- Emoji Skoru
- 4.988
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.321
Kizlar bebegim iki gundur cok az emiyo neden olabilir ne yapmaliyim bi fikri olan varmi
0
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım o kadar yoruyor ki hiç ev işi falan yapmıyorum. Gündüz uykusu pek yok olduğunda da ya yemek yiyorum yada duş alıyorum. Ne yemek yapıyorum ne ev işi. Kızımla uğraşmak tüm gün ev işi yapmaktan daha fazla yoruyor beniZ
Ne aşısı oldun canım? Ben de tetanozun 3. Dozunu olucam önümüzdeki hafta.
Süt iznini kullanıyorum canm gerçi bizde öyle birşey belirtilmiyor ben amirime günlük 3 saat süt iznim var bana öğleden sonra çok uygun olcak sze de uyar mı dedim o da idare ederiz sen bebeğini emzirmeye bak dedi sağolsun.ben de resmen yarım gün yapıyorum bu iznisinirliportakal canım sen yarım gün izin hakkını mi kullanıyorsun yoksa süt iznini mi bende haftaya başlayacağım maaaleeeseeeff
Kızlar komili bebek bezi kullanan var mı ? Bi tanıdığımız getirmiş bebek gormeye gelirken .
ziyan olmasın diye bugün ilk kez açtım paketi ondan taktim .
primadan farkı yok gibi gayet güzel biz beğendik yani![]()
Yapılmadı canm hamileyken sağlık ocağındaki hemşire son asimda doğum sonrası asılara devam edelim mi diye sormuştu istemediğimi söylemiştim size sormadilar mi sanırım zorunlu değil bizimki öyle dediğine göre
Olabilir arad öyle kafana takma.Kizlar bebegim iki gundur cok az emiyo neden olabilir ne yapmaliyim bi fikri olan varmi0
Kızlar iki sorum var.
1. Rota virüsü aşısını kaçıncı aylarda yaptırıyorsunuz?
2. Bütün gün bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Onu nasıl oyalıyor, nasıl mutlu ediyorsunuz?
kizlar bezleri kac no kullaniyorsunuz ya benim oglan7 kilo 3 no kullaniyorum ama biri dediki bacaklari acilir falan dedi
Tetenoz 3 doz olduNe aşısı oldun canım bize hemsiremiz hicbirsey demedi
Olabilir arad öyle kafana takma.
Bazen çok emerler sonra iki gün falan büyümek için çok uyurlar az emerler.
Mutluysa uyanıkken herşey yolundadır.
Sen mutlu ol yeter
O da mutlu olur tatlım
Canim sikinti da su huysuz ve emmiyo mutlu memnun olsa halinden anliyacam ama yok boyle olunca bende mutly olamiyirum ki
Yok canım dayanamıyorum zaten aglamasina ;( oyincaklariyla falan kendi kendine oynamaya baslasin o zamn alistiririm diyorum . İnşallah tabi :))
Sıkılıyor mi acaba ya da uyku saati geçince sinirden mi emmiyor?
Dudağını bükerek veya inleyerek ağlasa no derdi vardır ama söylene söylene ağlıyorsa sıkılıyor olabilir.
Değişiklik istiyordur. Ya kalabalık ortamda dokunmadan sevdir konuştur. parkta falan çocuklar dokinmadan konuşup sevsin şarkı söylesin. O sırada elini tutarsın.
Degisikligi senin onayladığını hisseder güvenle ilgilenir etrafla
Ben kullanıyorum gayet güzelKızlar komili bebek bezi kullanan var mı ? Bi tanıdığımız getirmiş bebek gormeye gelirken .
ziyan olmasın diye bugün ilk kez açtım paketi ondan taktim .
primadan farkı yok gibi gayet güzel biz beğendik yani![]()
Ay bebekten kan mi alacaklar B12 için canım yaptırma ya hiçbirimizin bebeği o şekilde kafasını tutamiyor daha bence de erken zor bir hareket yani koca kafayı kaldırmak. Eğer kan alıp yapacaklarsa yaptirma bence
Mama veren anneler moral bozmayın. Benim sütüm olmasına rağmen ilk 1 ay hiç kilo almayan bebeğim bol bol emzirmeme rağmen sonraki 50 günde 1100 gr aldı. Doktorumuz alt sınırdan almış aslında endişe edecek birşey yok ama yaşıtlarıyla arasındaki farkı kapatması için mama desteği yapalım dedi. Sütümü sağdık. Çok suluydu. Yağ oranı düşük olduğu için kızım kilo alamamış. Ilk 1 aydaki alamadığı kilonun sebebiyse kullandığım tiroid ilacıymış. Bebeğime sütten geçip kilo almasını engellemiş. Velhasıl aptamile başladık. Günde 3 4 kere 60 cc veriyorum. Hem kilomuzu hızla toparladık hem de daha huzurluyuz artık. Mama vermek yetersiz anne duygusuna sokmuştu beni. Ama annelik emzirmekten ibaret değil. Meme kanseri geçmişi olduğu için hiç emziremeyen anneleri görünce şükrettim halime. Rabbim hiçbir yavruyu anasız bırakmasın. Anneyiz güçlüyüz mükemmeliz. Sevgiler hepinize güzel kadınlar.
Ben kullanıyorum gayet güzel
rulem 2016 haziran annelerinin son sayfalarına bi bak istersen 9ay rumuzlu arkadaş güzel anlatmış, uyanıkken güzel oyalıyor bebeğini. Malum ben mayıs annesi olacağım sanarken haziran annesi olunca o konuda daha çok geziniyorum. Hatta arkadaşın mesajlarını ayrıca okursan faydalı olabilir. Araştırmacı bi anne ve sağlık sektöründen
Canım ben de haşimato vardı. 3 senedir ilaç kullanıyordum. Hamilelikte hatta dozunu arttırdık. Lohusalıkta kan tahlili yaptırmıştım tiroit ilacım fazla geliyormuş. Hamilelik dengeleri sarsmış. İlacı bıraktım. Salı günü tahlil yaptırdım. İlaç kullanmama gerek yokmuş, çok şaşırdım.canım bende tiroid ilacı kullanıyorum ve bebeğim benim de kilo almıyor. biraz açıklar mısın doktor tam olarak ne dedi?
Pişik felan yaptimi canım, ben prima dan molfixe geçtim altı pisti çocuğun hem bacak arası çok geniş ve belini gobegini kapatacak yer kısa gibi geldi paket biter bitmez prima ya geri geçtim, prima da biraz sizdiriyor o yüzden güzel bi bez almak istiyorum komili dikkatimi çekti %100 zeytinyağlı felan yumuşak felan diyor olmazsa bu paket bitince komili deneyim
Kizlar bebegim 5 gun kaka yapmadi hic sikintisida yoktu 5. Gunun aksami ikinmalari basladi kucuk bir fitil verdim iki dakika gecmedi yapti simdi de 2 gun oldu gene yapmiyor sizde de boyle bir durum varmi hic boyle bir huyumuz yoktu tamamen anne sutu ile besleniyor kilo alimi da normal
Canım ben ilk huggıes kullandım güzeldi sonra prima kampanyası var dı aldım primadan memnun kalmadım huggıese dönüş yaptım kızlar için olandan biraz büyük geldi o arada komili aldım ölçüsü güzel gelince devam ettim hiç biri pişik yapmadı yalnız ben sudocrem kullanıyorum ondan sanırım hiç pişik yaşamadıkPişik felan yaptimi canım, ben prima dan molfixe geçtim altı pisti çocuğun hem bacak arası çok geniş ve belini gobegini kapatacak yer kısa gibi geldi paket biter bitmez prima ya geri geçtim, prima da biraz sizdiriyor o yüzden güzel bi bez almak istiyorum komili dikkatimi çekti %100 zeytinyağlı felan yumuşak felan diyor olmazsa bu paket bitince komili deneyim