- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.901
Cevabınız için teşekkür ederim.yenge hemşire.eğer enfeksiyon olsa ateşin olur ve acısı daha çok olur dedi.umarım benim kuruntumdur. Sabah Lohusalık stresle güzelce ağladımCanım hayırlı olsun bebeğin. Benimde dikis yerimin sağ tarafı garip bir şekilde ağrıyordu herkes de oluyormuş ama şişme olmadı bende umarım ciddi bisey değildir.
Ben 4. Günden itibaren oturabildim. İkinci haftamdan beri de hiç acı sızı bir şey hissetmiyorum. Jelle yıkıyorum. Kırkımız çıkınca kontrol var o zamana kadar jelle yıkamaya devam edicem.Kizlar normal dogumdan sonra , ne zaman dikisleriniz düzeldi, temizliği nasil yapıyorsunuz? Once jelle ve suyla temizledim.Ustune oturmustumDikislerim acildi. Tekrar doğum sonrasi gibi dikis atildi batikonla temizliyorum hic su degdirmiyorum. Ve yatiyorum.Ne zaman duzeliyor kizlar????normal hayatımiza dönüyoruz, artik oturmayi özledim yaa
Bu şekil sivilceler canım sizin Nasıl acaba doktor bioderma krem yazdı onu sürüyorum azıcık azalma var sanki ama geçmedi hiçNasıl sivilceler ? İsilik mi?
Neden olurmuş doktor ne dedi?
Kızımın da yüzünde boynunda ve kollarının katlandığı yerlerde isilik oldu. Doktor krem verdi 3 gün kullandık. Geçmeyince 2 gün daha kullandık. Azaldı ama geçmedi tamamen.
Yeni dikisler 4 gun oldu dahakac gün oldu ?
Doktor temizlik için hiçbir şey vermedi. Batikondan bile bahsetmedi. Tek söylediği temiz ve kuru tut. Sık sık ped ve çamaşır değiştir. Onbeş gün oldu dikisler aş yavaş dökülüyor bir iki gündür. Agrim sizim on gundur yok.
Bence çok canım.pişik olur bebeğin.ben zıbının üstüne hastane çıkışı giydiriyorum.altına pijama filanda giydirmiyorum.sadece uykudan kalkınca penye yelek giydiriyorum.Arkadaşlar bişey daha sorucam bebeklerinizi Nasıl giydiriyonuz ince mi kalın mı kaç parça kıyafet giydiriyonuz bu ay ben çok mu kalın giydiriyom acaba
Bi tane atlet bi tane kollu zıbın üzerine yandan çıtçıtlı penye altıns iki tane pijama tabi pettaniyesine sardırıp alıyorum kucağıma hava yağmurlu soğuk olduğu günler bu kıyafetlerin üzerine kolsuz yün kazakta çekiyom sırtına bu arada 27 günlük bebepim
cnm hastaneden çıktık şükürsatwa nasilsin canım bebiste sarlık var diyordun
Saol cnm
Malesef 2.kez yatış verildi
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Bakalim kan verdik demin ne çıkacak
Oğlum çırpınip bagirdikca ben de akittım gozyaslarimi
Kiyamiyorum
Bir de annenin kanı negatif olduğu için benden kaynaklı bunları çekiyor çocuklarım
Sonuçta kan grubunu belirlemek kulun elinde degil
Mantıksız olduğunu bilsem de kendimi suçluyorum benim yüzümden diye
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz
Evet önce kendini sucluyorsunCanım lütfen ağlama senin ne suçun var evet annelik öyle bisey işte hep insan kendini suçluyor hemencecik iyi olur inşallah kuzun da kucağında olur tez vakitte
Evdeyiz cnm ama sarılık oturdu yine iştahsızlık uyku hali...takip ediyorum artarsa yine doktora ...Canim cok gecmis olsun...allaj yardimcin olsun..insalllahh en kisa zamanda evinize dönersiniz.
Deniyorum cnmCanım Allah şifa versin. Bir an önce atlatır inş. Bugünler geçecek. Çok hırpalama kendini
Cnm çok saoloy kuzum çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl peki? durumunda bir düzelme var mı? onlar ağladıkça bizim içimiz parçalanıyor, ama insanın elinden bişey gelmiyor, sakın kendini suçlama bu konuda, güçlü ol ki yardımın olsun meleğine. umarım bir an evvel toparlanır, kendine gelir.
Haklısın cnm.ama iki çocukta da aynı şeyler yasanınca bi de sebep RH uyuşmazlığı olunca...Canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir bebeğin. Kendini boşuna suçlama senin elinde olan bişey değil sonuçta
İşin kötü yanı kimi görsem vah efendim o göbek kalıyor diyor moralim sıfır sıfır sifirSezeryan olan anneler 1 ay sonra doktor kontrolünden sonra göbek kası toplama hareketlerine başlayabilirmisiz ama hiç ay bile beklemek istemiyorum yha bu yaz elbise giymek istiyorum ben arkadaş bu gobisten kurtulmak lazim:)
Canim evinin isisi kac derece. Sogyk m? Bana saydiklarin fazla geldi. Heleki kazak cok fazxla. 27 gunluk nbebek vucvut isisini koruyabilir. Cabuk usumez. Ne kadar yagmurda yagsa artik hava cok soguk olmuyor.Arkadaşlar bişey daha sorucam bebeklerinizi Nasıl giydiriyonuz ince mi kalın mı kaç parça kıyafet giydiriyonuz bu ay ben çok mu kalın giydiriyom acaba
Bi tane atlet bi tane kollu zıbın üzerine yandan çıtçıtlı penye altıns iki tane pijama tabi pettaniyesine sardırıp alıyorum kucağıma hava yağmurlu soğuk olduğu günler bu kıyafetlerin üzerine kolsuz yün kazakta çekiyom sırtına bu arada 27 günlük bebepim
Yarim.cay bardagi ilik suya cay kasiginin 4 te biri kadar karbonat katip erit.Gazlı bez hangisi oluyo Can'ım birde nekadar suya ne kadar karbonat atıyorsun detaylı anlatırmısın elini bebepin ağzına sokup mu siliyosın
Bizim de aynı gibi fotodan çok net anlayamadım. Bize de impeteks diye bir krem vermişti.Bu şekil sivilceler canım sizin Nasıl acaba doktor bioderma krem yazdı onu sürüyorum azıcık azalma var sanki ama geçmedi hiç
Canım sen bakma onlara. Onlar eritememiş. Ben kırkım çıksın egzersize başlıcam.İşin kötü yanı kimi görsem vah efendim o göbek kalıyor diyor moralim sıfır sıfır sifir
normalde 10 günde düzelmen gerek ama sen dikişleri zedelemissin 20 güne düzelirsin geçmiş olsun inşlhKizlar normal dogumdan sonra , ne zaman dikisleriniz düzeldi, temizliği nasil yapıyorsunuz? Once jelle ve suyla temizledim.Ustune oturmustumDikislerim acildi. Tekrar doğum sonrasi gibi dikis atildi batikonla temizliyorum hic su degdirmiyorum. Ve yatiyorum.Ne zaman duzeliyor kizlar????normal hayatımiza dönüyoruz, artik oturmayi özledim yaa
Rica ederim canım ağla zaten hiç içine atma lohusalık bu anı duygu değişiklikleri olacak. Ben kahkaha atarken hüngür hüngür ağladigimi biliyorum. Duygularımızı yaşayalım ki lohusalık sendroma dönüşmesin dimi :)Cevabınız için teşekkür ederim.yenge hemşire.eğer enfeksiyon olsa ateşin olur ve acısı daha çok olur dedi.umarım benim kuruntumdur. Sabah Lohusalık stresle güzelce ağladım
Benim 1 hafta sonra hafifledi 10 . Günde daha rahat oturmaya başladım bugün 17. Gün hiç sıkıntı yok çok sukur geçer mj diyodum hep geciyomusKizlar normal dogumdan sonra , ne zaman dikisleriniz düzeldi, temizliği nasil yapıyorsunuz? Once jelle ve suyla temizledim.Ustune oturmustumDikislerim acildi. Tekrar doğum sonrasi gibi dikis atildi batikonla temizliyorum hic su degdirmiyorum. Ve yatiyorum.Ne zaman duzeliyor kizlar????normal hayatımiza dönüyoruz, artik oturmayi özledim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?