2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım daha bugün okudum regl sayilmasi için 15 gün geçmiş olması lazım diyordu dini bi siteden okudum bu arada

Haklısın canım .. şayet zaten açık sa çiş boyumuzu geçio fiskiye mübarek o cikio galiba. Da pipi yi aşağı yapmak bi yana can havliyle alt acip kapatiorum. Hep bi sürpriz oluo yarin yıkicaz minnoş umu. Göbeği düşer umarim

Üzülme canım benim kızım da bir ayda bir kilo alamadı 850 gr almıştı üstelik mama da vermiştim sarılık riski nedeniyle.her bebek bir değil demekki üzme kendini birde anne sütüyle de alakali bazılarının sütü daha yağlı besleyici oluyormus

Kızlar bebeğim yeni bi huy çıkardı .yani huy mu rahatsız ondan mı . Aç ni gazi mı var Bileme mdim. Memeye yaklaşınca ağzını güçlü bi şekilde aratio bacaklar eller bi geri sıkıp kıpkırmızı basio çığlığı. Meme ucunu alıo iki tutuo yeniden basio Çiğliği. Ben de çaresiz kaliorum. En son ac olduğunu düşünüp memeyi sagip ağzına 4 şırınga damlatarak verdimm . İçti de .durdu. Sonra göğsüm ü aldı . ve nihayet uyudu. Ben 2 saatte bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama o isteme zse ne yapsam da almio. Saati süreyi uzatsam olurmu ya. 2 saat çok çabuk geçio. Ve tükenmişlik sendromu na yakalancam bu gidişle
Bugün benim doğum günüm du. Kocaman totom ve annemin acımasız ca söyleyip güldügü. . Sanki başka bebek var dah orda gibj. Dediği göbeğimle dayanamicim soylicimmmm batsın bu dünya ! Ama tabi rabbim bebemi bizi korusun

Canim
Hadiya ise hemen basliycanmi canm ben iki yıl izne ayrilayim diyorum senin bakcak kimsen varmı olduğu icinmi basliyosun merak ettim
Ben devlet memuruyum ise agustosun sonunda başlamam gerekiyor ama ben biriken senelik izin vede rapor ile iki ay daha uzatacagim çünkü bebeğim suan sadece anne sütü alıyor bırakıp nasıl ise gideyim ise başladığımda da babaanne anneanne bakicak inşallah bende sağdığım sutleri onlar ben evde yokken verirler diye düşündüm.iki yıl ücretsiz izne çıkmayı bende çok isterdim ama kredi borcum var mecbur çalışacağım ((

Canım aynısını yapıyo benim bebis de gazi olunca öyle yaptığını fark ettik

Aynı durum bende de var 41 nci gün karın ağrısı oldu tıpkı adet agrisi gibi sonrasında da bayagi yoğun kanama oldu adet oldum diye dusunuyorum ama ben de sezeryan oldum üstelik miyomlarım vardı onlarda alındı doğumda biraz endişeliyim o yüzden 3 .4 gün bekleyeceğim gecmezse dk soracağım bakalım

Ben medela kullanıyorum çok memnunum

Canım ilk başta okuyunca gaz sancısı diyecektim ama sonra biberonla alıp sakinleşiyor sonra memeni tutuyor gibi geldi bana. Ya çok aç o yüzden tutmuyor yada acıkmamış olduğu için. Biz bugün 21 günlüğüz. Ben artık uyandırmıyorum. Bebeğim ne Zaman uyanırsa o Zaman emiyor. Bugün 4-5 saat uyudu mesela. Bu da doğru mu bilmiyorum ama iki mememi birden emdiği zaman ve gazı olmadığında uzun uyuyor.

Doğru canım. Biz bugün 14 günlük olduk. 2. Hafta Dr kontrolumuze gittik. Bana da artık zorla kaldirmana gerek yok dedi Dr. Biz sarılık geçirdik hafif. Sariligimiz geçti 11. Günde. Bebeğin kaka ve çiş sayısı da normal. Ayrıca kilo da almış. Dr dedi ki bebek bariz şekilde besleniyor. O artık sana söyleyecektir ne zaman acıktığini.
Benimki normalde 3 saatte bir uyanıyor. Ama geceleri bir kere 3.5-4 saat kadar uyuyor. Onların büyümek için de uykuya ihtiyacı var. O yüzden bebeğin kilo alımı normalse kaldırmaya gerek yok.

Doktorumuzla son kontrolümüzde sormayı unutmuştum kaldırmaya devam edeyim mi diye. O da bir açıklama yapmamıştı. O yüzden yorumunu okumak içimi rahatlattı. En son kontrolümüzde kilo alımı güzeldi. Bakalım on gün sonraki kontrolümüz nasıl olacak. Heyecanla bekliyorummm

Kızlar yardım ! 2 gün önce sağ göğsümde çayı acı hissettim zaten göğüs ucu yaralarimda var. Ve birkaç saat sonra birden ateslendim. Üşüme titreme oldu. Dr serum antibiyotik ve parol verdi. Dünde yine ateşim vardı ama bugun ii yım. Yalnız gece o çok acıyan agriyan göğüs ucunun iltihaplandigini fark ettim bebeğim o göğsümü ememiyor sagdim sutte gelmiyor ama göğsüm şiş

canım ilk başta hangi marka kullandın ıslakmendili

Aynı şeyleri ben de yaşadım canım, bebeğim emmeyince hastanelik oldum ateşim 38,5a çıktı. Doktor parol serum verdi ateşim düştü. Eve gelince de vebeğim bana acımış olmalı ki emdi ve rahatladım. Sağmayla olacak iş değil o emmesi laZım ki süt kanalların açılsın.

_Birce_ o göğsünü verme kremle bi güzel göğüs kalkanı kullan iltihabı atsın Fito diye bi krem kullandım ben. Diğerini ver emsin. Şiş göğsün yumuşayınca bi kaba elinle sağ iltihabını akıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…