2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ay biz seninle baya baya ayni kafadayiz :)) ben de seviyorum koynumda olmasini ama wrap gelince gireceksin cok tatli guzel bir his oyle bebegi giymek :)) var misin bilmiyprum ama seni babywearing turkiyw face geubuna cagirayim :) hem wrap nasil baglanir vs daha ne ogrenebilirsin

Suan cok kucukler ben de her istediginde emziriyorum uyuyunca kendi atiyo agzindan. Ben cekersem ya cekemiyorum birakmjyor ya da uyanip agliyo. Bazen zor oluyor ama dedigin gibi ne kadar kalacaklar ki.dun gece 3.30 da uyandi 12 ye kadar ayaktaydik ve yarim saat uyuyup geri uyanditabi 3 den once de saat basi uyandi

Su an face hesabimi dondurdum canim ama baby wearing olayını takipteyim zaten:)
Benim kiz dun aksam 7 de.bi.uyandi 1 emme 1 miziklama. Gece 1 e kadar uyumadi.
Sonra 5 ste uyandi emdi alti degisti.sonra 10 da ben.uyandirdim biraz da.zorla. daha uyuyordu.
Şimdi evdeki esnek giysilerden biri ile.cakma wrap yaptim. Epey rahat ettirdi bana. Kahvaltibile yaptik kizim koynumda.
Orijinal wrap in.gelmesini iple.cekiyorum.
Ona daha cok ana kucağı bana daha.cok ozgurluk.
Daha ne olsun

Kızlar bizde 15 günlük olduk. Çok şükür . Bol sutlu günler diliyoruz. Bu sabah kalktığımızda bebisinizin tek gözünün capaklandigini gördüm.basina böyle bişi gelen var mı. Çözüm olarak naptiniz.ilk oglanda böyle bişi yasamamistim.

Haklısın aslında da ben sezeryan dan dolayı çok kalamiyorm öylece

Bebeğin ne kadar zamanda bir emmek istiyo? Benimki sürekli memede durmaya çalışıyo doymuyo mu yoksa beni emzik yerine mi koyuyor anlayamıyorum
Canim benimkisi gazi çok olduğu günler sürekli meme de saat başı nerdeyse ama huzurlu olduğu günler iki saat üç saat değişiyor.40 ndan önce bir buçuk saatte bir emziriyordum uykusunda bile emziriyordum açılıyordu diye şimdi 43 günlük aciktigini biliyor artık saatleri uzatmaya başladım. Haa birde uyumak için beni emzik niyetine kullanıyor şimdilik idare ediyoruz ama bazen çok bunaliyirum
Emzik verdim tutmadı bende çok ısrarcı olmadım uzmanlar gereksiz yere alistirmayin emzige diyorlar

Kızlar bebişlerin eldivenler ı ne zaman çıkardınz. Tırnakları kestiniz mi. Torpulediniz mi ne zaman. Bizimkilér çok uzun da.
Bi de bu düşen göbeği napdin iz . Çöpe mi atayım

Kızlar bebişlerin eldivenler ı ne zaman çıkardınz. Tırnakları kestiniz mi. Torpulediniz mi ne zaman. Bizimkilér çok uzun da.
Bi de bu düşen göbeği napdin iz . Çöpe mi atayım

Ben geçen gün çıkardım ama tırnakları ellemedim henüz. 3 çocuğumun da göbek bağı hatıra kutumda saklı. Kızımın düşen dişleri de orda :)

Kaynamış ılimiş suyla gazlı bezle silmelisin. Göz pinarlarinin yakınlarına masaj yapmalısın. Geçer annesii..

Ayyy hakikaten süpersin selma. Teşekkürler mesajın bana iyi geldi. Benim annem yanımda bi on günlük. On gün de eşim izin kullanmıştı halime şükür. Kilo alır yavrum ben de veririm aman . Allahım sağlık versin. Biz de sizi öpüyoruz. Su ameliyat mağdur ü hallerimiz geçse de yatakta hop ordan oraya buraya alsak bebelerimiz ı ilgilensek.

Haklısın aslında da ben sezeryan dan dolayı çok kalamiyorm öylece
ben de sezaryenle dogum yaptım canım. sabah saatlerinde ve geceleri yatarak emziriyorum. çook rahat ediyoruz o da ben de. ama uyuyup kalmamaya dikkat etmelisin. bebişin üstünde uyuyup kalabilirsin allah korusun.
bir de dün gündüz emzirmeleri için emzirme yastıgı aldım. fena bişi değil.
Ben eşime gazlı bezle silinir dedim de nasıl ya gazlı olur mu hiç dedi alaya aldı.
asıl eşin alaya alınmalıkmış. gazlı bez nasıl bilinmezmiş gitsin bi eczaneye sorsun gazlı bez neymiş
te allam

benim kız 14:00 itibarı ile ögle uykusuna yattı. aşağı yukarı 3 -4 saat uyuması lazım. 2 saat oldu bile. mutfagı toplayıp yemegi ocaga koymama izin verdi.
1 makine çamaşır bile astım. bir de duş aldım mı oh benden keyiflisi yok

Geçmiş olsun annesi inşallah çabucak iyileşir. Tatilde güneşlenir gibi poz vermiş

Canım cok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatsin prenses

Canım bizim doktor damla verdi ve geçmedi. Diğer gözü de hafif hafif çapaklanmaya başladı. Bir hafta sonra ilk çapaklanan gözü kanlandı. Bugün doktora yine gittik başka bir damla verdi. İltihaplı dedi. Zaten ağladığında sarı sarı akıyordu gözyaşı çay demi kullandık. Anne sütü ile sildik. Ama iyi yapacağımıza daha kötü yaptık doktor sakın öyle şeyler yapmayın dedi.
Bence birkaç gün takip et. Kaynamış ılımış su ile temizliğini yap. Geçmezse o zmn doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…