- Konu Sahibi CadiKazani
- #56.041
M
myfirstbaby
canım 15 gün geçemedi gerekir derken kırkın üzerindeki mi geçecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M myfirstbaby canım 15 gün geçemedi gerekir derken kırkın üzerindeki mi geçecek
Benimde öyle oldu canm 41.gün başladı zaten 38te bitmişti doktora gittim ultrasondan plesanta vs kalmismi diye vakti sonra 40 tan sonra ongunden fazla sürerse gel kescem o kanı dedi ama ondan azsaadettir deduKızlar biDe 48gjnluk olduk sezeryan olmustim sadece ilk bir hafta kanamam kırmızı şekildeydi sonra rengi değişti 6 gün öncede tamamen bitti sadece akıntı vardı dünden beri yine kırmızı şekilde kanamam var acaba refl olmuş olabilir miyim karnim agriyor canım acayop tatlı istedi öncesinde adet belirtilerini yaşadım yani ama regl mi değil mi karar veremedkm
Kesinlikle hemem al canm ben aventaldım ise yaradı bir hafta sagdimsonra bebis kendiliğinden içmeye başlayınca kenara koydumYa kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Sarilik riski yoksa yani onbes gunden sonra ozellikle üç saate hatta gece dört sate çıkar derim canm inan nasıl aliistirirsan öyle olur gündüz tammda gece çok skuyandırma derim risk yoksaKızlar bebeğim yeni bi huy çıkardı .yani huy mu rahatsız ondan mı . Aç ni gazi mı var Bileme mdim. Memeye yaklaşınca ağzını güçlü bi şekilde aratio bacaklar eller bi geri sıkıp kıpkırmızı basio çığlığı. Meme ucunu alıo iki tutuo yeniden basio Çiğliği. Ben de çaresiz kaliorum. En son ac olduğunu düşünüp memeyi sagip ağzına 4 şırınga damlatarak verdimm . İçti de .durdu. Sonra göğsüm ü aldı . ve nihayet uyudu. Ben 2 saatte bi uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama o isteme zse ne yapsam da almio. Saati süreyi uzatsam olurmu ya. 2 saat çok çabuk geçio. Ve tükenmişlik sendromu na yakalancam bu gidişle
Bugün benim doğum günüm du. Kocaman totom ve annemin acımasız ca söyleyip güldügü. . Sanki başka bebek var dah orda gibj. Dediği göbeğimle dayanamicim soylicimmmm batsın bu dünya ! Ama tabi rabbim bebemi bizi korusun![]()
![]()
Hadiya çok zor tabi ama emanet etceginkişiler çok güvenilir ne guzel yakın olmasalar napardin kimbilir benim emanet etcegim kimsem olmadığı için sordum allah yardimcimiz olsun canmCanim
Ben devlet memuruyum ise agustosun sonunda başlamam gerekiyor ama ben biriken senelik izin vede rapor ile iki ay daha uzatacagim çünkü bebeğim suan sadece anne sütü alıyor bırakıp nasıl ise gideyimise başladığımda da babaanne anneanne bakicak inşallah bende sağdığım sutleri onlar ben evde yokken verirler diye düşündüm.iki yıl ücretsiz izne çıkmayı bende çok isterdim ama kredi borcum var mecbur çalışacağım
((
Banyoda masaj yap sıcak havlu tut ordan sut kesilmesin canm biliyorum zor ama acı ceksende yap allah korusun kesilmesinKızlar yardım ! 2 gün önce sağ göğsümde çayı acı hissettim zaten göğüs ucu yaralarimda var. Ve birkaç saat sonra birden ateslendim. Üşüme titreme oldu. Dr serum antibiyotik ve parol verdi. Dünde yine ateşim vardı ama bugun ii yım. Yalnız gece o çok acıyan agriyan göğüs ucunun iltihaplandigini fark ettim bebeğim o göğsümü ememiyor sagdim sutte gelmiyor ama göğsüm şiş
Bebeğim ememiyor cnm o göğsümü daha doğrusu süt gelmeyince sinirleniyor almıyor memeyi.Aynı şeyleri ben de yaşadım canım, bebeğim emmeyince hastanelik oldum ateşim 38,5a çıktı. Doktor parol serum verdi ateşim düştü. Eve gelince de vebeğim bana acımış olmalı ki emdi ve rahatladım. Sağmayla olacak iş değil o emmesi laZım ki süt kanalların açılsın.
Göğsüm yara olunca 3. Günden beri kalkan kullaniyorum zaten cnm. Dier göğsümü emziriyorum sadece_Birce_ o göğsünü verme kremle bi güzel göğüs kalkanı kullan iltihabı atsın Fito diye bi krem kullandım ben. Diğerini ver emsin. Şiş göğsün yumuşayınca bi kaba elinle sağ iltihabını akıt.
Cnm ben neredeyse 22 saat suni sanci cektim ve cok sinirli sayida biseyler yemistim ozellikle sivi şeyler tüketim. heran dogum olabilir die. O zaman cok acikmistim ve canim acaip kumpir istemisti. Aklima gelen bi tek o var. O gunden sonra daha da yemedim. O mu etkiledi acaba._Birce_ canın bi şey mi yemek istedi acaba
Buraya yazdıktan sonra annem zeytin yağı sürdü sonrada banyoya girdim iltihap olan bi yerden süt fiskirmaya başladı ama çok ince. Hafif açıldı yani iltihaplı kısım ama ucu hala beyazimsi. Sonra da makineyle sagdim. Allaha Şükür bu defa geldi süt. Ama korkuyorum o açılan yer yine kapanır diye.Banyoda masaj yap sıcak havlu tut ordan sut kesilmesin canm biliyorum zor ama acı ceksende yap allah korusun kesilmesin
Canım çok Haklisn bugün zaten bebis bunu bana kendi öğrettı. Hiç durmadı hep agladı hep reddetti memeyi. Hep kızdı . 8 den 11 é kadar çaresiz ce onla uğraştım. En son uyuyor simdi. İki saat oldu ama korkuyorm uyandırmaya kendi uyansa. Dedim artık . Bi hafta önce sarılık 9 çıktı . Simdi tenine bakınca yükselmedi gibj gelio ama bilmiöm tabi. Boyle huysuz bi bebek ömür torpusu olur ya. İnşallah uslu bi huy edinir.Sarilik riski yoksa yani onbes gunden sonra ozellikle üç saate hatta gece dört sate çıkar derim canm inan nasıl aliistirirsan öyle olur gündüz tammda gece çok skuyandırma derim risk yoksa
Evet canım bende sezaryen oldum aynı senin gibi depresyona girdim goguslerım yara oldu dislerimi sıka sıka emzirmeye çalıştım üstelik sütum hiç yoktu bebeğim sarılık olacaktı doktor mama verin dedi her biberon verişimdi hüngür hüngür ağlıyorum ama sabrın sonu selamet şimdi sütum geliyor mamayı 3 haftadır vermiyorum kilo alımı iyi masallah 43 günlük olduk.sende sabret ama emzirmek ten vazgeçmeYa benim emiyor ama gelmiyor sezeryan olanlar hep böylemi oluyor üçüncü gübün akşamk başladım başlarsa denemiştim sonra bıraktım az bişey kanıyor gelmiyor diye bide rahatsızlıktan ötürü ağrı sonra yolla falan geçti depresyonada girdim sanırım tüm seseryan olanlar böyle mi keşke normal yapabilseydim diyorum.
Bence emzirdikce kapanmaz inşallah canimBebeğim ememiyor cnm o göğsümü daha doğrusu süt gelmeyince sinirleniyor almıyor memeyi.
Göğsüm yara olunca 3. Günden beri kalkan kullaniyorum zaten cnm. Dier göğsümü emziriyorum sadece
Cnm ben neredeyse 22 saat suni sanci cektim ve cok sinirli sayida biseyler yemistim ozellikle sivi şeyler tüketim. heran dogum olabilir die. O zaman cok acikmistim ve canim acaip kumpir istemisti. Aklima gelen bi tek o var. O gunden sonra daha da yemedim. O mu etkiledi acaba.
Buraya yazdıktan sonra annem zeytin yağı sürdü sonrada banyoya girdim iltihap olan bi yerden süt fiskirmaya başladı ama çok ince. Hafif açıldı yani iltihaplı kısım ama ucu hala beyazimsi. Sonra da makineyle sagdim. Allaha Şükür bu defa geldi süt. Ama korkuyorum o açılan yer yine kapanır diye.
Çok aç o yüzden tutmuyor olabilir ya. Ama şırınga ile damlatip ağzına memé verdikten sonrada tutmadı. Gerçi o zman ds bakio kı benim memeden şakir şakir şırınga gibi gelmio dolayısıyla yine kızıp aglio.Canım ilk başta okuyunca gaz sancısı diyecektim ama sonra biberonla alıp sakinleşiyor sonra memeni tutuyor gibi geldi bana. Ya çok aç o yüzden tutmuyor yada acıkmamış olduğu için. Biz bugün 21 günlüğüz. Ben artık uyandırmıyorum. Bebeğim ne Zaman uyanırsa o Zaman emiyor. Bugün 4-5 saat uyudu mesela. Bu da doğru mu bilmiyorum ama iki mememi birden emdiği zaman ve gazı olmadığında uzun uyuyor.
Kızlar yardım ! 2 gün önce sağ göğsümde çayı acı hissettim zaten göğüs ucu yaralarimda var. Ve birkaç saat sonra birden ateslendim. Üşüme titreme oldu. Dr serum antibiyotik ve parol verdi. Dünde yine ateşim vardı ama bugun ii yım. Yalnız gece o çok acıyan agriyan göğüs ucunun iltihaplandigini fark ettim bebeğim o göğsümü ememiyor sagdim sutte gelmiyor ama göğsüm şiş
Emziremiyorum ama sagiyom inşallah kapanmaz.E
Bence emzirdikce kapanmaz inşallah canim
parol bende kullanıyorum dier dediklerini de uygulayacağım cnm çok tsk ederim.Cnm bende senin gibi oldum, hatta 2 gogsum birden durum kesildi nasıl ağrı var vs derken kadın doğumcu mu aradım par ol başla 6 saat arayla dedi birde bol bol emzir ve emzirme sonrası da mutlaka pompa ile sag mutlaka dedi ayrıca sıcak duşta bol bol masaj yap ve sıcak havlu koy dedi... ve şuan daha iyiyim sütüm geliyor çok şükür ağrıları da asaldı![]()
Bak canm benimki önce 12 sonra 15 e yükseldi 17yi geçerse hastaneye yatircaz dedi doktor bende telaş yapmadım anne sutu ağırlıklı olmak üzere cok az mamadaverdim belki saçma ama sarı tulbentle besigi ortup güneşe beşiği cevirdim iki kez bir cay kasigi sekerli su verdim iki gun sonra sekize sonra altiya dustu dahada tahlile gerek yok dedi doktor sukur atlattik sonrada normal deeam ettim su an masallah barekallah bes kilo geceleride uyandirmiyorum ilk bi on gun azda olsa sarilik gecene kadar mama verdim su an hep anne sutu bazen yetmiyomu diye icime kurt dussede inatla mama veremiyorum gelişiminde iyiyse gerek yok ac olsa zaten parçalar kendini sutune güven kendini De çok uzme kasma allahın izniyle bise olmaz ki benim sutumde öyle camasirlara bulascak kadar değil goguslerim yumuşak ama inanıyorum artacağına sende uyu dinlenki artsın canm çok ta uzme kendiniCanım çok Haklisn bugün zaten bebis bunu bana kendi öğrettı. Hiç durmadı hep agladı hep reddetti memeyi. Hep kızdı . 8 den 11 é kadar çaresiz ce onla uğraştım. En son uyuyor simdi. İki saat oldu ama korkuyorm uyandırmaya kendi uyansa. Dedim artık . Bi hafta önce sarılık 9 çıktı . Simdi tenine bakınca yükselmedi gibj gelio ama bilmiöm tabi. Boyle huysuz bi bebek ömür torpusu olur ya. İnşallah uslu bi huy edinir.
Teşekkürler tavsiyelerın için. İnşallah sarılık olmaz yavrummm . Emince uyayakalio az icmis oluo. İnşallah toparlar kilo alır kuzum . Herkes zayıf dio bebemeBak canm benimki önce 12 sonra 15 e yükseldi 17yi geçerse hastaneye yatircaz dedi doktor bende telaş yapmadım anne sutu ağırlıklı olmak üzere cok az mamadaverdim belki saçma ama sarı tulbentle besigi ortup güneşe beşiği cevirdim iki kez bir cay kasigi sekerli su verdim iki gun sonra sekize sonra altiya dustu dahada tahlile gerek yok dedi doktor sukur atlattik sonrada normal deeam ettim su an masallah barekallah bes kilo geceleride uyandirmiyorum ilk bi on gun azda olsa sarilik gecene kadar mama verdim su an hep anne sutu bazen yetmiyomu diye icime kurt dussede inatla mama veremiyorum gelişiminde iyiyse gerek yok ac olsa zaten parçalar kendini sutune güven kendini De çok uzme kasma allahın izniyle bise olmaz ki benim sutumde öyle camasirlara bulascak kadar değil goguslerim yumuşak ama inanıyorum artacağına sende uyu dinlenki artsın canm çok ta uzme kendini