- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.941
Ca
İm herseyin güzel gitmesine sevindim.gözü de iyi olur inşallah çabucak geçer. Anne sütünü dolapta kaç gün bekletebiliyoruz sen bilirsin. Nette baktım herkes ayrı bişey yazmış.benim sütum doğumda hiç gelmemişti ama şimdi maşallah fazla Bile geliyor bende saklamak istiyorum ise başladığımda veririm diyeSelam guzel anneler nasilsinizz
Bebeklerimiz dogdu ve buyumeye bile basladi. Biz 55 gunluk oldul bile. Kizcem artik emerek cok rahat doyabiliuyor. Biberon daha az kullaniyorum. Kuvozdeykren biriken sutlerimizi kuvozden kizimin arladaslalri ikiz kix kardeslerimizle paylasiyoruz. Yani sut kardeslerimiz var bizim
Karin agrisi gaz sancisi her ne ise onu biz hergun sabaha karsi 5 civari yasiyoruz 1-2 saat aglama uyuyamama skintisi yasiyor kizcem. Sanieim odanin sicakligi dusuyor usudugu icin karni agriyor. Bu gece soba acicam bakalim insallah ayni seyi yasamayiz.
Simdilik gunlerimiz keyofli coj sukur. Alikaan da epey duruma alisti. Hava guzel oldugunda 2 saatlik gzmelerimiz ucumuzede iyi geliyor.kizce acik havada rahatca uyuyor bizde alikaanla parkta oynuyoruz
Bu arada goz muayenesi olduk rop muayenesi deniyor premature bebeklere yapiliyor. 1. Evre rop varmis kizcemde kendiliginden geciyormus genelde 10 gun sonra kontrole gidivez. Eger gecmezse lazer tedavisi yapilicakmis. İnsallah gerek kalmaz ona.
Simdilik bizde durumlar boyle. Hepinizi coook operiizzz![]()