- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.101
valla canım sabah ilk iş wrap siparişini verdim bile.
kızım şu anda koynumda uyuyor. ay çokta güzel uyuyorlar böyle teyzesi.bayılıyorum aslında ama işler de beni bekler..
ya dediğim gibi ben bayılıyorum böyle koynumda uyumasına. eminim bu zamanlarını özleyeceğiz. yakında büyüyecekler ve kucak istemicekler. bagımsızlıklarını ilan edicekler.
yarın öbür gün ergenliklerinde anneleri ile arkadaşları yanında görünmek bile istemicekler, utanacaklar.
şimdi bunun tadını çıkarmak lazım canım bence. şu wrapi edinelim bakalım. hep bir bütün olalım kızımla.
özlemem diyordum asla diyorum ama kimi zaman karnımda olmasını özlüyorum. hep yanımda idi 7/24
canım bırak oglun istediği kadar kalsın memede. ben öyle yok on dk onbeş dk diye ayırmıyorum memeden. hatta memede uyudugunda bile çekecek oluyorum ki yarım saate yakın kalmış oluyor. tam parmagımı dayıyorum cuk cuk etmeye başlıyor ya. o an içim eziliyor kıyamıyorum çekemiyorum memeden. iyice dalınca ancak öyle. bence ilk aylar bebek ne kadar isterse o kadar kalmalı memede..
Canım benim çok sağol diğer yazına da bayıldım Rabbim güç versin hepimize inşallahKilo alıyordur bence. Gazdan dolayı da ikinabilir. Zamanla kakasi seyrelir. 3-5gün geçmeden kabiz denilemez bence
Hadi ya cok can sıkıcı bir.durummusbenim 1 ay oldu ben de hissetmiyorum hala malesef ve bu baya uzun sürüyomuş kiminin 6 ay kiminin 1 yıl..
Su an face hesabimi dondurdum canim ama baby wearing olayını takipteyim zaten:)Ay biz seninle baya baya ayni kafadayiz :)) ben de seviyorum koynumda olmasini ama wrap gelince gireceksin cok tatli guzel bir his oyle bebegi giymek :)) var misin bilmiyprum ama seni babywearing turkiyw face geubuna cagirayim :) hem wrap nasil baglanir vs daha ne ogrenebilirsin
Suan cok kucukler ben de her istediginde emziriyorum uyuyunca kendi atiyo agzindan. Ben cekersem ya cekemiyorum birakmjyor ya da uyanip agliyo. Bazen zor oluyor ama dedigin gibi ne kadar kalacaklar ki.dun gece 3.30 da uyandi 12 ye kadar ayaktaydik ve yarim saat uyuyup geri uyanditabi 3 den once de saat basi uyandi
Haklısın aslında da ben sezeryan dan dolayı çok kalamiyorm öylecevalla canım sabah ilk iş wrap siparişini verdim bile.
kızım şu anda koynumda uyuyor. ay çokta güzel uyuyorlar böyle teyzesi.bayılıyorum aslında ama işler de beni bekler..
ya dediğim gibi ben bayılıyorum böyle koynumda uyumasına. eminim bu zamanlarını özleyeceğiz. yakında büyüyecekler ve kucak istemicekler. bagımsızlıklarını ilan edicekler.
yarın öbür gün ergenliklerinde anneleri ile arkadaşları yanında görünmek bile istemicekler, utanacaklar.
şimdi bunun tadını çıkarmak lazım canım bence. şu wrapi edinelim bakalım. hep bir bütün olalım kızımla.
özlemem diyordum asla diyorum ama kimi zaman karnımda olmasını özlüyorum. hep yanımda idi 7/24
canım bırak oglun istediği kadar kalsın memede. ben öyle yok on dk onbeş dk diye ayırmıyorum memeden. hatta memede uyudugunda bile çekecek oluyorum ki yarım saate yakın kalmış oluyor. tam parmagımı dayıyorum cuk cuk etmeye başlıyor ya. o an içim eziliyor kıyamıyorum çekemiyorum memeden. iyice dalınca ancak öyle. bence ilk aylar bebek ne kadar isterse o kadar kalmalı memede..
Canim benimkisi gazi çok olduğu günler sürekli meme de saat başı nerdeyse ama huzurlu olduğu günler iki saat üç saat değişiyor.40 ndan önce bir buçuk saatte bir emziriyordum uykusunda bile emziriyordum açılıyordu diye şimdi 43 günlük aciktigini biliyor artık saatleri uzatmaya başladım. Haa birde uyumak için beni emzik niyetine kullanıyor şimdilik idare ediyoruz ama bazen çok bunaliyirumBebeğin ne kadar zamanda bir emmek istiyo? Benimki sürekli memede durmaya çalışıyo doymuyo mu yoksa beni emzik yerine mi koyuyor anlayamıyorum
Kızlar bebişlerin eldivenler ı ne zaman çıkardınz. Tırnakları kestiniz mi. Torpulediniz mi ne zaman. Bizimkilér çok uzun da.
Bi de bu düşen göbeği napdin iz . Çöpe mi atayım
Kızlar bizde 15 günlük olduk. Çok şükür . Bol sutlu günler diliyoruz. Bu sabah kalktığımızda bebisinizin tek gözünün capaklandigini gördüm.basina böyle bişi gelen var mı. Çözüm olarak naptiniz.ilk oglanda böyle bişi yasamamistim.
Ayyy hakikaten süpersin selma. Teşekkürler mesajın bana iyi geldi. Benim annem yanımda bi on günlük. On gün de eşim izin kullanmıştı halime şükür. Kilo alır yavrum ben de veririm aman . Allahım sağlık versin. Biz de sizi öpüyoruz. Su ameliyat mağdur ü hallerimiz geçse de yatakta hop ordan oraya buraya alsak bebelerimiz ı ilgilensek.vorones bebeğin kilosu değil sağlığı önemli. Millet ne derse desin. Salla gitsin. Senin moral ve motiveye ihtiyacın var. İnan benim de yanımda kalan bakan yok. Eşim doğum izni de almadı. Sabahçı ogretmen.
Evdeyken diğer çocuklarla özellikle ogljmla ilgileniyor.
Ablamla görümcem ev işlerine bakıp yemek yapıp gidiyor sagolsun. Digerleri annem de dahil uğrayıp akıl verip gidiyorlar. Kendilerina kalmayacak vere vere..
Hergün ağlıyorum yere bişey düşse egilemiyorum,acizlik zor. agladigim zaman bebeğim gergin oluyor sinirden memeyi tutamıyor. Sakinlestigimde uyudugumda hem süt solu oluyor rahat tutuyor memeyi, çabuk doyuyor.
Bebeğim yanimda bazen üstümde uyuyor. Altını da yattığım yerden değiştiriyorum.
Ayaktaysam sifonyerin üstüne koyup emziriyorum. İki elimle memeyi tutturmak daha kolay oluyor. Kızımın altını da ayakta değiştirmek kolay.
Sabahları oğlumun kakalı bezini d d ben değiştiriyorum. Cisli olunca herkes değiştiriyo..
Herşeye çare bulmak zorundayız. Annelik kronik bi durum. Güçlü olmalıyız.
Aynaya bak yüzüne ve her seferinde yorgun çaresiz suratını değiştir kaşlarını kaldır ve gülümseyerek kendine bi afferriiiinn çek, öpüyorum seni ve bebişi...
Ben eşime gazlı bezle silinir dedim de nasıl ya gazlı olur mu hiç dedi alaya aldı.Kaynamış ılimiş suyla gazlı bezle silmelisin. Göz pinarlarinin yakınlarına masaj yapmalısın. Geçer annesii..
Temiz ütülenmis tulbent veya bez daha iyi olur da gazlı bez hazır oluyo diye dedim.Ben eşime gazlı bezle silinir dedim de nasıl ya gazlı olur mu hiç dedi alaya aldı.
ben de sezaryenle dogum yaptım canım. sabah saatlerinde ve geceleri yatarak emziriyorum. çook rahat ediyoruz o da ben de. ama uyuyup kalmamaya dikkat etmelisin. bebişin üstünde uyuyup kalabilirsin allah korusun.Haklısın aslında da ben sezeryan dan dolayı çok kalamiyorm öylece
asıl eşin alaya alınmalıkmış. gazlı bez nasıl bilinmezmişBen eşime gazlı bezle silinir dedim de nasıl ya gazlı olur mu hiç dedi alaya aldı.
Teyzeleri kızım yoğun bakımda ateşlendi araştırılıyor menejitten şüphelendikleri şükür idrar yolu enfeksiyonu çıktı 3. Gün iyiye gidiyor doktorumuz tatile çıkmış sayın dedi yarışa bakın heleEki Görüntüle 1845519
Canım cok çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte atlatsin prensesTeyzeleri kızım yoğun bakımda ateşlendi araştırılıyor menejitten şüphelendikleri şükür idrar yolu enfeksiyonu çıktı 3. Gün iyiye gidiyor doktorumuz tatile çıkmış sayın dedi yarışa bakın heleEki Görüntüle 1845519
Teyzeleri kızım yoğun bakımda ateşlendi araştırılıyor menejitten şüphelendikleri şükür idrar yolu enfeksiyonu çıktı 3. Gün iyiye gidiyor doktorumuz tatile çıkmış sayın dedi yarışa bakın heleEki Görüntüle 1845519
Canım bizim doktor damla verdi ve geçmedi. Diğer gözü de hafif hafif çapaklanmaya başladı. Bir hafta sonra ilk çapaklanan gözü kanlandı. Bugün doktora yine gittik başka bir damla verdi. İltihaplı dedi. Zaten ağladığında sarı sarı akıyordu gözyaşıKızlar bizde 15 günlük olduk. Çok şükür . Bol sutlu günler diliyoruz. Bu sabah kalktığımızda bebisinizin tek gözünün capaklandigini gördüm.basina böyle bişi gelen var mı. Çözüm olarak naptiniz.ilk oglanda böyle bişi yasamamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?