• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizlar yaa bisi sorucam bebegin kafasini tuttugunu nerden anliyirsunuz benim iglum bana gore tutuyir ama gelenker oo kafasinida tutamiyor daha diyerek seviyorlar mesela yuzustuvyaturdigim zaman kafasini dikip bana bakiyor omzumdayken saga sola ceviriyor heke banyo yaparkenn baya baya vucudunu kaldiriyir moralim bozuluyor vallahii

Rahat ol canım benim kızım da aynı. Tutuyorlar kafaları maşallah :)

Ben de kıyamıyorum ama sonra zor oluyormuş alıştırmak ondan korkuyorum ama sarılıp yatmak paha biçilmez ayrı

canım doktorlar 6 aya kadar bebeğinizin her zaman yanında olun diyorlar. güven duygusu gelişip sağlıklı bireyler olmalarında çok önemliymiş. her ağladığında annesini yanında bulmalıymış. ben anne yanı beşik almıştım çok rahat ettim.

kizlar yaa bisi sorucam bebegin kafasini tuttugunu nerden anliyirsunuz benim iglum bana gore tutuyir ama gelenker oo kafasinida tutamiyor daha diyerek seviyorlar mesela yuzustuvyaturdigim zaman kafasini dikip bana bakiyor omzumdayken saga sola ceviriyor heke banyo yaparkenn baya baya vucudunu kaldiriyir moralim bozuluyor vallahii

canım ben hafta sonu doktora gittim. kontrolünde sırtüstü yatarken bebeği ellerinden tutarak oturur pozisyona getirmeye çalıştı kafasını tuttuğunu anlamak için. benimki tam kaldıramadı. doktor bu ara bunu yapması lazım, b12 eksik olabilir diye bana test verdi.

canım ben hafta sonu doktora gittim. kontrolünde sırtüstü yatarken bebeği ellerinden tutarak oturur pozisyona getirmeye çalıştı kafasını tuttuğunu anlamak için. benimki tam kaldıramadı. doktor bu ara bunu yapması lazım, b12 eksik olabilir diye bana test verdi.
benimkife kafasini kaldiramiyor o sekikde 90 gunluguz kafama takti bak simdii

Aynen bende istediğim fotoyu yukleyemedim dosya boyutu büyük dedi uzaktan cekilmisleri kabul ediyor galiba

LargeGemini LargeGemini
Kızlar fotolari düzenle bölümünden kırp arak küçültün.
Eğer kk uygulamasindaysaniz olmuyorsa google chrome veya internetten girerek yüklemeyi deneyin

Ben de meleğimi profil resmim yaptım. :anne:Maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri :KK68:
Bende yukledim kizlar bi masalllah demeden gecmeyin lutfen:KK76:
Maşallah kuzucuklara aygül fotoğrafı netten aldın sandım başta. Maşallah ne kadar güzel bir resim olmuş. Derf senin kızın da çok büyümüş. Bilinçli bakıyor maşallah. Allah bahtlarını parlak etsin inşallah...

Back