- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.021
Canım sütün yetiyosa niye mama veriyosunki
Canım daha bugün okudum regl sayilmasi için 15 gün geçmiş olması lazım diyordu dini bi siteden okudum bu aradaKızlar biDe 48gjnluk olduk sezeryan olmustim sadece ilk bir hafta kanamam kırmızı şekildeydi sonra rengi değişti 6 gün öncede tamamen bitti sadece akıntı vardı dünden beri yine kırmızı şekilde kanamam var acaba refl olmuş olabilir miyim karnim agriyor canım acayop tatlı istedi öncesinde adet belirtilerini yaşadım yani ama regl mi değil mi karar veremedkm
Ben premium care kullanıyorum çok memnunum canımTamam bi bakıyım. Bez işini de doğruyu bulana kadar bakiyim bi
Can bebe siparis ettim bakalım. Kilit sistem falann dio reklam larda umarım iiidrBen premium care kullanıyorum çok memnunum canım
Haklısın canım .. şayet zaten açık sa çiş boyumuzu geçio fiskiye mübarekvorones canim bizim gobegimiz 16. Gun dustu kuru tutmamiza ragmen..
Gazli bez al eczaneden göbeğin etrafına sar.bez baglarken de göbeğin altindan kivir fazla gelen kısmı oyle yapistir bantlari.
Bir de erkek sanirim bebegin pipisini asagi dogru getir sararken bezi boylelikle yukari dogru isemez
Üzülme canım benim kızım da bir ayda bir kilo alamadı 850 gr almıştı üstelik mama da vermiştim sarılık riski nedeniyle.her bebek bir değil demekki üzme kendini birde anne sütüyle de alakali bazılarının sütü daha yağlı besleyici oluyormusBenim bebegim tam 3000 gr dogdu.. 5.gun 2930a dusmustu..bugun 20.gunumz 3450 olmus yani 520 gr almis..gunde 30gr almasini istiyiruz bebeklerin dedi dr..yani 1 ayda maksimum 1kilo gibi..sizinkiler masallah 1300ler 1400ler almis ne guzel.. Benim neyim yanlis neyim az bilemiyorum cok uzuldum bunlari okuyunca(
Aa evet bende hatırladım şimdi doğum hikayesini yazmıştı haber alan varsa yazsın bende çok merak ettim şimdiKızlar doğumda beyninde hasar oluşan bir arkadaş vardı ondan haber var mı
Ben devlet memuruyum ise agustosun sonunda başlamam gerekiyor ama ben biriken senelik izin vede rapor ile iki ay daha uzatacagim çünkü bebeğim suan sadece anne sütü alıyor bırakıp nasıl ise gideyimHadiya ise hemen basliycanmi canm ben iki yıl izne ayrilayim diyorum senin bakcak kimsen varmı olduğu icinmi basliyosun merak ettim
Canım aynısını yapıyo benim bebis de gazi olunca öyle yaptığını fark ettikKızlar bebeğim yeni bi huy çıkardı .yani huy mu rahatsız ondan mı . Aç ni gazi mı var Bileme mdim. Memeye yaklaşınca ağzını güçlü bi şekilde aratio bacaklar eller bi geri sıkıp kıpkırmızı basio çığlığı. Meme ucunu alıo iki tutuo yeniden basio Çiğliği. Ben de çaresiz kaliorum. En son ac olduğunu düşünüp memeyi sagip ağzına 4 şırınga damlatarak verdimm . İçti de .durdu. Sonra göğsüm ü aldı . ve nihayet uyudu. Ben 2 saatte bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama o isteme zse ne yapsam da almio. Saati süreyi uzatsam olurmu ya. 2 saat çok çabuk geçio. Ve tükenmişlik sendromu na yakalancam bu gidişle
Bugün benim doğum günüm du. Kocaman totom ve annemin acımasız ca söyleyip güldügü. . Sanki başka bebek var dah orda gibj. Dediği göbeğimle dayanamicim soylicimmmm batsın bu dünya ! Ama tabi rabbim bebemi bizi korusun
Aç olsa kendisi emer zaten diye düşünüyorum ben canimCanım aynısını yapıyo benim bebis de gazi olunca öyle yaptığını fark ettik
Aynı durum bende de var 41 nci gün karın ağrısı oldu tıpkı adet agrisi gibi sonrasında da bayagi yoğun kanama oldu adet oldum diye dusunuyorum ama ben de sezeryan oldum üstelik miyomlarım vardı onlarda alındı doğumda biraz endişeliyim o yüzden 3 .4 gün bekleyeceğim gecmezse dk soracağım bakalımKızlar biDe 48gjnluk olduk sezeryan olmustim sadece ilk bir hafta kanamam kırmızı şekildeydi sonra rengi değişti 6 gün öncede tamamen bitti sadece akıntı vardı dünden beri yine kırmızı şekilde kanamam var acaba refl olmuş olabilir miyim karnim agriyor canım acayop tatlı istedi öncesinde adet belirtilerini yaşadım yani ama regl mi değil mi karar veremedkm
Ben medela kullanıyorum çok memnunumYa kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Canım ilk başta okuyunca gaz sancısı diyecektim ama sonra biberonla alıp sakinleşiyor sonra memeni tutuyor gibi geldi bana. Ya çok aç o yüzden tutmuyor yada acıkmamış olduğu için. Biz bugün 21 günlüğüz. Ben artık uyandırmıyorum. Bebeğim ne Zaman uyanırsa o Zaman emiyor. Bugün 4-5 saat uyudu mesela. Bu da doğru mu bilmiyorum ama iki mememi birden emdiği zaman ve gazı olmadığında uzun uyuyor.Kızlar bebeğim yeni bi huy çıkardı .yani huy mu rahatsız ondan mı . Aç ni gazi mı var Bileme mdim. Memeye yaklaşınca ağzını güçlü bi şekilde aratio bacaklar eller bi geri sıkıp kıpkırmızı basio çığlığı. Meme ucunu alıo iki tutuo yeniden basio Çiğliği. Ben de çaresiz kaliorum. En son ac olduğunu düşünüp memeyi sagip ağzına 4 şırınga damlatarak verdimm . İçti de .durdu. Sonra göğsüm ü aldı . ve nihayet uyudu. Ben 2 saatte bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama o isteme zse ne yapsam da almio. Saati süreyi uzatsam olurmu ya. 2 saat çok çabuk geçio. Ve tükenmişlik sendromu na yakalancam bu gidişle
Bugün benim doğum günüm du. Kocaman totom ve annemin acımasız ca söyleyip güldügü. . Sanki başka bebek var dah orda gibj. Dediği göbeğimle dayanamicim soylicimmmm batsın bu dünya ! Ama tabi rabbim bebemi bizi korusun
Doğru canım. Biz bugün 14 günlük olduk. 2. Hafta Dr kontrolumuze gittik. Bana da artık zorla kaldirmana gerek yok dedi Dr. Biz sarılık geçirdik hafif. Sariligimiz geçti 11. Günde. Bebeğin kaka ve çiş sayısı da normal. Ayrıca kilo da almış. Dr dedi ki bebek bariz şekilde besleniyor. O artık sana söyleyecektir ne zaman acıktığini.Canım ilk başta okuyunca gaz sancısı diyecektim ama sonra biberonla alıp sakinleşiyor sonra memeni tutuyor gibi geldi bana. Ya çok aç o yüzden tutmuyor yada acıkmamış olduğu için. Biz bugün 21 günlüğüz. Ben artık uyandırmıyorum. Bebeğim ne Zaman uyanırsa o Zaman emiyor. Bugün 4-5 saat uyudu mesela. Bu da doğru mu bilmiyorum ama iki mememi birden emdiği zaman ve gazı olmadığında uzun uyuyor.
Doğru canım. Biz bugün 14 günlük olduk. 2. Hafta Dr kontrolumuze gittik. Bana da artık zorla kaldirmana gerek yok dedi Dr. Biz sarılık geçirdik hafif. Sariligimiz geçti 11. Günde. Bebeğin kaka ve çiş sayısı da normal. Ayrıca kilo da almış. Dr dedi ki bebek bariz şekilde besleniyor. O artık sana söyleyecektir ne zaman acıktığini.
Benimki normalde 3 saatte bir uyanıyor. Ama geceleri bir kere 3.5-4 saat kadar uyuyor. Onların büyümek için de uykuya ihtiyacı var. O yüzden bebeğin kilo alımı normalse kaldırmaya gerek yok.
canım 1 hafta oldu bıraktım.
kızardı benım kızın poposu da önce, uyananadım. sonrası pişik.
ama iyileşmeye basladı sükür.
her kakada yıkama ya da pamukla silme ve sudocrem. @dagatesi tesekkur ederim..
bir de prima pişik ve içindeki parfüm ve kremlerden dolayı kızlarda vajinal akıntı yapıyor diye okudugum için en dogal bez denilenhuggies e gectik.
aynı hatayı yaptım canım. ama inan pamuk daha iyi temizliyormus cidden ve daha pratik.
benri marka bir pamuk var. avuc icinden daha büyük kare pamukları var. bebek temizleme pamugu diye geçiyor
https://www.google.com.tr/search?q=benri+bebek+temizleme+pamuğu&biw=1525&bih=734&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjtu8yrppjNAhWBOsAKHZO6DSUQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=hQhyH20O_txlxM:
bak bu linkte var. bunu al ve ıslat. sil at. çok pratik.
ayrıca sudocrem al eczaneden. onu her bez deüğişimi sonrası sür. iyi geliyor. benimkine 2 gün içinde etki etti. tavsiye ederim.
evladının acı çekmesini izlemekten daha berbat bişi olamaz.
Aynı şeyleri ben de yaşadım canım, bebeğim emmeyince hastanelik oldum ateşim 38,5a çıktı. Doktor parol serum verdi ateşim düştü. Eve gelince de vebeğim bana acımış olmalı ki emdi ve rahatladım. Sağmayla olacak iş değil o emmesi laZım ki süt kanalların açılsın.Kızlar yardım ! 2 gün önce sağ göğsümde çayı acı hissettim zaten göğüs ucu yaralarimda var. Ve birkaç saat sonra birden ateslendim. Üşüme titreme oldu. Dr serum antibiyotik ve parol verdi. Dünde yine ateşim vardı ama bugun ii yım. Yalnız gece o çok acıyan agriyan göğüs ucunun iltihaplandigini fark ettim bebeğim o göğsümü ememiyor sagdim sutte gelmiyor ama göğsüm şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?