• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım huzursuzlugu var mı ki mama vermeyi düşünüyorsun eğer huzursuz değilse verme derim gayet kilosu iyi bence benim kızım da bir hafta sonra 4 ayına girecek kilosu 6100 gram bir ayda 500 gram almis doktorumuz yeterli dedi
Yok canım huzursuzluğu sukur maşallah senin kızına da demek ki iyi gidiyoruz
shrylz shrylz tam bir prenses maşallah
yesilcan86 yesilcan86 maşallah yakışıklıymissin
Teyzesi yesin onları

Herkese selamlar bol emzirmedi uyumalı günler diliyorum. 1 may8s doğumlu bi yakışıklım var yaklaşık 7 kiloyuz salyalı günlere başladık. Ellerini keşfetti emiyo. Anne sutu aliyo sadece. Gazimiz devam ediyo ama eskiye nispeten azaldı . Akşamları artıyo. Devamlı kucak istiyo oyun halisini bile istemez kucaktayds sorun yok altını değişmek için yatır ağlama moduna aliyo kendini . Hergun dışarı çıkıyoruz pazar market park ev gezmesi bol bol geziyoruz. Zayıflamaya taktim bu aralar doğum kiloları gitmedi

Mama veren anneler moral bozmayın. Benim sütüm olmasına rağmen ilk 1 ay hiç kilo almayan bebeğim bol bol emzirmeme rağmen sonraki 50 günde 1100 gr aldı. Doktorumuz alt sınırdan almış aslında endişe edecek birşey yok ama yaşıtlarıyla arasındaki farkı kapatması için mama desteği yapalım dedi. Sütümü sağdık. Çok suluydu. Yağ oranı düşük olduğu için kızım kilo alamamış. Ilk 1 aydaki alamadığı kilonun sebebiyse kullandığım tiroid ilacıymış. Bebeğime sütten geçip kilo almasını engellemiş. Velhasıl aptamile başladık. Günde 3 4 kere 60 cc veriyorum. Hem kilomuzu hızla toparladık hem de daha huzurluyuz artık. Mama vermek yetersiz anne duygusuna sokmuştu beni. Ama annelik emzirmekten ibaret değil. Meme kanseri geçmişi olduğu için hiç emziremeyen anneleri görünce şükrettim halime. Rabbim hiçbir yavruyu anasız bırakmasın. Anneyiz güçlüyüz mükemmeliz. Sevgiler hepinize güzel kadınlar.

Canim bende mama veriyorum ama bebegim birturlu toparlayamadi kendini hele bu iki uc gundur cok huysuz huzursuz hep agliyo hipp veriyidum sonra aptamile basladim bebegime fazla gaz yapti bugun tekrar hippe vasladim cok az yiyo bebegim. Normalde gunde kacc cl icmeli bebeklerimiz bu ayda acaba
Mama veren anneler moral bozmayın. Benim sütüm olmasına rağmen ilk 1 ay hiç kilo almayan bebeğim bol bol emzirmeme rağmen sonraki 50 günde 1100 gr aldı. Doktorumuz alt sınırdan almış aslında endişe edecek birşey yok ama yaşıtlarıyla arasındaki farkı kapatması için mama desteği yapalım dedi. Sütümü sağdık. Çok suluydu. Yağ oranı düşük olduğu için kızım kilo alamamış. Ilk 1 aydaki alamadığı kilonun sebebiyse kullandığım tiroid ilacıymış. Bebeğime sütten geçip kilo almasını engellemiş. Velhasıl aptamile başladık. Günde 3 4 kere 60 cc veriyorum. Hem kilomuzu hızla toparladık hem de daha huzurluyuz artık. Mama vermek yetersiz anne duygusuna sokmuştu beni. Ama annelik emzirmekten ibaret değil. Meme kanseri geçmişi olduğu için hiç emziremeyen anneleri görünce şükrettim halime. Rabbim hiçbir yavruyu anasız bırakmasın. Anneyiz güçlüyüz mükemmeliz. Sevgiler hepinize güzel kadınlar.

IMG-20160817-WA0000.jpg IMG-20160727-WA0000.jpg

Bu arada kizlar ben gittikce kilo aliyorum ne olacak bu durum lutfen biri bana yardim etsin ne yapmaliyim ya kilo veren arkadaslar meler yapiyonuzda dogum kilolarini verip zayifliyonuz

Bu arada kizlar ben gittikce kilo aliyorum ne olacak bu durum lutfen biri bana yardim etsin ne yapmaliyim ya kilo veren arkadaslar meler yapiyonuzda dogum kilolarini verip zayifliyonuz

Valla canım habire tikiniyorum ama 10 kilo vermisim, 5 kilo kaldı geride

Back