2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimde öyle oldu canm 41.gün başladı zaten 38te bitmişti doktora gittim ultrasondan plesanta vs kalmismi diye vakti sonra 40 tan sonra ongunden fazla sürerse gel kescem o kanı dedi ama ondan azsaadettir dedu

Kesinlikle hemem al canm ben aventaldım ise yaradı bir hafta sagdimsonra bebis kendiliğinden içmeye başlayınca kenara koydum

Sarilik riski yoksa yani onbes gunden sonra ozellikle üç saate hatta gece dört sate çıkar derim canm inan nasıl aliistirirsan öyle olur gündüz tammda gece çok skuyandırma derim risk yoksa

Hadiya çok zor tabi ama emanet etceginkişiler çok güvenilir ne guzel yakın olmasalar napardin kimbilir benim emanet etcegim kimsem olmadığı için sordum allah yardimcimiz olsun canm

Banyoda masaj yap sıcak havlu tut ordan sut kesilmesin canm biliyorum zor ama acı ceksende yap allah korusun kesilmesin

Bebeğim ememiyor cnm o göğsümü daha doğrusu süt gelmeyince sinirleniyor almıyor memeyi.
Göğsüm yara olunca 3. Günden beri kalkan kullaniyorum zaten cnm. Dier göğsümü emziriyorum sadece
_Birce_ canın bi şey mi yemek istedi acaba
Cnm ben neredeyse 22 saat suni sanci cektim ve cok sinirli sayida biseyler yemistim ozellikle sivi şeyler tüketim. heran dogum olabilir die. O zaman cok acikmistim ve canim acaip kumpir istemisti. Aklima gelen bi tek o var. O gunden sonra daha da yemedim. O mu etkiledi acaba.
Banyoda masaj yap sıcak havlu tut ordan sut kesilmesin canm biliyorum zor ama acı ceksende yap allah korusun kesilmesin
Buraya yazdıktan sonra annem zeytin yağı sürdü sonrada banyoya girdim iltihap olan bi yerden süt fiskirmaya başladı ama çok ince. Hafif açıldı yani iltihaplı kısım ama ucu hala beyazimsi. Sonra da makineyle sagdim. Allaha Şükür bu defa geldi süt. Ama korkuyorum o açılan yer yine kapanır diye.

Sarilik riski yoksa yani onbes gunden sonra ozellikle üç saate hatta gece dört sate çıkar derim canm inan nasıl aliistirirsan öyle olur gündüz tammda gece çok skuyandırma derim risk yoksa
Canım çok Haklisn bugün zaten bebis bunu bana kendi öğrettı. Hiç durmadı hep agladı hep reddetti memeyi. Hep kızdı . 8 den 11 é kadar çaresiz ce onla uğraştım. En son uyuyor simdi. İki saat oldu ama korkuyorm uyandırmaya kendi uyansa. Dedim artık . Bi hafta önce sarılık 9 çıktı . Simdi tenine bakınca yükselmedi gibj gelio ama bilmiöm tabi. Boyle huysuz bi bebek ömür torpusu olur ya. İnşallah uslu bi huy edinir.

Evet canım bende sezaryen oldum aynı senin gibi depresyona girdim goguslerım yara oldu dislerimi sıka sıka emzirmeye çalıştım üstelik sütum hiç yoktu bebeğim sarılık olacaktı doktor mama verin dedi her biberon verişimdi hüngür hüngür ağlıyorum ama sabrın sonu selamet şimdi sütum geliyor mamayı 3 haftadır vermiyorum kilo alımı iyi masallah 43 günlük olduk.sende sabret ama emzirmek ten vazgeçme

E
Bence emzirdikce kapanmaz inşallah canim

Çok aç o yüzden tutmuyor olabilir ya. Ama şırınga ile damlatip ağzına memé verdikten sonrada tutmadı. Gerçi o zman ds bakio kı benim memeden şakir şakir şırınga gibi gelmio dolayısıyla yine kızıp aglio.

Cnm bende senin gibi oldum, hatta 2 gogsum birden durum kesildi nasıl ağrı var vs derken kadın doğumcu mu aradım par ol başla 6 saat arayla dedi birde bol bol emzir ve emzirme sonrası da mutlaka pompa ile sag mutlaka dedi ayrıca sıcak duşta bol bol masaj yap ve sıcak havlu koy dedi... ve şuan daha iyiyim sütüm geliyor çok şükür ağrıları da asaldı

E

Bence emzirdikce kapanmaz inşallah canim
Emziremiyorum ama sagiyom inşallah kapanmaz.
parol bende kullanıyorum dier dediklerini de uygulayacağım cnm çok tsk ederim.

Bak canm benimki önce 12 sonra 15 e yükseldi 17yi geçerse hastaneye yatircaz dedi doktor bende telaş yapmadım anne sutu ağırlıklı olmak üzere cok az mamadaverdim belki saçma ama sarı tulbentle besigi ortup güneşe beşiği cevirdim iki kez bir cay kasigi sekerli su verdim iki gun sonra sekize sonra altiya dustu dahada tahlile gerek yok dedi doktor sukur atlattik sonrada normal deeam ettim su an masallah barekallah bes kilo geceleride uyandirmiyorum ilk bi on gun azda olsa sarilik gecene kadar mama verdim su an hep anne sutu bazen yetmiyomu diye icime kurt dussede inatla mama veremiyorum gelişiminde iyiyse gerek yok ac olsa zaten parçalar kendini sutune güven kendini De çok uzme kasma allahın izniyle bise olmaz ki benim sutumde öyle camasirlara bulascak kadar değil goguslerim yumuşak ama inanıyorum artacağına sende uyu dinlenki artsın canm çok ta uzme kendini

Son düzenleme:
Teşekkürler tavsiyelerın için. İnşallah sarılık olmaz yavrummm . Emince uyayakalio az icmis oluo. İnşallah toparlar kilo alır kuzum . Herkes zayıf dio bebeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…