2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm güzel anneler . Bizim 3 aylık olmamıza 2 gün var bugün rota asimizi olduk ve göz kontrolüne götürdük minigimizi .
Ölçüm yapıldı biraz dereceleri yüksek dedi dr. Olabilirmiş düzeltebilir dedi.
Canım sıkıldı ama
6 aylık olunca kontrole çağırdı . Sizin kuzuların göz kontrolleri nasıl geçti ?

Biz hiç olmadık canm yaptırmak lazım tabi insallah düzelir skma canını

kızlar aç bebek nasıl olur? bizim de kilo alımı az ya çişli bez sayısı da az ama bebeğim mutsuz değil sadece uykusu gelince ağlıyo uykuya hemen geçemezse başka da ağlamaz..
Ozamn bebegimin çok iştahını yok acaba canm çünkü bebek en çok açken aglarmis

Canim sık sık dinlenmeye gayret et derim, benim en fazla sütüm uyurken doluyor buldugun her fırsatta dinlen bol su iç, birde canım etkisi nedir bilmiyorum ama geçen gün tavuk hasladim suyuna bi kaç parça tavuk koydum içine ekmek dogradim yaninada kuru soğan dilip güzelce yedim sabah iki gogsumde tasmis ti gece oglum emdiği halde sırılsıklam olmuştu bi dene istersen belki faydası olur

Benim oglumun da bi huyu var, sık görmediği kişilerin yüzüne asla bakmıyor, dün yengem geldi çabalıyor okadar kendine çeviriyor yok kafasını biz nerdeysek oraya çeviriyor ama baba babaanne alsın kahkaha atıyor simariyor, daha 3 aylık yabancıyı nasıl biliyor şaşırıyorum

Biz yaptirmadik bize 6 aylık olunca dediler

3 ayı dolan anneler sizede aşı yapildimı, dün bizim 3 ayımız doldu oğlumun kilo boy takibini yaptı banada aşı yaptı kolum çok ağrıyor ya zorluyor beni

bende bu gun oldum canim tetanoz 3. dozz

Fena rahatsız edici bi ağrısı var dün pek hissetmemistim, bugün zorluyor, neyse oglumun canı yanmadan ya bu ay ben önemli değilim, ebeye hiç oğluma vurma hep bana vur sütle onada geçer diyorum olmaz diyor

3 ayı dolan anneler sizede aşı yapildimı, dün bizim 3 ayımız doldu oğlumun kilo boy takibini yaptı banada aşı yaptı kolum çok ağrıyor ya zorluyor beni
Yapılmadı canm hamileyken sağlık ocağındaki hemşire son asimda doğum sonrası asılara devam edelim mi diye sormuştu istemediğimi söylemiştim size sormadilar mi sanırım zorunlu değil bizimki öyle dediğine göre

Kızlar komili bebek bezi kullanan var mı ? Bi tanıdığımız getirmiş bebek gormeye gelirken .
ziyan olmasın diye bugün ilk kez açtım paketi ondan taktim .
primadan farkı yok gibi gayet güzel biz beğendik yani

Kızım o kadar yoruyor ki hiç ev işi falan yapmıyorum. Gündüz uykusu pek yok olduğunda da ya yemek yiyorum yada duş alıyorum. Ne yemek yapıyorum ne ev işi. Kızımla uğraşmak tüm gün ev işi yapmaktan daha fazla yoruyor beniZ
Ne aşısı oldun canım? Ben de tetanozun 3. Dozunu olucam önümüzdeki hafta.

Kızlar iki sorum var.
1. Rota virüsü aşısını kaçıncı aylarda yaptırıyorsunuz?
2. Bütün gün bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Onu nasıl oyalıyor, nasıl mutlu ediyorsunuz?

Kızlar iki sorum var.
2. Bütün gün bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Onu nasıl oyalıyor, nasıl mutlu ediyorsunuz?
cnm 3. ayda yapilio galiba ben yaptirmadim bebegimlede aksama kadar kinusuyirum vallahi balkona cikiyoruz cok seviyor yoruluncad yatagin ustunde oynarken uyuya kaliyor bende yanuna yatiyirumm boyle bi keyif olamaz

Fena rahatsız edici bi ağrısı var dün pek hissetmemistim, bugün zorluyor, neyse oglumun canı yanmadan ya bu ay ben önemli değilim, ebeye hiç oğluma vurma hep bana vur sütle onada geçer diyorum olmaz diyor
bilmem benim su anda agri yok ama yarin olurmu bilmem aynen canim bebiskerin cani yanmasin yeterki

Kızlar iki sorum var.
1.benim aldığım aşı 3.ve 5. Aylarda 2 doz yapılacak ben ilkini yaptrdım.
2.ben işe başladım biliyorsun ama başlamadan öncesini anlatayım..sabah 6 civarı güne başlıyoruz önce biraz yatakta cilveleşip çok vakit kaybetmeden kahvaltı için mutfağa geçiyoruz ben kahvaltımı yapıyorum sonra kızm mızıldamaya başlıyo zaten meme veriyorum istemiyo sonra ben de kucağımda şarkılar söyleyerek yarım saat filan gezidiyorum meme alcak kıvama gelince emzirp uyutuyorum çok az uyuyo.ben uyanmasın diye sessizce oturuyorum :) uyanınca konuşuruz şarkı söylerim Bebek yağıyla masaj yaparım.eğer yeni emmediyse yüzüstü yatırırım o emeklemeye çalışır.akşama kadar eğer kendi başına durduğu bi an varsa o an yemek yapılır.öğleden sonra yine bi uyku zamanınız olur sonra gece uykusuna kadar yine aynı yorucu süreç hep ister beni yanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…