- 15 Ağustos 2015
- 329
- 176
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.961
bnmki 1kilo450gr aldı cnm senin kiKızlar bebisleriniz ilk ayında kaç kilo almış
benim 1 ay oldu ben de hissetmiyorum hala malesef ve bu baya uzun sürüyomuş kiminin 6 ay kiminin 1 yıl..Sezeryan olan arkadaslar benim 13 gun oldu kesi yerine yakin bazi bolgelerimi hissetmiyorum sizde de ayni durum var mi acaba bu durum gecicimidir??
biz henüz 1 aylık olmadık bakalım biz ne kadar alıcaz miniğimlebnmki 1kilo450gr aldı cnm senin ki
Teşekkür ederim tatlım ben buzluga koyuyorum ise başladığımda vermek için.bu 3 ay ile 6 ay bilgisi kafamda soru işareti yapmıştı sağlık Bakanlığının yazısına baktım dünya Sağlık örgütü 3 ay diye açıklamış.Canım dışarda 3 saat. Tabi şimdi hava çok sıcak o kadar beklemez. Dolapta 3 gün. Buzlukta 3 ay.
Hastanede verilen eğitimde öğrendiğim bu.
Önceden 6 aymış. Yeni bilgi 3 ay :)
Sezeryan olan arkadaslar benim 13 gun oldu kesi yerine yakin bazi bolgelerimi hissetmiyorum sizde de ayni durum var mi acaba bu durum gecicimidir??
Anam sahi olur mü 3700 Oyyy kuzuma kurbansenin kuzuna da masallllaaaaahhhh. Afferim onlara cuk cuk emsinler
bnmki 1kilo450gr aldı cnm senin ki
Sezeryan olan arkadaslar benim 13 gun oldu kesi yerine yakin bazi bolgelerimi hissetmiyorum sizde de ayni durum var mi acaba bu durum gecicimidir??
bnmki 1kilo450gr aldı cnm senin ki
Canım benim maşallah güzel doğmuş aslında doktoruna güven bence Alır inşallah annesiKızım doğum kilosunun üzerine sadece 60 gr almış kızlar. 3440 doğmuştu sonra 3360a düşmüştü. Pazartesi günü 1 aylıkken 3500 çıktı kilosu. Doktorumuz bazı bebeklerin ilk ay az kilo aldığını endişelenmememizi söyledi. Kızımın boyu 2 cm uzamış çok şükür. Tesellim bu. Siz ne dersiniz bu konuda
üzülme canım benim sütüm yok mama veriyorum o yüzden fazla kilo aldı asıl ben çok üzgünüm çocuğum anne sütü alamadı diyeBenim bebegim tam 3000 gr dogdu.. 5.gun 2930a dusmustu..bugun 20.gunumz 3450 olmus yani 520 gr almis..gunde 30gr almasini istiyiruz bebeklerin dedi dr..yani 1 ayda maksimum 1kilo gibi..sizinkiler masallah 1300ler 1400ler almis ne guzel.. Benim neyim yanlis neyim az bilemiyorum cok uzuldum bunlari okuyunca(
Ben hemen oturdum cocugu emzirmekiçin hemde saatlerce sut gelmiyo diye çok aciliydi ama dayanilmayacak değil canm onu bisor sknti olabilirNormal doğum yapanlar poponuzun üzerine kaçıncı gün oturabildiniz.birde sanırım dikisim kesi kapanmadan koptu (koparttin nasıl oldu anlamadan)çok açıyor ama bilemedim ne yyapacağını kapanirmiki kendisi,dikiş benim için resmen iskence doğumdan zor.atamasında doktorumuz.
Hadiya ise hemen basliycanmi canm ben iki yıl izne ayrilayim diyorum senin bakcak kimsen varmı olduğu icinmi basliyosun merak ettimTeşekkür ederim tatlım ben buzluga koyuyorum ise başladığımda vermek için.bu 3 ay ile 6 ay bilgisi kafamda soru işareti yapmıştı sağlık Bakanlığının yazısına baktım dünya Sağlık örgütü 3 ay diye açıklamış.
Yani kilosundan ziyade boyu önemliymiş kemik gelişimi açısından ama banada kilo alımı ne yalan söyleyim az geldi ama ilk ay bu durumu yasayanlarda var ins bol bol kilo alır canmKızım doğum kilosunun üzerine sadece 60 gr almış kızlar. 3440 doğmuştu sonra 3360a düşmüştü. Pazartesi günü 1 aylıkken 3500 çıktı kilosu. Doktorumuz bazı bebeklerin ilk ay az kilo aldığını endişelenmememizi söyledi. Kızımın boyu 2 cm uzamış çok şükür. Tesellim bu. Siz ne dersiniz bu konuda
Masallahhhhh canmya ne guzel ne guzel burdaki herkes gibi bende çok sevindim allaha tüm zorluklara rağmen sabredip isyan etmeden teslimiyetinin mükafatı bunlar dahada sikintilarini rabbim gidercek insallah ....ne guzel disarlarada cikiyonuz biz nerdeyse 50 gunluk olcaz hastane disinda hep evdeyiz annem esim istemiyo disari cikarmayi ya sana masallahSelam guzel anneler nasilsinizz
Bebeklerimiz dogdu ve buyumeye bile basladi. Biz 55 gunluk oldul bile. Kizcem artik emerek cok rahat doyabiliuyor. Biberon daha az kullaniyorum. Kuvozdeykren biriken sutlerimizi kuvozden kizimin arladaslalri ikiz kix kardeslerimizle paylasiyoruz. Yani sut kardeslerimiz var bizim
Karin agrisi gaz sancisi her ne ise onu biz hergun sabaha karsi 5 civari yasiyoruz 1-2 saat aglama uyuyamama skintisi yasiyor kizcem. Sanieim odanin sicakligi dusuyor usudugu icin karni agriyor. Bu gece soba acicam bakalim insallah ayni seyi yasamayiz.
Simdilik gunlerimiz keyofli coj sukur. Alikaan da epey duruma alisti. Hava guzel oldugunda 2 saatlik gzmelerimiz ucumuzede iyi geliyor.kizce acik havada rahatca uyuyor bizde alikaanla parkta oynuyoruz
Bu arada goz muayenesi olduk rop muayenesi deniyor premature bebeklere yapiliyor. 1. Evre rop varmis kizcemde kendiliginden geciyormus genelde 10 gun sonra kontrole gidivez. Eger gecmezse lazer tedavisi yapilicakmis. İnsallah gerek kalmaz ona.
Simdilik bizde durumlar boyle. Hepinizi coook operiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?