• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canlar siz boyle deyince ben simdi hata mı ediom acaba dedim. Benim bebe memede iken 15 dk olunca ben parmağımi araya koyup cikariom memeden.sonra.diğerini alsın diom.ki genel de almadan uyuyakalio
.sizinkiler nasıl hep memede kalio. Bırak miomu. Birakinca aglio mu

Valla benimki memeyi somurmeden bırakmıyor memede uyukluyor, tam seviniyorum uyudu diye gözleri açıp ağlamaya başlıyor tabi sıra öteki memede oda bitince yalancı emzik le devam yoksa Zir Zir susmuyor. Seninki uyuyup kaliyorsa bırak memeyi kendi bıraksın sen araya girme, çocuk 2 damla fazla ise kâr annesi

ben de sezaryenle dogum yaptım canım. sabah saatlerinde ve geceleri yatarak emziriyorum. çook rahat ediyoruz o da ben de. ama uyuyup kalmamaya dikkat etmelisin. bebişin üstünde uyuyup kalabilirsin allah korusun.
bir de dün gündüz emzirmeleri için emzirme yastıgı aldım. fena bişi değil.

asıl eşin alaya alınmalıkmış. gazlı bez nasıl bilinmezmiş :KK70: gitsin bi eczaneye sorsun gazlı bez neymiş
te allam :KK70:
Ay ben dé emzirme minderi ile sırtımı destekleyerek emziriorum. Yatarak nasıl oluo bana da öğret çok isterdim valla. Ama benim ki boyle en ufak farklı bi hareketinde sıkılıp bağırıp memeyi beni itio. Kasılmaktan karnım belim müthiş agrir oluo.o yüzden de .meme de uzun5 süre tutamıyorum.
Bi de 2 saatte bi uyandiriodum ya . Artık yapmasam uykudaki yavrucak hayatta acmio çenesini . Açken âlio zaten . Diyecegim o ki bü sarılık mevzu ne zamana kadar sürer . Biz 11 günlük olduk

Kızlar bizde 15 günlük olduk. Çok şükür . Bol sutlu günler diliyoruz. Bu sabah kalktığımızda bebisinizin tek gözünün capaklandigini gördüm.basina böyle bişi gelen var mı. Çözüm olarak naptiniz.ilk oglanda böyle bişi yasamamistim.
Canim sutunden damlat surekli, açılıyor, sonra tekrar kapanir korkma 1hafta sürebilir, azalir git gide capagi. Ben ole yaptim.

20gun oldu doğum yapali, dikislwrimin iyilesmesi icin yatıyorum hala, bi tarafa donup emziriyorum. Annem var, kv ilk 1 hafta falan kaldi, sonra kavga cikarip gitti, simdi tekrar geldi yine kavga çıkarıyor. Allaha dua ediyorum ayaklaniyim da kendim bakayim cocuguma. Dua edin nolur kizlar :(

20gun oldu doğum yapali, dikislwrimin iyilesmesi icin yatıyorum hala, bi tarafa donup emziriyorum. Annem var, kv ilk 1 hafta falan kaldi, sonra kavga cikarip gitti, simdi tekrar geldi yine kavga çıkarıyor. Allaha dua ediyorum ayaklaniyim da kendim bakayim cocuguma. Dua edin nolur kizlar :KK43:

Allah yardimcin olsun canım. Olsun. Yalnızlıktan iyidir. Yalnızım ben 8.günüm. Ablam gelemedi 10 yaşında kızı ilgileniyor bizle

Arkadaşlar benim kızın çok uzun emmiyo niye acaba bi bilgisi olan varmı 5 dk emip bırakıyo sütüm de var ama emmiyo

Ay ben dé emzirme minderi ile sırtımı destekleyerek emziriorum. Yatarak nasıl oluo bana da öğret çok isterdim valla. Ama benim ki boyle en ufak farklı bi hareketinde sıkılıp bağırıp memeyi beni itio. Kasılmaktan karnım belim müthiş agrir oluo.o yüzden de .meme de uzun5 süre tutamıyorum.
Bi de 2 saatte bi uyandiriodum ya . Artık yapmasam uykudaki yavrucak hayatta acmio çenesini . Açken âlio zaten . Diyecegim o ki bü sarılık mevzu ne zamana kadar sürer . Biz 11 günlük olduk
Canim sen.yan olarak yataga uzaniyorsun.
Bebisi.de.aynen yanina yatırıyorsun, basıni.sana.cevirip memeyi veriyorsun. Nette arama yaparsan fotolari da.var. hatta aile sagligi merkezlerinde emzirme odasında bile resmi vardı. Hem.boyle bel sirt agrin da olmaz.
Emzirme yastigi cok küçük. Sirtima koymak icin kirlentler.var. yastik bebisin basinin altında onun.altında da benim kolum ya da baska bi yastıkla destekliyorum
Su an.kucagimda emiyor mesela. Benim.iki elimde serbest.
Zamanla öğreniyorsun.
Sarilik tehlikesi sanirim.ilk 15 ya da 20 gunden sonra bitiyor. Yine.de.daha iyi bilen anneler aydinlatsin bizi.
Oglundan memeyi cekme canim
Bol.bol.emsin.kilo alsin yavrun.

Benim bebeğim de dalamadi memede duruyor saatlerdir, çok yoruldum
Benimki de.5 te 1.uyandi pir uyandi.
Ya kucakta yiz ya memede.
Iftar sofrasını uyutup babasinin koynuna verdim öyle kaldirdim.
Kuran da.esimdi.zaten. musade etmedi.kurayim :)
1 e.kadar koynumda oturur artik.

Kızlar bişi daha soracam, sadece anne sütü veren anneler, bebisiniz 15 günlükken kaç gr. almıştı. Bana benimki hiç büyümüyor gibi geliyo.b ir de goguslerim bir iki gün önce taş gibi oluyorken artık hiçbir sertlik yok. Bir de goguslerinize süt inerken yanma oluyo mu?

Kızlar bişi daha soracam, sadece anne sütü veren anneler, bebisiniz 15 günlükken kaç gr. almıştı. Bana benimki hiç büyümüyor gibi geliyo.b ir de goguslerim bir iki gün önce taş gibi oluyorken artık hiçbir sertlik yok. Bir de goguslerinize süt inerken yanma oluyo mu?
15 gunluk iken.tarttirmadim canim ama sanırım benim kiz 4200.gr.olmuş
Evde kendi imkanlarımla tarttim da. Ilk.kontrol 1.aylikken.olacak çünkü
3550.gr.doğmuş hastaneden ciktigimizda.ödem atarak 3170 olmustu. 21 gunluguZ bu arada.
Goguslerin yumuşak ise bu bebis emip boşaltıyor demektir. Ve bence kiloda aliyordur
Insan.gözü önünde iken degisimi anlamaz.cünkü

Masallahhhhh canmya ne guzel ne guzel burdaki herkes gibi bende çok sevindim allaha tüm zorluklara rağmen sabredip isyan etmeden teslimiyetinin mükafatı bunlar dahada sikintilarini rabbim gidercek insallah ....ne guzel disarlarada cikiyonuz biz nerdeyse 50 gunluk olcaz hastane disinda hep evdeyiz annem esim istemiyo disari cikarmayi ya sana masallah
Canim acik hava bebekklere cok iyi geliyor. O gun defne cok rahast uyuyor. Alikaanda enerjisini disarda attigi icin daha keyifli oluyor evde.
Avm ye ev gezmesine gitmiyorum. Sadece parka gidiyoruz. Hem banada cok iyi geliyor. Bazende kafeye gidiyoruz.alikaan dondurmasini yerken bende kahvemi iciyorum.
Sende kandir anneni esini cikin canim.
İnsan tum gun evde bunaliyor cunku

Back