2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ca
İm herseyin güzel gitmesine sevindim.gözü de iyi olur inşallah çabucak geçer. Anne sütünü dolapta kaç gün bekletebiliyoruz sen bilirsin. Nette baktım herkes ayrı bişey yazmış.benim sütum doğumda hiç gelmemişti ama şimdi maşallah fazla Bile geliyor bende saklamak istiyorum ise başladığımda veririm diye

I
inşallah canım zaten ben kiloyu hiç sevmem hayatım hep yediklerime dikkat etmekle geçti ama gel gör ki hamileligimde hareket yasagim vardı riskli gebelikti malesef yattikca kilo aldım.vericez tatlım illaki böyle kalmayiz :))

Derin dondurucuda 6 aya kadar saklanabiliyor canim.
Birde ocakta miktro dalgada iasitilmiyor. Erimis sutu biberona koyup onuda aicak su dolu bi kaba koyup iaitiyosub.
Dondurucudan cikip dolaba konan sut 24 saat duruyor.
Oda isisinda 3 saat dayaniyor.

Derin dondurucuda 6 aya kadar saklanabiliyor canim.
Birde ocakta miktro dalgada iasitilmiyor. Erimis sutu biberona koyup onuda aicak su dolu bi kaba koyup iaitiyosub.
Dondurucudan cikip dolaba konan sut 24 saat duruyor.
Oda isisinda 3 saat dayaniyor.
Saol tatlım

Çok sulu göz degilimdir ama Lohusalık ağlamasın hakkını veriyorum :))

Canım ne yaptın bahsettiğin şeyden ben de de var galiba. Dün kontrol um vardi saf gibj unuttum sormayı . Sen napdin doktor ne dedi sağdaki şişlik ve ağrı icin
Çok normal hiç bir sıkıntı yok dedi.yalnız kıl bölgesi olduğu için ameliyat yerimin orta kısmının altında 3 4 cm lik ince kabariklık var.onu iyi takip et .kıl kökleri olduğu için iltihap olursa içeri doğru ilerler dedi.rahatladım biraz :)

canım 1 hafta oldu bıraktım.
kızardı benım kızın poposu da önce, uyananadım. sonrası pişik.
ama iyileşmeye basladı sükür.
her kakada yıkama ya da pamukla silme ve sudocrem. dagatesi tesekkur ederim..
bir de prima pişik ve içindeki parfüm ve kremlerden dolayı kızlarda vajinal akıntı yapıyor diye okudugum için en dogal bez denilenhuggies e gectik.

aynı hatayı yaptım canım. ama inan pamuk daha iyi temizliyormus cidden ve daha pratik.
benri marka bir pamuk var. avuc icinden daha büyük kare pamukları var. bebek temizleme pamugu diye geçiyor
https://www.google.com.tr/search?q=...ZO6DSUQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=hQhyH20O_txlxM:
bak bu linkte var. bunu al ve ıslat. sil at. çok pratik.
ayrıca sudocrem al eczaneden. onu her bez deüğişimi sonrası sür. iyi geliyor. benimkine 2 gün içinde etki etti. tavsiye ederim.
evladının acı çekmesini izlemekten daha berbat bişi olamaz.

Pisikicin desitin krem var dr önerdi. Mavi olan koruyucu mor olansa pisik olunca gecirmek icinmis cinko orani yukssek oldugu icin iyi gelirmis dr tavsiyesi. Deneyin derim. Ben gunluk sudocrem kullaniyrm pisik olmadi

Canım ne yaptın bahsettiğin şeyden ben de de var galiba. Dün kontrol um vardi saf gibj unuttum sormayı . Sen napdin doktor ne dedi sağdaki şişlik ve ağrı icin
A aratos
kızlar acıyan sag taraf dikişin düğüm yeriymiş.
orası her zaman daha cok acır demişti bana hemşire.
ilk günlerde sanki jiletle kesmiş gibi acıyordu her ters hareketimde..

Kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun inşallah benim de kızım yarın 1 aylık olcak sizi takip ediyorum ancak düzene oturmaya başladık biz de.ben yalnız bakıyorum kızıma eşim yardımcı oluyo kalabalıktan çok daha iyi yalnız kalmak pişik sorunu olanları okudum kesinlikle bez markası değiştirmemek lazım pişik olmaması için.biz primayla başladık onla devam ediyoruz ilk hafta hep Pamuk'la sildim kızımın altını sonra kakasını daha iyi temizlemek için ıslak mendile geçtim ve altını nerdeyse her emzirmeden önce değiştiriyorum çok şükür hiç pişik olmadı

Islatip Mendili islatip silmek çözüm oluyor gibj . Ağlamadi bu kez.
Ay ben dé çok merak ediyorum yavrumun bir aylık halini. Senin nasıl ilk haliyle şimdiki farkı var dimi. Kilosu benim 2700 minnak bi yavru .kemik üstü deri derler ya öyle. Artar dimi teyzesi

Canım dışarda 3 saat. Tabi şimdi hava çok sıcak o kadar beklemez. Dolapta 3 gün. Buzlukta 3 ay.
Hastanede verilen eğitimde öğrendiğim bu.
Önceden 6 aymış. Yeni bilgi 3 ay :)

Kıxlar merhaba. 45 günlük bebeğimin genital bölgesinin üst tarafında şişlik var. Elleyince ele sert bi kitle geliyo. Bu durumu yaşayan var mı?

Göbeği kuru düşecek derken bezden heryerine sizan cıs. Gobusu de islatip yumuşatmş. Düşmek üzere olmuş. Ama dibi iltihaplı gibi . Bugün yıkaşam mi diorum gobusu zaten cisle islanmisken

Göbeği düşen kadar cis sorununu bende yaşadım canım, gazlı bez koyuyodum hep ve bezinin üzerinde birakiyodum gobegini, Allah tan 7.gün düştü çok sıkıntı cekmedim, suan göbeği de gayet iyi durumda

Geçer yakın zamanda pişiği annesi bu kadar dikkat ederken minnoş kuzunun :) artmaz mı annesinin sütünü içsin 3700 olur inşallah 1 ayın sonunda :)) benim kızım arttırdı kilosunu da o incecik bacakları filan toplandı gibi biraz maşallah

Anam sahi olur mü 3700 Oyyy kuzuma kurban senin kuzuna da masallllaaaaahhhh. Afferim onlara cuk cuk emsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…