- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.121
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşTeyzeleri kızım yoğun bakımda ateşlendi araştırılıyor menejitten şüphelendikleri şükür idrar yolu enfeksiyonu çıktı 3. Gün iyiye gidiyor doktorumuz tatile çıkmış sayın dedi yarışa bakın heleEki Görüntüle 1845519
Geçmiş olsun canım.Teyzeleri kızım yoğun bakımda ateşlendi araştırılıyor menejitten şüphelendikleri şükür idrar yolu enfeksiyonu çıktı 3. Gün iyiye gidiyor doktorumuz tatile çıkmış sayın dedi yarışa bakın heleEki Görüntüle 1845519
Ay canlar siz boyle deyince ben simdi hata mı ediom acaba dedim. Benim bebe memede iken 15 dk olunca ben parmağımi araya koyup cikariom memeden.sonra.diğerini alsın diom.ki genel de almadan uyuyakalio
.sizinkiler nasıl hep memede kalio. Bırak miomu. Birakinca aglio mu
Ay ben dé emzirme minderi ile sırtımı destekleyerek emziriorum. Yatarak nasıl oluo bana da öğret çok isterdim valla. Ama benim ki boyle en ufak farklı bi hareketinde sıkılıp bağırıp memeyi beni itio. Kasılmaktan karnım belim müthiş agrir oluo.o yüzden de .meme de uzun5 süre tutamıyorum.ben de sezaryenle dogum yaptım canım. sabah saatlerinde ve geceleri yatarak emziriyorum. çook rahat ediyoruz o da ben de. ama uyuyup kalmamaya dikkat etmelisin. bebişin üstünde uyuyup kalabilirsin allah korusun.
bir de dün gündüz emzirmeleri için emzirme yastıgı aldım. fena bişi değil.
asıl eşin alaya alınmalıkmış. gazlı bez nasıl bilinmezmişgitsin bi eczaneye sorsun gazlı bez neymiş
te allam
Canim sutunden damlat surekli, açılıyor, sonra tekrar kapanir korkma 1hafta sürebilir, azalir git gide capagi. Ben ole yaptim.Kızlar bizde 15 günlük olduk. Çok şükür . Bol sutlu günler diliyoruz. Bu sabah kalktığımızda bebisinizin tek gözünün capaklandigini gördüm.basina böyle bişi gelen var mı. Çözüm olarak naptiniz.ilk oglanda böyle bişi yasamamistim.
Canım ben otribebeyle temizliyorum.öncesinde bikaç damla tuzlu su damlatıyorumBebeklerinizin burnunu temizliyo musunuz kızlar neyle ne kadar süreyle temizliyosunuz
Bide kuzum geceden beri bi kez kaka yaptı normalde daha fazla yapar ikiniyo ama yapamiyo gibi ne yapsam normal mi acaba
20gun oldu doğum yapali, dikislwrimin iyilesmesi icin yatıyorum hala, bi tarafa donup emziriyorum. Annem var, kv ilk 1 hafta falan kaldi, sonra kavga cikarip gitti, simdi tekrar geldi yine kavga çıkarıyor. Allaha dua ediyorum ayaklaniyim da kendim bakayim cocuguma. Dua edin nolur kizlar
8 saatten beri uyumayan bir kızım var sabır allahım
Canim sen.yan olarak yataga uzaniyorsun.Ay ben dé emzirme minderi ile sırtımı destekleyerek emziriorum. Yatarak nasıl oluo bana da öğret çok isterdim valla. Ama benim ki boyle en ufak farklı bi hareketinde sıkılıp bağırıp memeyi beni itio. Kasılmaktan karnım belim müthiş agrir oluo.o yüzden de .meme de uzun5 süre tutamıyorum.
Bi de 2 saatte bi uyandiriodum ya . Artık yapmasam uykudaki yavrucak hayatta acmio çenesini . Açken âlio zaten . Diyecegim o ki bü sarılık mevzu ne zamana kadar sürer . Biz 11 günlük olduk
Benimki de.5 te 1.uyandi pir uyandi.Benim bebeğim de dalamadi memede duruyor saatlerdir, çok yoruldum
15 gunluk iken.tarttirmadim canim ama sanırım benim kiz 4200.gr.olmuşKızlar bişi daha soracam, sadece anne sütü veren anneler, bebisiniz 15 günlükken kaç gr. almıştı. Bana benimki hiç büyümüyor gibi geliyo.b ir de goguslerim bir iki gün önce taş gibi oluyorken artık hiçbir sertlik yok. Bir de goguslerinize süt inerken yanma oluyo mu?
Canim acik hava bebekklere cok iyi geliyor. O gun defne cok rahast uyuyor. Alikaanda enerjisini disarda attigi icin daha keyifli oluyor evde.Masallahhhhh canmya ne guzel ne guzel burdaki herkes gibi bende çok sevindim allaha tüm zorluklara rağmen sabredip isyan etmeden teslimiyetinin mükafatı bunlar dahada sikintilarini rabbim gidercek insallah ....ne guzel disarlarada cikiyonuz biz nerdeyse 50 gunluk olcaz hastane disinda hep evdeyiz annem esim istemiyo disari cikarmayi ya sana masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?