• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım ben hafta sonu doktora gittim. kontrolünde sırtüstü yatarken bebeği ellerinden tutarak oturur pozisyona getirmeye çalıştı kafasını tuttuğunu anlamak için. benimki tam kaldıramadı. doktor bu ara bunu yapması lazım, b12 eksik olabilir diye bana test verdi.
Ay bebekten kan mi alacaklar B12 için canım yaptırma ya hiçbirimizin bebeği o şekilde kafasını tutamiyor daha bence de erken zor bir hareket yani koca kafayı kaldırmak. Eğer kan alıp yapacaklarsa yaptirma bence

Uzun suredir giremiyorum kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Biz tam uc aylık olduk boyu bilmiyorum ama doğum kilomuz 2725 şimdi 5895 olmusuz
Son 3 haftada 300gr almış az almis dedi ama totale gore iyiyiz sukur sizce nasıl kızlar mama versem mi ki
ben gecmisi okuyup geliyim
Canım maşallah bebişine. Doktor iyi demiş, bence de iyi. Neden mama vermek istiyorsun?
Bence bir hafta daha sadece emzir, sonra sağlık ocağında tarttır. Yine kilo alımı azsa doktorunla görüş öyle başla başlayacaksan

Canım maşallah bebişine. Doktor iyi demiş, bence de iyi. Neden mama vermek istiyorsun?
Bence bir hafta daha sadece emzir, sonra sağlık ocağında tarttır. Yine kilo alımı azsa doktorunla görüş öyle başla başlayacaksan
Cok sağol canım galiba biraz etrafın baskısından dolayı böyle düşünmeye başladım en iyisi dediğini yapmak aslında

Arkadaslar bebeginizi hergun çıkarıyomusunuz disari temiz gunesli hava alsin die mesela kac gunde bir çıkarırsınız ben hic cikarmam yani hst alisveris olsa anca cikariyorum sebebi ise hic halim kalmiyo ev is cocuk derkn bitkin dusuyorum disari tek cikma hevesim de yok sizlerin bir haftalik rutin gunleri nasil lütfen herkes cevaplarsa sevinirim

Valla canım bende aynen sen gibiyim hastane isi olursa ancak çıkıyoz,benim halim varda oglum uyanikken sürekli emmek istiyor rahat edemiyorum, pikniğe gitsek devamli arabada çocuk emziriyorum başka bi yere gitsek emzirecek yer arıyorum cikmasam daha iyi 6 aylık olsun hele eline bişey verir sustururum, arada balkona çıkarıp hava aldiriyorum o kadar

CaNim ben bugun
Yok canm vermiyorlarmış hala rapor..benim müdürüm yıllık izin filan kullan dedi bebeğin emmeyi bırakmasın dedi sağolsun.bugün de erken gönderdi bakalım olmadı parça parça alırım yıllık izin de 30 günüm var çünkü o da yetmez ki 6 aylık bile olmuyo kuzularımız :KK43:
Kızlar bugün işte ikinci günümdü..kızım öğlene kadar bi on dk ağlamış daha iyiydi ben de mesaimi tamamlayabildim en azından.grldiğimde gülüverdi bana kuzucum..Allah evlatlarımızı anasız bizi de onlarsız bırakmasın :dua:
Canim ben psikologdan heyet raporu almayı başardım sonunda sende birkaç doktora danış istersen belki birinden biri verir

Canım huzursuzlugu var mı ki mama vermeyi düşünüyorsun eğer huzursuz değilse verme derim gayet kilosu iyi bence benim kızım da bir hafta sonra 4 ayına girecek kilosu 6100 gram bir ayda 500 gram almis doktorumuz yeterli dedi
Cok sağol canım galiba biraz etrafın baskısından dolayı böyle düşünmeye başladım en iyisi dediğini yapmak aslında

kızlar aç bebek nasıl olur? bizim de kilo alımı az ya çişli bez sayısı da az ama bebeğim mutsuz değil sadece uykusu gelince ağlıyo uykuya hemen geçemezse başka da ağlamaz..

Kızlar benim bebis salya akitmaya başladı ya o tatlı bebeğim gitti yerine bir Toraman geldi:KK70: tüm kıyafetleri hızla pisleniyor önlük takmak zorunda kalicam sizde salya durumu nasıl

Benimkide salyalı hemde kusmuklu o yüzden hep önlük takiyorum, günde 10 12 tane kirletiyor rahat

İşte benim oglusum maşallah lari görelim

Eklentiler

• 2016-08-17 18.41.32.jpg
    2016-08-17 18.41.32.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 67
Foto yükledim canım.

Canim hala devam ediyormusun gerçekten faydası varmı süte, benim süt sıkıntım çok yok ama akşam oglum 11 12 gibi uyuyor o arada süt kalmıyor kizarak uyuyup kalıyor, o yüzden akşam üstü yerim kolay uyumasına yardimci olur diye düşünüyorum

Back