Öncelikle herkese merhaba. Forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Ben de 2016 Mayıs annesiyim. Kızım 1aylık oldu bugün itibariyle. Bebeğimi epidural sezaryen ile 3220 gr olarak kucağıma aldım. Hamileliğim ve doğum sorunsuz geçti çok şükür. Epidural sezaryen benim tercihimdi. Ameliyat sonrası herhangi bir baş ağrısı ya da sıtma üşüme gibi hiçbir şey hissetmedim. Tekrar olsa epidural yaparmıyım evet yaparım sanırım. 2. Gün kızımla ilgilenebildim. Tek zorluğu bacaklardaki his kaybıydı bence ve 4 saatte bir verilen ağrı kesiciler. Eve çıktığımda hiç yatmadım ve herhangi bir ağrı kesici kullanmadım ogünden beri. Bugün 31. Gün 10 kilo vermişim. Toplamda 16 kilo almıştım. Göbek hala biraz var. Sütüm çok şükür ameliyattan hemen sonra geldi. Sezaryen den 4gün önce G. Pomat göğüs kremi kullanmaya başlamıştım ama hastanede doğum koçu önermedi. Emzirmeden önce silmek gerekiyor dedi. Başlangıçta göğüs uçları kızarmıştı ama lansinoh krem iyi geldi artık çok nadir kullanıyorum. Ve tabi bebeğin göğüsü kavrayış şeklinin çok önemli olduğunu bu şekilde öğrendim. Bu arada kızımda gaz sancıları, tırnak batmaları ve isilik gibi olumsuz şeyler de başladı. Gaz sancısı için bio gaia damla iyi geldi. Arada da nurce harweys veriyorum. Tırnak batmasına sabunlu su ve arkasından batikon. İsilik içinde core satin krem etkili. Pişik için de kremler yerine daha doğal olan kantaron yağı tercihim fena değil bence. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. Nazardan ve tüm kötülüklerden korusun İnşAllah.