2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Be
Benim oğlum emmemişti canım 1 yaşına kadar sütümü sağıp verdim. Avent kullandım çok memnun kaldım.

Canim sen altını baglarken göbeği dışarıda birakiyorsun değil mi göbeğinde hep kuru olması lazım çiş falan degmemeli ben yıkamadim hiç 11. Gününde düştü
Evet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluo

Kızlar ogluşumun anneannesi geldi. Banyosunu yaptıralim dedi.göbek henüz düşmedi onu beklioduk dedım se de beni dinlemicek . Bugün 9. Günümz bitti

Maşallah canım bebegine hangi mamayi kullanıyorsun ve günde kaç defa ben günde 2 bazen 3 kez 75cc yapıyorum sütüm de iyi geliyo acaba fazla mi Mama veriyorum midesi aşırı dolunca gaz yapıyo feci

Evet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluo
Bizde de aynı sorun vardı ben göbeğinde altına denk gelen yere bebeklerin popunun temizlemek için kullanılan kare pamuk sıkıştırdım çis yaptığında o islaniyordu

Canım doktorun normal dediyse bence hiç üzülme. Her bebek aynı değil. Bebeğin güzel uyuyor mu yada bezini kontrol ediyor musun? Doyuyorsa bence önemli olan bu.

Evet canım uykusunda bezinde sıkıntı yok elhamdülillah. İnşallah alır. Hem boyu da 2 cm uzamış. Gelişiyor demek ki. Dua edin lütfen. İnşallah haftaya kilo almış olur

Canım bu bez değiştirme olayından pişik oluyo bebeğin bence artık değiştirme bez markasını doğru bağlamaya çalış video filan izle istersen netten.

Bizde de aynı sorun vardı ben göbeğinde altına denk gelen yere bebeklerin popunun temizlemek için kullanılan kare pamuk sıkıştırdım çis yaptığında o islaniyordu
Aynen ben dé onu yapıodum annem yapma dedi o içerden islanip göbeği islioyomus

Merhaba kızlar, bugün kızımla sağlık ocağına gittik topuk kanı verdik. Ağladı hemen eğilip emzirdim. İşlem bitince de oturdum çünkü eğilmek biraz canımı acitti. Tartildi 3000gr olmuş çok şükür. Cumadan beri 100gr almış maşallah kızıma. Ismini sordular birbirimize baktık eşimle o an konuştuk.

Melike Serpil koyduk. Bi türlü karar veremedik. Kızım Melike istiyordu. Serpili de ben istedim kayinvalidem de istedi. Kimliği öyle çıktı. Dedesi ismini okudu kulağına.

Göbeği de düştü, biraz şaşırdım diğer çocuklarıma göre erken düştü.

Pişik için bepanthol zeytinyağlı pişik kremi kullanıyorum. Malum yanımda kalan olmadığı için bazen geç değiştiriyorum hemen kalkamadigimdan. Bugün az daha rahat kalkiyorum masa koydurdum yatağın yanına ondan tutunuyorum. Bez islak mendil yanımda yattığım yerden değiştiriyorum.

Maşallah canım bebegine hangi mamayi kullanıyorsun ve günde kaç defa ben günde 2 bazen 3 kez 75cc yapıyorum sütüm de iyi geliyo acaba fazla mi Mama veriyorum midesi aşırı dolunca gaz yapıyo feci

Sma kullaniyorum canim mamayi hala 30 cc yapiyorum ben hastanede oyle demişlerdi.. once emziriyorum baktim doymuyo mamayi veriyorum bazen hepsini iciyo tekrar yapıyorum ikincide doyacagi kadar iciyo.. bazen hic icmiyo doymus oluyo sütle.. gun icinde toplamda 100 cc falan veriyorumdur ben de. Gece hic icmiyo sut biriktiginden doyuyo sanirim.

Canim cevabin icin cok tesekkurler...boy konusunda haklisin...bugunku doktor 2.aya kadar boy olcmuyoruz kemikler tam net kemiklesmiyor dedi..bakalim

vorones canim bizim gobegimiz 16. Gun dustu kuru tutmamiza ragmen..

Gazli bez al eczaneden göbeğin etrafına sar.bez baglarken de göbeğin altindan kivir fazla gelen kısmı oyle yapistir bantlari.

Bir de erkek sanirim bebegin pipisini asagi dogru getir sararken bezi boylelikle yukari dogru isemez

miranda_1986 bitanemmm kavuşmuşsun sende devin paşaya masallah çok çok tatlı annesi Allah bağışlasn:) çok sevindim nasıl oldu doğumun
Sorma mgulcum çok zor oldu. Önce sancilarimi 6 saat evde kendim karşıladım. Sonra 4 saat daha kendi sancimi hastanede çektim. Sonra Dr doğum çok yavaş deyip suni verdi. Bir 8 saatte öyle sancı çektim. 18 saatin sonunda verilen onca suniye rağmen doğumum durdu. Acil ameliyata alindim ve epidural + spinal le sezeryan oldum. Bugün bebiş iki haftalık oldu. Artık dikişlerim pek acımıyor. Sanırım yakında normal hayata döneceğim :)))

L limoncicegi00 canım ben medela nin tek göğüslü elektrikli pompasini aldım. Çok rahat kullanımı hiç canımı yakmadı. Uc kere kullandıktan sonra bebeğim emmeye başladı o yüzden bir daha kullanmadım. Ama 6. Aydan sonra biberonla da sütümü vermeyi planlıyorum. Bana bayağı kullanacakmisim gibi geldi

Merhaba kızlar, sezeryan olanlar, sezeryan izi önleyici krem kullandınız mı? 7.günden itibaren 2ay kullanılıyormuş. Kullananlar varsa benim yarın 7gün olacak. Dikiş yok. Sabah akşam pansuman yapıyoruz ama bi taraf pansumanla terleyince hafif acıyor. Birkaç milim açık. İlk günden beri öyleymiş. Ben fotoğrafını çekince farkettim. Moralim bozuldu. Yani ince çizgi şeklinde değil sag tarafta çizgiler yer yer az az açık.

Kreme başlasam erken mi olur, bu dikiş tekrar yapıştırılir mı, lütfen fikir verin.

Ya benim emiyor ama gelmiyor sezeryan olanlar hep böylemi oluyor üçüncü gübün akşamk başladım başlarsa denemiştim sonra bıraktım az bişey kanıyor gelmiyor diye bide rahatsızlıktan ötürü ağrı sonra yolla falan geçti depresyonada girdim sanırım tüm seseryan olanlar böyle mi keşke normal yapabilseydim diyorum.

Yok cnm. Bende sezeryan oldum ama ben iki gün sutumun çokluğundan emziremedim. Göğüslerim o kadar büyüdü ki uçları kayboldu. Meğer süt kanallarım tikanmismis. Hemşire tek tek açtı hepsini.
Öyle ya da böyle. Bazı anneler emziremiyor, bazı bebekler de edemiyor. Sakın kendini suçlama. Sen bebeğin için herşeye yapmaya hazır mükemmel bir annesin. Sakın boş suçlamaların seni üzmesine izin verme.

Ben de gece hiç vermiyorum azalticam biraz bakım çocuk rahat eder belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…