- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.261
Valla canım habire tikiniyorum ama 10 kilo vermisim, 5 kilo kaldı geride
evt benimkide cokk belli olmuyor gun isiginda iyi belli oluyorBenim oğlan da Maviş ama resimlerde belli olmuyor nedense
Ben niye aliyorum ki ya
Benim vucudumda almaya çok meyilli ben kilolu hamile kaldım şuan da zayıf değilim ama anlamadım gebelikte 15 kilo aldım 84 le doğum yaptım 2 gün önce bi tartildim 74 kalmışım geçen ay 76 ydim, benim tempo yoğun ondanmi acaba, inşallah iğne ipliğe dönerim de güzel güzel giyinir suslenirim, kilolu yapım olduğu için gonlumce giyinemezdim, bol bol emzir oğlumun 24 saat emme arzusuda buna sebep olabilir
Aynen canım reklam tekliflerine acigiz
Sağol tatlım :)41 kere maşallahçok tatlı
bni gorseniz gulersiniz halime 93 le hamile kaldim hamileligim suresince 83 kiloya dustum son zamanlarinda aldim 94"le doguma girdim su anda 84 kiloyim koca bogazini tutsam biliyorum hemen veririm bunyem musait vermeye sut durumundan korkuyorum azalir diye ek gidaya gecer gecmez diyetisyen esliginde zayiflamayi dusunuyorum hayirlisi bakalim
aynen oyle bende cok yaptim bebek icin tedaviye baslamistim 3 ayda 20 kilo verdim 1 sene somra sitresten hoppp gerisin geri aldin amannn hic umrumfa deil pasam doysun kiloyu veririmAman yok diyet felan düşünme suan Allah korusun süte zarar veririz, dedim ya bende tempo yoğun onca diyet yaptım zamanında zayiflayamadim belki simdi zayiflarim inşallah
Canim hala devam ediyormusun gerçekten faydası varmı süte, benim süt sıkıntım çok yok ama akşam oglum 11 12 gibi uyuyor o arada süt kalmıyor kizarak uyuyup kalıyor, o yüzden akşam üstü yerim kolay uyumasına yardimci olur diye düşünüyorum
Ay ay tatliliga bak sen saç bandını yerim ben onun maşallah canım biblo bebek gibi
3 aylkk olmassina 1 hafta kaldi cnmcanım bebeğin kaç aylık?
Eldiven için sormuştum canm kullanma bence artık eldiven.ben ilk aydan sonra çıkardım eldiveni gelişimi için önemli çünkü..3 aylkk olmassina 1 hafta kaldi cnm
Benim kızım da üç gün yapmamıştı. Doktorumuz eğer Bebekte huzursuzluk yaratmıyorsa bu durum sıkıntı değil, yapmayabilir normal dedi.Kizlar bebegim 5 gun kaka yapmadi hic sikintisida yoktu 5. Gunun aksami ikinmalari basladi kucuk bir fitil verdim iki dakika gecmedi yapti simdi de 2 gun oldu gene yapmiyor sizde de boyle bir durum varmi hic boyle bir huyumuz yoktu tamamen anne sutu ile besleniyor kilo alimi da normal
Sadece anne sütü alan bebeklerde oluyor canım normal bence benim kızda da bi ara oluyordu sonradan düzene giriyor yine meraklanmaKizlar bebegim 5 gun kaka yapmadi hic sikintisida yoktu 5. Gunun aksami ikinmalari basladi kucuk bir fitil verdim iki dakika gecmedi yapti simdi de 2 gun oldu gene yapmiyor sizde de boyle bir durum varmi hic boyle bir huyumuz yoktu tamamen anne sutu ile besleniyor kilo alimi da normal
Benimki de öyleydi canm şimdi ben eve gidince aynı şekildeKızlar sizin bebekleriniz de akşam babaları eve gelince mutluluktan çıldırıyor mubenim kız babayı görünce bir gülücükler bir nazlanmalar bir kahkahalar allahım akşama kadar bak besle büyüt sonra babaci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?