• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cokmu is yapiyosyn hic oturmadigin icin mi acaba gunluk rutin islerini soylesene canim daha dogrusu birgununu aanlatsana neler yapiyisun

Tek tek alıntı yapamadım kızlar ama hepinizin bebekleri ayrı ayri çok tatlı cok sevimli cok masum nasıl olmasınlar ki onlar bize rabbimizin emanetleri.inşallah vatanımıza milletimize bizlere hayırlı evlatlar olurlar.hepsini koskocaman öpüyorum bal yanaklarından :anne::KK68:

Ben niye aliyorum ki ya :KK43:

Benim vucudumda almaya çok meyilli ben kilolu hamile kaldım şuan da zayıf değilim ama anlamadım gebelikte 15 kilo aldım 84 le doğum yaptım 2 gün önce bi tartildim 74 kalmışım geçen ay 76 ydim, benim tempo yoğun ondanmi acaba, mesela suan oglumu uyuttum utu yapiyorum, vakit yokki gunduz, inşallah iğne ipliğe dönerim de güzel güzel giyinir suslenirim, kilolu yapım olduğu için gonlumce giyinemezdim, bol bol emzir oğlumun 24 saat emme arzusuda buna sebep olabilir

Benim vucudumda almaya çok meyilli ben kilolu hamile kaldım şuan da zayıf değilim ama anlamadım gebelikte 15 kilo aldım 84 le doğum yaptım 2 gün önce bi tartildim 74 kalmışım geçen ay 76 ydim, benim tempo yoğun ondanmi acaba, inşallah iğne ipliğe dönerim de güzel güzel giyinir suslenirim, kilolu yapım olduğu için gonlumce giyinemezdim, bol bol emzir oğlumun 24 saat emme arzusuda buna sebep olabilir

bni gorseniz gulersiniz halime 93 le hamile kaldim hamileligim suresince 83 kiloya dustum son zamanlarinda aldim 94"le doguma girdim su anda 84 kiloyim koca bogazini tutsam biliyorum hemen veririm bunyem musait vermeye sut durumundan korkuyorum azalir diye ek gidaya gecer gecmez diyetisyen esliginde zayiflamayi dusunuyorum hayirlisi bakalim

bni gorseniz gulersiniz halime 93 le hamile kaldim hamileligim suresince 83 kiloya dustum son zamanlarinda aldim 94"le doguma girdim su anda 84 kiloyim koca bogazini tutsam biliyorum hemen veririm bunyem musait vermeye sut durumundan korkuyorum azalir diye ek gidaya gecer gecmez diyetisyen esliginde zayiflamayi dusunuyorum hayirlisi bakalim

Aman yok diyet felan düşünme suan Allah korusun süte zarar veririz, dedim ya bende tempo yoğun onca diyet yaptım zamanında zayiflayamadim belki simdi zayiflarim inşallah

Aman yok diyet felan düşünme suan Allah korusun süte zarar veririz, dedim ya bende tempo yoğun onca diyet yaptım zamanında zayiflayamadim belki simdi zayiflarim inşallah
aynen oyle bende cok yaptim bebek icin tedaviye baslamistim 3 ayda 20 kilo verdim 1 sene somra sitresten hoppp gerisin geri aldin amannn hic umrumfa deil pasam doysun kiloyu veririm

Canim hala devam ediyormusun gerçekten faydası varmı süte, benim süt sıkıntım çok yok ama akşam oglum 11 12 gibi uyuyor o arada süt kalmıyor kizarak uyuyup kalıyor, o yüzden akşam üstü yerim kolay uyumasına yardimci olur diye düşünüyorum

Canım o gün ve gece sütüm eskisi gibi bol olmuştu. Ama sonra yine azaldı. Yemeye devam ediyorum ama artış göremedim. Dün de dışarı çıktık, bu gece yine sütüm bollaşmıştı. Dışarı çıkmak mı iyi geldi bilmiyorum.
Yaklaşık üç hafta önce mevlid okutturduk, orada her gelen ay ne güzel emiyor vs dedi. Dört gün sonrasında da kızım ateşlendi ve meme emmek istemedi ve sütüm bir anda azaldı. O gün bugündür toparlanamadı. İşte böyle nadiren bollaştı.
Kızım iki hafta önce 59cm, 6200g ölçülmüştü. Dün başka bir doktora gittik ve 59,5cm 6320 g çıktı. Kızım 13 günde sadece 120g almış. Moralim çok bozuldu. Ya ateşlendiği dönemde kilo kaybı oldu yada sütüm azaldığı için kilo alamadı. Ama kızım huzursuz bir Bebek değil. Yani aç gibi değil. Haftaya tekrar gitcez kilo kontrolü olacak.

Kizlar bebegim 5 gun kaka yapmadi hic sikintisida yoktu 5. Gunun aksami ikinmalari basladi kucuk bir fitil verdim iki dakika gecmedi yapti simdi de 2 gun oldu gene yapmiyor sizde de boyle bir durum varmi hic boyle bir huyumuz yoktu tamamen anne sutu ile besleniyor kilo alimi da normal

Kizlar bebegim 5 gun kaka yapmadi hic sikintisida yoktu 5. Gunun aksami ikinmalari basladi kucuk bir fitil verdim iki dakika gecmedi yapti simdi de 2 gun oldu gene yapmiyor sizde de boyle bir durum varmi hic boyle bir huyumuz yoktu tamamen anne sutu ile besleniyor kilo alimi da normal
Benim kızım da üç gün yapmamıştı. Doktorumuz eğer Bebekte huzursuzluk yaratmıyorsa bu durum sıkıntı değil, yapmayabilir normal dedi.

Sadece anne sütü alan bebeklerde oluyor canım normal bence benim kızda da bi ara oluyordu sonradan düzene giriyor yine meraklanma

Kızlar sizin bebekleriniz de akşam babaları eve gelince mutluluktan çıldırıyor mu :KK73:benim kız babayı görünce bir gülücükler bir nazlanmalar bir kahkahalar allahım akşama kadar bak besle büyüt sonra babaci olsun :confused:

Kızlar sizin bebekleriniz de akşam babaları eve gelince mutluluktan çıldırıyor mu :KK73:benim kız babayı görünce bir gülücükler bir nazlanmalar bir kahkahalar allahım akşama kadar bak besle büyüt sonra babaci olsun :confused:
Benimki de öyleydi canm şimdi ben eve gidince aynı şekilde :anne: En Büyük TÜRKİYEannem ağlıyo hatta her gün sen gelince Nasıl Mutlu oluyo ana kuzusu diye :110:

Back