- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.061
İnşallah bend smkensimi suçalaya suçlaya bitirdim ya gaz sancısı yüsünden giç bakamadım eve geldik gece on iki annem söyleyince artık aklıma geldi serumlar bile gitmedi emzirmeye çalışmaktan yara oldular kanadılar sağım bir kere yapmıştım emzirme ile farkı olduğunuda bilmiyordum halime bakmadan çabaladım senin ne zaman geldi ben pompa aldım ama hastane tipide sipariş ettüm şimdi devam sütü veriyorım az mı gelir mamada versem mi acaba çok sağol sağıyorum emiyor ama bineronda olduğu gibi sürekli değil hem sağıp hem emzirmem lazım o zaman da hiç dinlemeden devam etmeliyim tutamıyorum kendimi hiç uyumadım bir haftadırEvet canım bende sezaryen oldum aynı senin gibi depresyona girdim goguslerım yara oldu dislerimi sıka sıka emzirmeye çalıştım üstelik sütum hiç yoktu bebeğim sarılık olacaktı doktor mama verin dedi her biberon verişimdi hüngür hüngür ağlıyorum ama sabrın sonu selamet şimdi sütum geliyor mamayı 3 haftadır vermiyorum kilo alımı iyi masallah 43 günlük olduk.sende sabret ama emzirmek ten vazgeçme
Canm mrb benmde sol göğsümde yarıklar ve iltihaplanma oluşmuştu dra gittim avene diye yara onarıcı krem verdi daha 3. Gün rahatlattı beni emzirmeye baslamistim o göğsümle. Lansinoh gibi bebek için zararı olmayan bi kremmis. Silmen yeterli demişti Dr tabi ben hep yikadim içim rahat etmediği için :) üstelik pişik içinde kullanabilirsin dedi .Emziremiyorum ama sagiyom inşallah kapanmaz.
parol bende kullanıyorum dier dediklerini de uygulayacağım cnm çok tsk ederim.
Benim sütum 20 günde felan ancak artmıştır ki öyle aman aman aşırı değil ne kdar emzirirsen o kadar çabuk artıyor.bende sütum yok birde gogus ucum da yok diye medelà nin elektrikli pompası ni aldım onunla da sagdim süt yok yok yok artmiyor çocuk doymuyor sanıyordum doktorum dedi aç olan bebek ağlar durmaz.bebekler pompalardan daha güçlü cekerlermis.senin bebeğin kaç günlük doktorun kilo alımına göre manaya başla veya kes demedi miİnşallah bend smkensimi suçalaya suçlaya bitirdim ya gaz sancısı yüsünden giç bakamadım eve geldik gece on iki annem söyleyince artık aklıma geldi serumlar bile gitmedi emzirmeye çalışmaktan yara oldular kanadılar sağım bir kere yapmıştım emzirme ile farkı olduğunuda bilmiyordum halime bakmadan çabaladım senin ne zaman geldi ben pompa aldım ama hastane tipide sipariş ettüm şimdi devam sütü veriyorım az mı gelir mamada versem mi acaba çok sağol sağıyorum emiyor ama bineronda olduğu gibi sürekli değil hem sağıp hem emzirmem lazım o zaman da hiç dinlemeden devam etmeliyim tutamıyorum kendimi hiç uyumadım bir haftadır
Evet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluo
Mrb bayanlar canım sıkkın
3 gündür sütüm inanılmaz derecede azaldı
öncesinde hem emziriyordum hemde sagiyordum durmadan ustumu değiştiriyordm . Neden böyle oldu bi anda anlamadım
Bol su iciyorum , caylardan iciyorum ,dereotu , malt içecek ne duyduysam işte ..
Ama gram artış yok bebeğim doymuyor sagdigim sütler bittidün akşam ve bu sabah mama vermek zorunda kaldm
İnşallah yoktur ama aynı durumu yaşamış olan var mı . Önerileriniz var mı bana
Kızlar molfix Yenidoğan kullanıyordum bıraktım şimdi prima aktif bebek 2 numarayi kullanıyorum daha memnunum keşke molfixle baslamasaydim bebeğin kilosu göre yeni doğan yetersiz kaldiAynen ben dé onu yapıodum annem yapma dedi o içerden islanip göbeği islioyomus
Ya bu doğum raporlarında bebeğin kilosunun yanında boyunu neye göre yapıyorlar o zaman anlamadım yaniCanim cevabin icin cok tesekkurler...boy konusunda haklisin...bugunku doktor 2.aya kadar boy olcmuyoruz kemikler tam net kemiklesmiyor dedi..bakalim
Canim doktor 40 günden sonra kontrol istiyor sen gittin mi doktor kontrolüneCanım daha bugün okudum regl sayilmasi için 15 gün geçmiş olması lazım diyordu dini bi siteden okudum bu arada
Canim mastit olmuş olabilirsin iltihap süt kanallarına yerleşiyor ama korkma tedavisi çok basit ilaçlarını sakin aksatma gogsunu zorla sikmaya da calisma antibiyotik ilr gececektir geçmiş olsunKızlar yardım ! 2 gün önce sağ göğsümde çayı acı hissettim zaten göğüs ucu yaralarimda var. Ve birkaç saat sonra birden ateslendim. Üşüme titreme oldu. Dr serum antibiyotik ve parol verdi. Dünde yine ateşim vardı ama bugun ii yım. Yalnız gece o çok acıyan agriyan göğüs ucunun iltihaplandigini fark ettim bebeğim o göğsümü ememiyor sagdim sutte gelmiyor ama göğsüm şiş
Mezurayla hizlica olcuolar canm..maksat boy kilo vermekYa bu doğum raporlarında bebeğin kilosunun yanında boyunu neye göre yapıyorlar o zaman anlamadım yani
Johnson and.johson yenidogan islak mendili.canım ilk başta hangi marka kullandın ıslakmendili
Benim sütum 20 günde felan ancak artmıştır ki öyle aman aman aşırı değil ne kdar emzirirsen o kadar çabuk artıyor.bende sütum yok birde gogus ucum da yok diye medelà nin elektrikli pompası ni aldım onunla da sagdim süt yok yok yok artmiyor çocuk doymuyor sanıyordum doktorum dedi aç olan bebek ağlar durmaz.bebekler pompalardan daha güçlü cekerlermis.senin bebeğin kaç gunlİnşallah bend smkensimi suçalaya suçlaya bitirdim ya gaz sancısı yüsünden giç bakamadım eve geldik gece on iki annem söyleyince artık aklıma geldi serumlar bile gitmedi emzirmeye çalışmaktan yara oldular kanadılar sağım bir kere yapmıştım emzirme ile farkı olduğunuda bilmiyordum halime bakmadan çabaladım senin ne zaman geldi ben pompa aldım ama hastane tipide sipariş ettüm şimdi devam sütü veriyorım az mı gelir mamada versem mi acaba çok sağol sağıyorum emiyor ama bineronda olduğu gibi sürekli değil hem sağıp hem emzirmem lazım o zaman da hiç dinlemeden devam etmeliyim tutamıyorum kendimi hiç uyumadım bir haftadır
Ben de bebek bezi konusunda ihtisas. Yapcem . Prima yenidoğan aldım . Sızma olunca . Dah minik Komili aldım . 2 numara önceden molfix almıştım. Sonra kullancam. Şimdi de netten sipariş verdin can bebe kilit sistem dediği yenidoğan ı alcam. Bi iki haftaya karar vermiş olcam BezeKızlar molfix Yenidoğan kullanıyordum bıraktım şimdi prima aktif bebek 2 numarayi kullanıyorum daha memnunum keşke molfixle baslamasaydim bebeğin kilosu göre yeni doğan yetersiz kaldi
Evet canim ayarı tutturamadim . Çok sıkmisjm gibj gelio.endişeleniyorum ozaman da.. gobus düştü bugün .Bezi gevşek mi takıyorsun yoksa canım, yada fazla asagidan mi takiyosun. Arka tarafi beline kadar çek cirt cirtlari tam kapat gevşek kalmasın çokta sıkma tabi ama ayarı tutturman gerek
Benim dağa 20. Gün bugün canım gider miyim bilmiyorum çünkü o kadar çok alttan muayene oldum ki bi sorun olduğunu dusunmedikce doktor a gitmem bi daha dedimCanim doktor 40 günden sonra kontrol istiyor sen gittin mi doktor kontrolüne
Canm mrb benmde sol göğsümde yarıklar ve iltihaplanma oluşmuştu dra gittim avene diye yara onarıcı krem verdi daha 3. Gün rahatlattı beni emzirmeye baslamistim o göğsümle. Lansinoh gibi bebek için zararı olmayan bi kremmis. Silmen yeterli demişti Dr tabi ben hep yikadim içim rahat etmediği için :) üstelik pişik içinde kullanabilirsin dedi .
Dra bi danis istersen cnm çok zor oluyor biliyorum inşallah bi an önce geçer
Canim mastit olmuş olabilirsin iltihap süt kanallarına yerleşiyor ama korkma tedavisi çok basit ilaçlarını sakin aksatma gogsunu zorla sikmaya da calisma antibiyotik ilr gececektir geçmiş olsun
Kızlar hepinize Cvp larınız için tsk ederim kadın doğum dr um göğsünle ilgili şikayetin olursa gel demişti şimdi acilde nöbetçi geldim sıra bekliyorum bakalım o ne diyecek. Ama sanırım sütüm de kesildi Elimle siktirinca damla damla geliyor ama ne kızım emerken ne de makineyle sağarken gelmiyor. Sütüm giderse çok uzulurum napicaz imi bilmiyorum. İki gogsumde aynı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?