2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım hayırlı olsun bebeğin. Benimde dikis yerimin sağ tarafı garip bir şekilde ağrıyordu herkes de oluyormuş ama şişme olmadı bende umarım ciddi bisey değildir.
Cevabınız için teşekkür ederim.yenge hemşire.eğer enfeksiyon olsa ateşin olur ve acısı daha çok olur dedi.umarım benim kuruntumdur. Sabah Lohusalık stresle güzelce ağladım

Ben 4. Günden itibaren oturabildim. İkinci haftamdan beri de hiç acı sızı bir şey hissetmiyorum. Jelle yıkıyorum. Kırkımız çıkınca kontrol var o zamana kadar jelle yıkamaya devam edicem.

Bu şekil sivilceler canım sizin Nasıl acaba doktor bioderma krem yazdı onu sürüyorum azıcık azalma var sanki ama geçmedi hiç

Eklentiler

• image.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 113
Bence çok canım.pişik olur bebeğin.ben zıbının üstüne hastane çıkışı giydiriyorum.altına pijama filanda giydirmiyorum.sadece uykudan kalkınca penye yelek giydiriyorum.

satwa nasilsin canım bebiste sarlık var diyordun
cnm hastaneden çıktık şükür
Ama sarılık devam ediyor
Dr göbeğinde sizlerin önerge hemen getir dedi
Geçmesi 1 ayı bulacakmis
Çok saol cnm merak ettiğin icin

Canım lütfen ağlama senin ne suçun var evet annelik öyle bisey işte hep insan kendini suçluyor hemencecik iyi olur inşallah kuzun da kucağında olur tez vakitte
Evet önce kendini sucluyorsun
Nerede hata yaptım diye haklısın cnm
Canim cok gecmis olsun...allaj yardimcin olsun..insalllahh en kisa zamanda evinize dönersiniz.
Evdeyiz cnm ama sarılık oturdu yine iştahsızlık uyku hali...takip ediyorum artarsa yine doktora ...
Canım Allah şifa versin. Bir an önce atlatır inş. Bugünler geçecek. Çok hırpalama kendini
Deniyorum cnm
Stresten kabardım sanırım
Tenim alev alev kaşınıyor
Sağlık ocagindayim
Serum taktilar
Cnm çok saol
Hem biberinden anne sütü veriyorum hem memeden
Sariliktan sebep uyku çökünce memeden emecek gücü olmuyor o zaman biberon daha iyi oluyor
Dr bol bol emzir dedi
Maşallah 3.750 olmuş kilosu 12 gunluguz
Canım çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir bebeğin. Kendini boşuna suçlama senin elinde olan bişey değil sonuçta
Haklısın cnm.ama iki çocukta da aynı şeyler yasanınca bi de sebep RH uyuşmazlığı olunca... düşünmeden edemiyorum çok saol

LargeGemini
Cnm ben de aynen senin yazdığın gibi giydiriyorum
Kucağıma da Penye ya da örme baddaniyeyle alıyorum
İlk çocuğumda da böyle yapardim
Ancak ensesi burnu ısınıyor
Terleme yok
Zaten altını açarken bile hemen usuyor
12 günlük benimki yeni doğan

vorones ben göbeği düşmeden yıkadım hemşire yıkama dedi doçent olan yenidoğancı yıkayın ama göbeği iyi kurulayın su değmesin fazla dedi. Yıkadık iki günde bi ve göbeği altıncı günüde düştü. Erken düştüğü için göbeğinde hafif kanama var normal dediler

Sezeryan olan anneler 1 ay sonra doktor kontrolünden sonra göbek kası toplama hareketlerine başlayabilirmisiz ama hiç ay bile beklemek istemiyorum yha bu yaz elbise giymek istiyorum ben arkadaş bu gobisten kurtulmak lazim:)

Sezeryan olan anneler 1 ay sonra doktor kontrolünden sonra göbek kası toplama hareketlerine başlayabilirmisiz ama hiç ay bile beklemek istemiyorum yha bu yaz elbise giymek istiyorum ben arkadaş bu gobisten kurtulmak lazim:)
İşin kötü yanı kimi görsem vah efendim o göbek kalıyor diyor moralim sıfır sıfır sifir

Canim evinin isisi kac derece. Sogyk m? Bana saydiklarin fazla geldi. Heleki kazak cok fazxla. 27 gunluk nbebek vucvut isisini koruyabilir. Cabuk usumez. Ne kadar yagmurda yagsa artik hava cok soguk olmuyor.
Ben bi uzun kollu body altina penye pijama ayaginda corap bunlarin ustune tulum giydiriyorum ki benim kizim premature. Ustune penye battaniye ile kundak yapiyorum. Aksam olunca kalin battaniye ortuyorum

Gazlı bez hangisi oluyo Can'ım birde nekadar suya ne kadar karbonat atıyorsun detaylı anlatırmısın elini bebepin ağzına sokup mu siliyosın
Yarim.cay bardagi ilik suya cay kasiginin 4 te biri kadar karbonat katip erit.
Gazli bez.eczanede olanlardan. Serit.gibi.kesip isaret parmagina dola. Suya.batir.ve sil agzini bebegin.
Biraz.aglar.vs ama.diren.ve sil, onun iyiligi icin bu.
Bize.iyi.geldi

Bu şekil sivilceler canım sizin Nasıl acaba doktor bioderma krem yazdı onu sürüyorum azıcık azalma var sanki ama geçmedi hiç
Bizim de aynı gibi fotodan çok net anlayamadım. Bize de impeteks diye bir krem vermişti.
Biz sıcaktan olduğunu düşündük. Çünkü vücudun birbirine değen kısımlarında oldu.

Kizlar normal dogum yapmistim epizyolu.. dikislerim falan hep iyilesmisti ta ki bugune kadar.. kabiz oldum ve kendimi cok zorladim. Daha sonra aynadan baktigimda epizyo kesimde mercimek kadar sislikler var.. onceden yoktu yeni olusmus yani.. sizce nedir ne yapmam gerekir gecer mi kendiliginden

Selam guzel anneler nasilsinizz
Bebeklerimiz dogdu ve buyumeye bile basladi. Biz 55 gunluk oldul bile. Kizcem artik emerek cok rahat doyabiliuyor. Biberon daha az kullaniyorum. Kuvozdeykren biriken sutlerimizi kuvozden kizimin arladaslalri ikiz kix kardeslerimizle paylasiyoruz. Yani sut kardeslerimiz var bizim
Karin agrisi gaz sancisi her ne ise onu biz hergun sabaha karsi 5 civari yasiyoruz 1-2 saat aglama uyuyamama skintisi yasiyor kizcem. Sanieim odanin sicakligi dusuyor usudugu icin karni agriyor. Bu gece soba acicam bakalim insallah ayni seyi yasamayiz.
Simdilik gunlerimiz keyofli coj sukur. Alikaan da epey duruma alisti. Hava guzel oldugunda 2 saatlik gzmelerimiz ucumuzede iyi geliyor.kizce acik havada rahatca uyuyor bizde alikaanla parkta oynuyoruz
Bu arada goz muayenesi olduk rop muayenesi deniyor premature bebeklere yapiliyor. 1. Evre rop varmis kizcemde kendiliginden geciyormus genelde 10 gun sonra kontrole gidivez. Eger gecmezse lazer tedavisi yapilicakmis. İnsallah gerek kalmaz ona.
Simdilik bizde durumlar boyle. Hepinizi coook operiizzz

normalde 10 günde düzelmen gerek ama sen dikişleri zedelemissin 20 güne düzelirsin geçmiş olsun inşlh

Cevabınız için teşekkür ederim.yenge hemşire.eğer enfeksiyon olsa ateşin olur ve acısı daha çok olur dedi.umarım benim kuruntumdur. Sabah Lohusalık stresle güzelce ağladım
Rica ederim canım ağla zaten hiç içine atma lohusalık bu anı duygu değişiklikleri olacak. Ben kahkaha atarken hüngür hüngür ağladigimi biliyorum. Duygularımızı yaşayalım ki lohusalık sendroma dönüşmesin dimi :)

Benim 1 hafta sonra hafifledi 10 . Günde daha rahat oturmaya başladım bugün 17. Gün hiç sıkıntı yok çok sukur geçer mj diyodum hep geciyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…