- Emoji Skoru
- 8.611
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.341
![rulem](/data/avatars/s/664/664816.jpg?1452286080)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ilk huggıes kullandım güzeldi sonra prima kampanyası var dı aldım primadan memnun kalmadım huggıese dönüş yaptım kızlar için olandan biraz büyük geldi o arada komili aldım ölçüsü güzel gelince devam ettim hiç biri pişik yapmadı yalnız ben sudocrem kullanıyorum ondan sanırım hiç pişik yaşamadık
Canim bende prima kullaniyodum sızdırma yaptığı için reklamlarda gördüğüm Can bebeyi denedim ve memnun kaldım cidden güzel fiyati da uygun tavsiye ederim![]()
Canım ben de haşimato vardı. 3 senedir ilaç kullanıyordum. Hamilelikte hatta dozunu arttırdık. Lohusalıkta kan tahlili yaptırmıştım tiroit ilacım fazla geliyormuş. Hamilelik dengeleri sarsmış. İlacı bıraktım. Salı günü tahlil yaptırdım. İlaç kullanmama gerek yokmuş, çok şaşırdım.
rulem canm aşının aynı marka olması önemli diye biliyorum..biz de 3. Ve 5. Aylarda yaptırcaz hemşire özellikle kutusunu kaybetmeyin aynı marka alın dedi..
Bilmiyordumrulem canm aşının aynı marka olması önemli diye biliyorum..biz de 3. Ve 5. Aylarda yaptırcaz hemşire özellikle kutusunu kaybetmeyin aynı marka alın dedi..
Ne demek yavrularımıza faydalı olabilcek her bilgiyi paylaşırız seve seve canım sağlıcakla kalınbize kimse bir şey demedi. valla iyiki söyledin canım.
canım bende tiroid ilacı kullanıyorum ve bebeğim benim de kilo almıyor. biraz açıklar mısın doktor tam olarak ne dedi?
bende çok uzun zamandır kullanıyorum ilaç. gidip test yaptırayım bari. çok sağol canım.
Canim hala emmiyorsa hemen bi tahlil yaptır idrar yolu enfeksiyonu varmı bakılsın enfeksiyon iştahsızlık yapar çünküSoylene soyelne agliyo sıkılıyor demekki eltimin cocuklari var bigun geldiler bebegin heryerine dokunduklari için agliyo durmuyo onlarla cok sıkıyorlar bebegi ve huysuzlasiyo tabi cok soylenemiyom yanlis anlamalara müsade etmemek icin guzelce uyarıyorum ama yinede olmuyo bugun cikarttim dışarı yolda uyudu biraz bebegimin uykusuda olsa huzursuz oldugu icin uyumuyo zor bela uyutmaya calisiyom niye böyle yapiobi anlasam biraz buyuyup duzelseler cok iyi olacak ama
Canim hala emmiyorsa hemen bi tahlil yaptır idrar yolu enfeksiyonu varmı bakılsın enfeksiyon iştahsızlık yapar çünkü
Komiliyi dene canım ben şimdilik olumsuz birşey yaşamadım bebekte mutluSudocrem bende kullanıyorum canım ama ince tabaka kullanıyorum molfixi kullanıma bayagi yoğurt gibi surmek zorunda kaldım ve çişi sırtından çıkıyordu çok kisaydi gobegini sırtıni ayarlamak için ugrasiyodum her seferinde, bacak ayağına çok genisti çocuğun bacakları ayriliyodu, prima o açıdan güzel hem belini gobegini güzel kapatıyor hemde yumuşak bacakları ayrilmiyor yumuşak ama iste sizdiriyor ve pahalı o yüzden degistirmek istiyorum
Canım bende doktor ilaç kullanmayı bırak bakalım ona göre doz ayarlaması yapalım dedi. Normal sınırın üst sınırındaydı. Bir ay sonra tekrar kan vericem. Şimdilik ilaç kullanmama gerek yokmuş.Kizlar benimde tsh yuksek oldugu icin ilac kullaniyorum hamileleikte 22 ye kadar yukselmisti gecen bir ay once olctugumde 0.17 dusmus simdi ne oluyo yani tam doktor ne dedi yükselmesimi yoksa dusmesimi bebege kilo aldirmio icmeeem mi acaba ilaci
Canım bende doktor ilaç kullanmayı bırak bakalım ona göre doz ayarlaması yapalım dedi. Normal sınırın üst sınırındaydı. Bir ay sonra tekrar kan vericem. Şimdilik ilaç kullanmama gerek yokmuş.
Senin değerin de normal değerlerin altında, yani ilacın sana fazla geliyor. Bu kilo vermene neden olur. Bebekteki etkisini bilmiyorum. Sana doktor bir şey demedi mi? Senden de ilacı bırakmanı isterler ki bence bırak 20 gün sonra tekrar tahlil yaptır.
Canım ben de üç yıldır kullanıyorum. Ve sürekli dozumu arttırmak zorunda kaldık. Ama hamilelik sonrası dengeler değişmiş bende. Doktor bebeğin kilo alımı ile ilgili yorum yapmadı. Bebekteki etkisini bilmiyorum bu yüzden. Kilo vermemiş olabilirsin. Tiroitim az çalıştığında da ben kilo almadım. Herkes kilo aldırmadı mı diye sorardı. Sen sonucunu doktora göster benceCanim benim aslinda hep ilac kullanmam lazim hamilelikte olusan tsh degil 3 yildan fazladir ilac aloyorum ben birde kilo vermen gerekiyo demişsin de bende aksine aliyorum keske versem doktoe bebege nasil kilo aldirmaz dedi ki tsh degeri
Mrba annislerrr.....ya tetenoz asisi denmiş bize hiç öyle bise denmedi biz dördüncü ay asilarimizi yapcaz şimdi nasipse benim geçen aymi asi olmam gerekiyordu e sağlık ocağı hiç bise demedi
Mrba annislerrr.....ya tetenoz asisi denmiş bize hiç öyle bise denmedi biz dördüncü ay asilarimizi yapcaz şimdi nasipse benim geçen aymi asi olmam gerekiyordu e sağlık ocağı hiç bise demedi
Canim biran önce yaptır çünkü enfeksiyon artmadan tedavi olur kilo alımı durmaz en azından.500 cl kaç saat arayla yada günde sadece mi o kadar içti bilemiyorum kı bende...benim kızım yine idrar yolu enfeksiyonu oldu 40 dk sonra çıkan tahlil sonucu temiz cikmisti ama kultur tahlilinde bakteri cikti igne yiyecek 5 gun boyunca üstelik hiç belirtisi de olmadı sadece emme aralığı uzadı 3 veya 4 saatte bir 10 15 dk ancak emiyordu birde iki gün sadece cisi den sonra sarı bi akinti geliyordu Offf çok canım sıkıldı yine.allahım evlatlarımızı hastalıklardan korusunCanim aslinda gecen yaptiracaktim has cok beklememe ragmen tahlili veremedim hep disariya kacirdi bende yaptiramadan eve geldim bugun zor bela 500 cl icti cokmu azmi acaba bi fikrin varmi
Ilk cocugumcanım e ebenin bana söylemesi gerekmiyomuki anlamadım çok kızıyorum böyle şeylere ya sağlık en nihayetinde sagol canmCanim senin kaçıncı çocuğun bu, ilk gebelikte 3.doz oluyomus galiba, Ebe öyle dedi bana
Sağol canm aşı kartında bise yazmiyo neyse ben yaptitayim bari dördüncü ayimiz dolcak ama ahhhh ahhhh sizde olmasanız bilmiycez yani sagolunSende aşı kartı olması lazım
O kartta tarih yaziyordur.
Sen haftaya git yaptir bişey olmaz çok farketmez.
Aşi kartın yoksa çıkarttır.
Daha 3-4doz olacak sonra menopoza kadar koruyacak bu aşılar. Ben 5.sini bitirdim 2013te. 2023te vurulacagim o kadar