tutuyo da bu kiz niye kilo almiyo ben ac bırakıyorum die veriyodum ki
Canim 80 cc bebisi 3 saat rahat tok tutar midesi sindirmeden veriyorsun ek gıdayi. Bir 50 cc ver bakalım yarıda kes oyun oyna dikkatini dağıt sonra 1.5 veya 2 saat sonra ek gıda ver. Denedin mi bunu

Artik mama az verip aradan zaman geçtiktensonra ek gida vericem bakalim nasil oluyor

2.5 tl mi. Ahh ben ve yediğim kaziklar
Canim senin aldığın modern benimki eski moda, benim kv bile begenip takmıyor benim aldiklarimi ama çok rahat be,kolayca sıyır emzir çek gitsin

Artik dayanaxak gücüm kalmadı 2 ayliktan beri ne cekiyorum ben yemio istahsiz ve o yemedik ce zayif kaldikca artik moralim sifirlandi ya gelisemezse benim yüzümden :KK43:
Tatlım sakin ol bu kadar sıkıntı yapma, reflusu varmı bi baktım önce dr a danış, sağlık problemi yoksa yavaştan yavaştan denersin, mesela mama vermeden önce ek gıda ver biraz sindirsin sonra mama ver, eltimin kızına biz oyle yapıyoruz suan 18 aylık 5.aydan beri mama içiyor ve suan bile önce mama içerse hiç bişey yemiyor ama acikirsa hemen corbasini istiyorum güzelce yiyor bi süre sonra mama veriyorum birde öyle dene

O değil de kızımın memeden ayrılmak istemeyişi ve yatırıp odadan çıkmamla çığlık çığlığa ağlaması nedendir kaç akşamdır ya :KK61:
Bu sıralar biraz daha mı anneye düştüler, benim oglumda emerken memeyi bırakıyor yüzümü seviyor eliyle tekrar devam ediyor yine bırakıp yine seviyor gulerek, kv nin kucağındayken kollarını uzatip bana doğru atılıyor, giderek bilincleniyorlar galiba

Memurum ben 3 saat iznimi birleştirp kullanıyorum.şimdilik sabah 9da gidip 12 de çıkıyorum ama idareci öğleden sonra 1buçuk 5buçuk arası gitmemi istiyor sanırım öyle bir imada bulundu..
Sabah uyanınca ilk olarak kızıma meme teklif ediyorum sonra süt sağımı yapıyorum 1 biberon kadar 120-160 cc ne olursa artık..
Sonra birşeyler atıştırıp yine meme teklif ediyorum kızıma giyinip çıkıyorum genelde geç kalıyorum nedense :bicak:
Kızıma ben gidince biberonla 60 cc kadar süt verip uyutabilirlerse uyutuyorlar yarım saat filan uyuyor.saat 11 buçuk gibi tekrar süt..ben geldiğimde ya uyuyor oluyor ya da meme istiyor oluyor..
Öğlen gidersem işe süt çıkar mı bilmiyorum sabah geceden birkmiş oluyor yine ne yapıcam biliyorum aslında p.tesi gidip konuşayım idarecimle bari kadın belki anlayış gösterir sabah gitmeye devam ederim :110:
Senin nasıl geçti günün?
Canım süt izninin saatlerini kendin belirliyosun idarenin müdahale etme hakkı yok.Sadece rica edebilir kabul etmezsen hiçbir yaptırım uygulayamaz bilgin olsun.

Canim üzülme senin yuzunden olur mu hic. Her cocuk bir degil istahsiz olan o kadar cok cocuk varki. Bence bi doktora götür o sana daha iyi bir fikir verir bence. Ben kizimin ek gidasini acken veriyorum ama cok asiri ac olmicak o zman yemiuo meme istiyo. Mesela uyaniyor bi yarin saat sonra veriyorum onunla doymuyo zaten sonra emziriyorum yine doymazsa mama yapiyorum.

Back