2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Olabilirsin canim. Bende 40 im dolmadan regl oldum. Simdi yine oldum.
Oglumda 8 aylikken baslamisti. Bu kadar erken beklemiyordum yaaa

Katiliyorum canimmm

Ya dus deyince aklima geldi.
Tek istegim sacimi taramak.
Sacimi taramaya vakit yok yaa cok zahmetli cok zor taranan saclarim var ve hic tarayamiyorum.
Benimde tek istegim bu

Canım abimin kızının gozu öyle olmuştu goz pınarı kapalı oluyormuş o yüzden capaklaniyormus.goz pinarina hafif masaj yapman lazım henüz oradaki kemikler sertlesmedigi için uygulanan baskıyla açılması daha kolay oluyormuş. Büyüdükçe zorlasiyormus acilmasi ama acilmasada ilerleyen yaşlarda kendiliğinden ediliyormuş merak etme canım.

cok gecmis olsun Allah saglik afiyet versin cabucak iyilesip ciksin

Canım hemşire otribebe tahriş eder demişti 1 yaş altı yapmayın demişti @iremerve1990

Bize de cocuk doktorumuz serufizyo ve ardindan otribebe dedi.

Ben de yanyatarak emziriyorum genelde cidden daha rahat agrisiz. Ama su emzirme minderini bi kullanamadim.hamilelikte kullaniyordum ama asli gorevinde bi turlu basarili olamadim. C seklinde benim mycey in. Beli boslukta kaliyor gibi geliyor bi elim belinde bi elim basinda bi anlami olmuyo yastigin.

Kedibochi ne guzel masallah uzun uyuyor bizim 1 saat uyusa cok uyudu diyorum.ve kesintisiz bazen 10 12 duruyorm dun 3 de uyandi bugun aksam 7 de uyudubarada boluk porcuk 10 ar dakikadan toplasan 1 saat flj uyumustur sanirim kundak meselesinde ise denedim epey israrla ama o kollari hangi sartta olursa olsun cikariyor kendibcikaramazsa morarana kadar agliyor. Sevemedi gitti.

neff1316 bende dis fircalayip sac tarsrsam oo suslendim diyorum :)

Biz 22 günlük olduk. 3240 doğmuştu. 3800 olmuşuz.
Göğüslerime süt gelirken sızlama oluyor. Anneme söyledim süt doluyor dedi :)
Benim de göğüslerim çok dolu dolu olurdu 3-4 gündür daha az dolu. Sütüm azaldı yada artık daha fazla süt emdiği için öyle. Bilemiyorum. Emzirme aralığımda uzadı. Belki o da etkiliyor olabilir

Kimweyi kendi bebeginle kiyaslaka gunluk kaka ve cisli bez sayisi iyiyse kilo aliyordur. Bir de gogusler bir sure sonrs terbiye olmaya basliyor eskisi kadsr sert olmuyor. Eger olursa ve uzun surerse Allah korusun mastit olmus oluyor

Evet artık çekmiyorm sayenizde. Peki uyukalio bu kez de uykusu bolunmesin die . Gaz çıkarmadan uyutmus oluorum. Zaten uyurken de omzunda mesela gaz çıkaramiyor Sancilanio sonra da çıkamadım işin içinden.

Kizlar bebegim surekli ikiniyor kendi kendine garip sesler xikartarak..ha kendini rahatlatiyor genellikle ama beni cok huzursuz ediyor bu hali icim gidiyor...hele gece kivranisi var ki aglamiyor sukur ama durum bu..kendine zarar vercek diye korkuyorum.

Bir de pisik problemi olanlar nasil bas eytiniz? Sudokrem ve mustela kullaniyorum 2 3 bezde 1 suruyorum ve gunduz her kakada lavoboda yikiyorum..buna ragmen hafif kizarmalar oluyor (

Benimki de.öyle canim.
Hatta emerek çıkarıyor gazi. Alttan. Hem.kaka hem gaz seklinde. Ve muthis kasiliyor.ayrica.acıyla ağlıyor.
Sirtina.vurarak denedim.cikmiyor gazi öyle.bende karnını ovuyorum rahatlasin diye. Ama o agri.çekerken bende.rahatsizim. yapacak birsey yok sanirim.bu.konudagaz sancısı çekmeyen bebek yok.gibi.
Rezene ve anason.cayi.da içiyorum ben. Gaza iyi.geliyor.
Benim.bebegim pisik olmuştu.sik bez.degistirme, islak.pamukla temizleme, sudocrem.iyi.geldi.
Usenme.canim sudocremi.her.bez.değiştirme de.sur. ben artik her.bezde.sürüyorum.
Guzel koruyor

Benim.aldigim.cok.küçük bi yastik. 20.cm ye 30 cm filan. Altinda da kolunu gecirmek icin.lastikli bi.halka.var. sendeki hamile.yastigi. ben evdeki yastiklari kullandım.sonrasında elimde kalacak.diye almadim ondan
Yan yatarak emzirme candir :)
Su anda da oyle yazabiliyorum.size. ellerim rahat.
Ben.zaten sabirsiz rahatina düşkün ve kurtlu bir kadinim. :)
Bana en.cok.uyan pozisyon bu oldu. Eee bebiste uykuya daliyor böyle rahatca. Daha ne.olsun :)
Canim.her.bebek sevmiyormus.kundagi.
Benimki de.basta agliyor biraz ama memeyi dayadimmi susuyor.
Icinde cok rahat uyuyor çünkü cok irkilen bi bebek. Kendini uyandırıyor uykusunda elleri kollari sallayip. Benim cok isime.yaradi.
Bu.arada senin.bebis slingte uyuor olmasin. Yani gunde 20.saate yakin uyumasi lazim. Mutlaka.yoruluyordur

Evet artık çekmiyorm sayenizde. Peki uyukalio bu kez de uykusu bolunmesin die . Gaz çıkarmadan uyutmus oluorum. Zaten uyurken de omzunda mesela gaz çıkaramiyor Sancilanio sonra da çıkamadım işin içinden.
Valla benimki.memede uyuyor. Gaz icin uyandirmiyorum. Zaten.ağızdan cikmiyor pek.gazi..genelde.popisten.cikiyor. O.yüzden bende bırakıyorum uyusun.diye.
Rezene anason.caylari.içiyor musun. Sutun.bile gaz yapabilir ona bazen.
Ayrica ayagina.patik giy. Sirtina.bir.yelek. sicak bile olsa.terleyince filan insan usuyor..lohusalik tuhaf.bisi,
Gaz.yapan.bisi.yemesemde.gaz.oluyir mesela bende
Bu.bebegi.de.etkiler.
Sende.dikat et.canim. mesela soguk su.icme.ve soğuk meyve vs yeme. 40 in.cikana kadar

Sagol canim..valla ikinirken emince bu sefer de sutu yutamio boguluo oksuruyor nasil bir celiski ( valla emzirmek ezoyete donusuo..

Usenmek diil de cok kalin yapili diyorlar ya kremler icjn..az surun fln diye...o yuzden her bezde surmuodm..iyilesene kdr her bezde sureyim madem

Evet canim bende öyle okumustum. Iste ince tabaka halinde.surun. yok her zaman.surmeyin arada surun diye. Ama kizardi.diyorsun. benim de.bebisin totosu once kizardi.
Pisik olusmaya.baslamis
Uyanamadim.
Sonra.goz.goz kabarinca anladım anyayi konyayi

Slongde cok nadir uyuyor cunku uyumadiginds kafasini surekli geriye atma derdinde. Hic 20 saat uyuyayn bi bebis olmadi ya.

Günaydın güzel güzel annelr uykusuz gazlı bir geceden merhaba bundan 1 hafta kadar önce kızım 3 haftalıkken kakası parçacıklı ve sarı renkteydi ve osurma şeklinde gazları yoktu.son 1 haftadır osurmaya çalışması ıkınmasıyla uğraşıyoruz yapamadıkça ağlamaları var ayrıca kakasında o parçacıklar yok artık sadece sarı bir sıvı var bu değişiklik neden olmuş olabilir gıdayla ilgili bir problem mi acaba gerçi sadece anne sütü alıyo

Sakın ama sakın sütünüzden bebegın çapaklanan gözüne sürmeyin sütte şeker mineral vs birçok sey olduğu icin gözdeki bakteriler süt le temızledıgınız de daha cok cogalıyor orda Allah korusun korluge bile gidebilir gözü sütle temizlemeyin uzmanlar uyarıyor temiz bı bezle ılık suya batırıp silin

Son düzenleme:
Anne sütüyle beslenen bebeklerin kakaları partiküllü ve sarı olur Can'ım normal suan sadece sıvı olması belkı üşümüş olabilir mi ama pütürlülük ve sarı olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…