- Emoji Skoru
- 1.796
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.301
Canm oğlum 2 gün sonra tam 3 aylık oluyor ilk rota asimizi bugün olduk . İkinci için 18.ekime gün verdiler.Kızlar iki sorum var.
1. Rota virüsü aşısını kaçıncı aylarda yaptırıyorsunuz?
2. Bütün gün bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Onu nasıl oyalıyor, nasıl mutlu ediyorsunuz?
Canm oğlum 2 gün sonra tam 3 aylık oluyor ilk rota asimizi bugün olduk . İkinci için 18.ekime gün verdiler.
Benim oğlum kucağa çok alıştı uyanık olduğu zamanın çoğunu kucakta geciriyoruz . Çocuk şarkıları acip söylüyoruz:))
Yanındayken eline poşet veriyorum çok seviyo oynamayı :)
Aynaya bakmayı da seviyo kendi kendine agulayip sesler çıkarıyor ..
Kulak burun ağız gibi organlarını gostererek isimlerini söylüyorum anlıyormuş gibi dinliyo :)
Başka neler yapılabilir bnde bilmiyorum
Canım okudum aynen iyi zipliyor hayvan.
Zehirli olduğunu biliyorum çünkü babami sokmuş, yilanci zehri çıkardığı halde bir gün boyu şiş kalan parmagi zonklamis. Çocuklara büyük zarar verebilir.
bizim burda yilanci ailesi var. Onun okuduğu tuzu yalattik çocuklara yilan akrep vs sokmasin diye.
Yıllar önce Arenada çıkmıştı belki izlemissinizdir.
Yilanci haci macit rahmetlu adam
Şimdi oğulları okuyor
Canim bende mama veriyorum ama bebegim birturlu toparlayamadi kendini hele bu iki uc gundur cok huysuz huzursuz hep agliyo hipp veriyidum sonra aptamile basladim bebegime fazla gaz yapti bugun tekrar hippe vasladim cok az yiyo bebegim. Normalde gunde kacc cl icmeli bebeklerimiz bu ayda acaba
Canım ne için okuyor
çok teşekkür ederiz teyzesiBal
Bal prensesi bu kıyafetlere bak yıkılıyor yaa maşallah 41 kere
Canım ne için okuyor
Yaaa maşallah bebeğine çok kiskandim valla :)cnm 3. ayda yapilio galiba ben yaptirmadim bebegimlede aksama kadar kinusuyirum vallahi balkona cikiyoruz cok seviyor yoruluncad yatagin ustunde oynarken uyuya kaliyor bende yanuna yatiyirumm boyle bi keyif olamaz
Bende aldim kokusu cok hos begendimKızlar komili bebek bezi kullanan var mı ? Bi tanıdığımız getirmiş bebek gormeye gelirken .
ziyan olmasın diye bugün ilk kez açtım paketi ondan taktim .
primadan farkı yok gibi gayet güzel biz beğendik yani
tsk ederim cnm zaten bi gazli doneminde biraz mizladi sonrada boyle alistirdim simdi konusa konusa dalip gidoyorYaaa maşallah bebeğine çok kiskandim valla :)
Bizimki başlarda kucakta uyuyordu ama uykuya dalmasi çok uzun sürdüğü için oda bende ter içinde kaliyorduk.
annem geldiğinde ayağında sallamaya başladı. başlarda banada rahat geldi açıkçası ama şuanda çok pismanim ayağa alistirdigima.
Nasıl vazgecirecegimi araştırdım denemeye çalıştım ama çok ağladı kuzum dayanamadım yine ayağıma aldım(
Yok canım dayanamıyorum zaten aglamasina ;( oyincaklariyla falan kendi kendine oynamaya baslasin o zamn alistiririm diyorum . İnşallah tabi :))tsk ederim cnm zaten bi gazli doneminde biraz mizladi sonrada boyle alistirdim simdi konusa konusa dalip gidoyor
canim aglatma kuzuyu sallayivr annesi azalta azalta dene ninni soyleye soyleye alisir insallah
aynen canim dikkatini bi yere verince alisirr oYok canım dayanamıyorum zaten aglamasina ;( oyincaklariyla falan kendi kendine oynamaya baslasin o zamn alistiririm diyorum . İnşallah tabi :))
Canm bende 3 kullanıyorum 4-9 kilo oluyor yanlış hatirlamiyosam . Benim bebegimde 7 kilo . Nasıl kullanılmalıymis ki bi küçüğü nasil olacak tontis popişlerekizlar bezleri kac no kullaniyorsunuz ya benim oglan7 kilo 3 no kullaniyorum ama biri dediki bacaklari acilir falan dedi
Ne aşısı oldun canım bize hemsiremiz hicbirsey demedi3 ayı dolan anneler sizede aşı yapildimı, dün bizim 3 ayımız doldu oğlumun kilo boy takibini yaptı banada aşı yaptı kolum çok ağrıyor ya zorluyor beni
bende aynenn oyle dedim anlamio kendi hala 2 kullaniyormustaCanm bende 3 kullanıyorum 4-9 kilo oluyor yanlış hatirlamiyosam . Benim bebegimde 7 kilo . Nasıl kullanılmalıymis ki bi küçüğü nasil olacak tontis popişlere
tetanoz olmadin mi canim 3 . doz gebeken baslaniyirbende aynenn oyle dedim anlamio kendi hala 2 kullaniyormusta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?