- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.001
Benim oğlum emmemişti canım 1 yaşına kadar sütümü sağıp verdim. Avent kullandım çok memnun kaldım.Ya kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Evet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluoCanim sen altını baglarken göbeği dışarıda birakiyorsun değil mi göbeğinde hep kuru olması lazım çiş falan degmemeli ben yıkamadim hiç 11. Gününde düştü
Merhaba kizlar biz bugun kirkimizi ucurduk :) kirkindan sonra degisir diyorlardi bakalim degiscek mi bizim sipa :)
Gaz sancilarimiz tam gaz devam ediyor gunde uc saat aglamadan durmuyo yavrum cok uzuluyorum haline ama susturmak ne mumkum kendi istemedigi surece susmuyo. Biogaia damla kullanıyoruz biraz azaltti ama tam gecmiyo tabi ki.
Geceleri doyurma ve alt degistirme isini konusmadan yapiyordum gece lambasi isiginda gercekten etkili oldu artik geceyi gunduzu ayirt ediyo bence. Birde pisiklerden bahsedilmis ben ilk gunden itibaren islak mendil kullandim sukur sikinti olmadi ama her alt degisiminde kaka yapmamissa bebek yagi eger yapmissa sudokrem suruyorum.
Kilo alimi olarak da 3940 dogmustu oglum kilo kaybi yasamadi hic dogumdan sonra bir aylik kontrolünde 4950 olmus anne sutu ve bazen doymadiginda mama kullanıyorum ben de
Bizde de aynı sorun vardı ben göbeğinde altına denk gelen yere bebeklerin popunun temizlemek için kullanılan kare pamuk sıkıştırdım çis yaptığında o islaniyorduEvet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluo
Canım doktorun normal dediyse bence hiç üzülme. Her bebek aynı değil. Bebeğin güzel uyuyor mu yada bezini kontrol ediyor musun? Doyuyorsa bence önemli olan bu.
Canım bu bez değiştirme olayından pişik oluyo bebeğin bence artık değiştirme bez markasını doğru bağlamaya çalış video filan izle istersen netten.Evet birakiorum. Ama hala cozemedim . Karni üstü başı hep çıs oluo .sizio. Prima kullandim sonra.Komili kullandım. Şimdi de can bebe alıyim dedım. Kuru olmalı ben de biliorum ama işte ıslak oluo
Tamam bi bakıyım. Bez işini de doğruyu bulana kadar bakiyim biCanım bu bez değiştirme olayından pişik oluyo bebeğin bence artık değiştirme bez markasını doğru bağlamaya çalış video filan izle istersen netten.
Aynen ben dé onu yapıodum annem yapma dedi o içerden islanip göbeği islioyomusBizde de aynı sorun vardı ben göbeğinde altına denk gelen yere bebeklerin popunun temizlemek için kullanılan kare pamuk sıkıştırdım çis yaptığında o islaniyordu
Maşallah canım bebegine hangi mamayi kullanıyorsun ve günde kaç defa ben günde 2 bazen 3 kez 75cc yapıyorum sütüm de iyi geliyo acaba fazla mi Mama veriyorum midesi aşırı dolunca gaz yapıyo feci
Canim cevabin icin cok tesekkurler...boy konusunda haklisin...bugunku doktor 2.aya kadar boy olcmuyoruz kemikler tam net kemiklesmiyor dedi..bakalimKızlar kilo alımını bebeğinin kafaya takanlar olmus kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı ama önemli olan bebegın kilo Alımı degıl boyunun Nasıl uzadıgıymıs asıl bu konuları cok fazla araştıran birisi olarak inanın kilo dan cok boy uzaması daha önemli boyu 1 2 cm uzayıp tombul bebeği ne yapacaksınız bu bir ikincisi emzirip de bebeğine 1 2 kilo aldırabilene kimse bısey diyemez tabi masallah diyorum nazar değmesin ama eğer mama ile bebekleriniz 1 1.5 kilo alıyorsa Bebek mamalarınız buyuk ihtimal nişasta ve şeker ağırlıklı yanı aptamıl bebelac vs gibi kotu mamalar yanlış anlamayın ama bebeğe kof şişmanlıktan Başka bırsey vermiyor evet o mamaları yiyen bebekler tombiş tombık ama saglıklı hıc bir yanı yok o marka ve türevlerinin mama kullanmak isteyen ya da zorunda olan arkadaşlara hıpp ya da sma onerırım özellikle sma nin içeriği cok cok iyi ve şeker ve nişasta yok Bebek kilosunu normal alıyor şekerli şekerli mamalara alıştırıp ilerde sebze yemiyor vs diye üzülmeyin arkadaşlar emzıremılemıyorsa mama seçimi cok önemli... Kilo Alımı ıcınde 600 gr 800 gr cok normal sıkıntı yok üzülen arkadaşlar üzülmesin daha cok boy takibi de yapın
Sorma mgulcum çok zor oldu. Önce sancilarimi 6 saat evde kendim karşıladım. Sonra 4 saat daha kendi sancimi hastanede çektim. Sonra Dr doğum çok yavaş deyip suni verdi. Bir 8 saatte öyle sancı çektim. 18 saatin sonunda verilen onca suniye rağmen doğumum durdu. Acil ameliyata alindim ve epidural + spinal le sezeryan oldum. Bugün bebiş iki haftalık oldu. Artık dikişlerim pek acımıyor. Sanırım yakında normal hayata döneceğim :)))miranda_1986 bitanemmm kavuşmuşsun sende devin paşaya masallah çok çok tatlı annesi Allah bağışlasn:) çok sevindim nasıl oldu doğumun
Ya benim emiyor ama gelmiyor sezeryan olanlar hep böylemi oluyor üçüncü gübün akşamk başladım başlarsa denemiştim sonra bıraktım az bişey kanıyor gelmiyor diye bide rahatsızlıktan ötürü ağrı sonra yolla falan geçti depresyonada girdim sanırım tüm seseryan olanlar böyle mi keşke normal yapabilseydim diyorum.L limoncicegi00 canım ben medela nin tek göğüslü elektrikli pompasini aldım. Çok rahat kullanımı hiç canımı yakmadı. Uc kere kullandıktan sonra bebeğim emmeye başladı o yüzden bir daha kullanmadım. Ama 6. Aydan sonra biberonla da sütümü vermeyi planlıyorum. Bana bayağı kullanacakmisim gibi geldi
Yok cnm. Bende sezeryan oldum ama ben iki gün sutumun çokluğundan emziremedim. Göğüslerim o kadar büyüdü ki uçları kayboldu. Meğer süt kanallarım tikanmismis. Hemşire tek tek açtı hepsini.Ya benim emiyor ama gelmiyor sezeryan olanlar hep böylemi oluyor üçüncü gübün akşamk başladım başlarsa denemiştim sonra bıraktım az bişey kanıyor gelmiyor diye bide rahatsızlıktan ötürü ağrı sonra yolla falan geçti depresyonada girdim sanırım tüm seseryan olanlar böyle mi keşke normal yapabilseydim diyorum.
Canım sütün yetiyosa niye mama veriyosunkiMaşallah canım bebegine hangi mamayi kullanıyorsun ve günde kaç defa ben günde 2 bazen 3 kez 75cc yapıyorum sütüm de iyi geliyo acaba fazla mi Mama veriyorum midesi aşırı dolunca gaz yapıyo feci
Sma kullaniyorum canim mamayi hala 30 cc yapiyorum ben hastanede oyle demişlerdi.. once emziriyorum baktim doymuyo mamayi veriyorum bazen hepsini iciyo tekrar yapıyorum ikincide doyacagi kadar iciyo.. bazen hic icmiyo doymus oluyo sütle.. gun icinde toplamda 100 cc falan veriyorumdur ben de. Gece hic icmiyo sut biriktiginden doyuyo sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?