• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm kızlar kilo demişsiniz ben 68 de kaldım inmiyor aşağıya sabahları düz bir karın ama akşama sanki 5 aylık hamile gibi göbüş çıkmış boyum 167 emzirme döneminde ideal olan ayda iki kilo vermekmiş bu arada. ben ilk doğumumda bebeğim 17 aylık iken regl oldum oda çocuğumun ameliyat olduğu gün stresten olmuştum ondan sonra düzenli regl oldum bu defada muhtemelen bir yıla kadar regl olmam. kızlar ek besine yavaş yavaş geçtim ama bebeğim bal kabağı kabız yaptığı için yulaf kepeği aldım bu defada onu nasıl pişirmeliyim bilemedim yoğurt çorbası için pirinç yerine yulaf kepeği koysam olurmu.

Cnm hamile kalmadan onceki boy ve kilom cok iyi bence niye daha vermekistiyosun ki keske ben 70 olsam bi daha zayiflamak istemem
Slm kızlar kilo demişsiniz ben 68 de kaldım inmiyor aşağıya sabahları düz bir karın ama akşama sanki 5 aylık hamile gibi göbüş çıkmış boyum 167 emzirme döneminde ideal olan ayda iki kilo vermekmiş bu arada. ben ilk doğumumda bebeğim 17 aylık iken regl oldum oda çocuğumun ameliyat olduğu gün stresten olmuştum ondan sonra düzenli regl oldum bu defada muhtemelen bir yıla kadar regl olmam. kızlar ek besine yavaş yavaş geçtim ama bebeğim bal kabağı kabız yaptığı için yulaf kepeği aldım bu defada onu nasıl pişirmeliyim bilemedim yoğurt çorbası için pirinç yerine yulaf kepeği koysam olurmu.

Balkabagi 7.aydan sonra veriliyormuş ben geçen akşam verdim sabaha kadar kıvranıp durdu uyuyamadi gaz mi yaptı karnı mi ağrıdı bilemedim o yüzden uzun bi süre 7.ay bitimine kadar vermem sanirim.göbek konusunda aynıyız kiloda da:)yulaf hiç pisirmedim nasıl olur bilemedi canım

Al benden de o kadar göbeğim hiç kuculmuyor çok moralim bozuluyor aynada bakınca.kıyafet desen hiç almadım almak da istemiyorum doğumdan sonra güzel kilo verdim bir ara bu aralar durdu sanırım 68 kiloyum bende ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım:KK43:
Ayni duygular icerisindeyiz canim 68 69 gidip geliyorum boyum 160 en az on kilo vermem lazim

ben de tam tersine bal kabağı en iyi başlangıçlardan diye biliyorum. verdim zaten bebeğime bir sıkıntı olmadı bizde

canım benimde balkabağı verdikten sonra kabız oldu şapşiğim. şimdi havuç kabağa geri döndüm. bir de armut veriyorum düzeldi. yulaf unu aldım ben canım normal pirinç unundan muhallebi nasıl yapılıyorsa o da öyle yapılıyormuş. ama ben daha yapmadım şu kabızlık olayını oturtmadık daha. hem 6. ayı tam dolsun diye bekledim.

Cnm hamile kalmadan onceki boy ve kilom cok iyi bence niye daha vermekistiyosun ki keske ben 70 olsam bi daha zayiflamak istemem
ben doğumda 68 idim canım şimdi 65lerde sürünüyorum. aslında doğumdan sonra 58e kadar düştüm ama şimdi tekrar aldım. 55le hamile kalmıştım o kiloya dönmem lazım.

Bende kilo problemi yaşıyorum, ben kilolu hamile kaldım 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim suan 73 kiloyum, 60 a düşmek istiyorum açıkçası ama oğlum emiyor boğazından kesinti yapamam, iyice ek gıdaya geçsin öyle başlarım az yemeye söyle bi 8 9 aylık olsun bişey kalmadı zaten 3 4 ay daha beklerim ondan sonra diyet gruplarına katılırim

benim aslında hedefim 50. çünkü ben kendime göre zaten kilolu hamile kaldım canım. eşim akşam atıştırmalıklarını çok seviyor. o yüzden bir süredir kilo alıyordum. evlendiğimde 48 kiloydum ben . :cry:
Benim esimde bayılıyor atistirmaya cayla birlikte e aksam gec bi saat oluyo. O yiyince Benim de canim istiyo:110:

Back