- 13 Mart 2015
- 273
- 315
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.881
Ben hala yıkamadim.hastanede sildikleriYLe duruyor yavrum. Göbeği düşsün öyle dedi hemsire . Bugün 7. Günümz düşmeden yikasam mi
Birde benim kızımın yüzünde sivilceler çıktı doktora gösterdik kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi dahada moralimi bozdu halbuki gözüm gibi bakıyorum hem ağzında pamukçuk çıktı hem yüzünde sivilceler çıktı hemde aşırı gaz sancıları var ne yapıcam bilemiyorum
kac gün oldu ?Kizlar normal dogumdan sonra , ne zaman dikisleriniz düzeldi, temizliği nasil yapıyorsunuz? Once jelle ve suyla temizledim.Ustune oturmustumDikislerim acildi. Tekrar doğum sonrasi gibi dikis atildi batikonla temizliyorum hic su degdirmiyorum. Ve yatiyorum.Ne zaman duzeliyor kizlar????normal hayatımiza dönüyoruz, artik oturmayi özledim yaa
ben o sivilcelerin olmasi normal diye biliyorum. Anneden aktarilan hormonlar nedeniyle ...Birde benim kızımın yüzünde sivilceler çıktı doktora gösterdik kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi dahada moralimi bozdu halbuki gözüm gibi bakıyorum hem ağzında pamukçuk çıktı hem yüzünde sivilceler çıktı hemde aşırı gaz sancıları var ne yapıcam bilemiyorum
Arkadaşlar bişey sorucam bebeğinizi kaç günde bir yıkıyonuz
Çok kalın canım benceee
Biz bugün 13 günlük olduk içine çıtçıtlı yarım kollu badi üstüne de tulum giydiriyorum bide ince penye battaniyesine sarıyorum ama onuda istemiyo açmak için cebelleşiyo sürekli
Canım kiyafetleri biraz kalin geldi ama evin sıcaklık sartlarini bilemem tabi belki soğuk bir bölgede yaşıyorsundur. Belki sivilce tarzi şeylerin cikma nedeni de sicaklamasindandir. Hem ne demek bakamamissin sen annesi olarak en iyisini bilirsin doktorun öyle diyeceğine seni yönlendirmeli bilgi vermeli bu da onun görevi
ben o sivilcelerin olmasi normal diye biliyorum. Anneden aktarilan hormonlar nedeniyle ...
İstanbul Şişli de yaşıyorum ama havalar doğum yaptığımdan beri soğuk ve yağmurlu ara ara sıcak oluyo banyo yaptırmaya korkuyorım üşütür die sizce yanlış mı yapıyorum haftada iki defa yıkıyorumBiz de 13 günlüğüz dışarı çıkma durumumuz olmasa her gün yikariz ama simdi bir gün durup bir gün yıkıyoruz. Kiyafet olarak da alttan uzun kollu citcitli atlet ve ince corap üzerine tulum. İnce bir battaniye. Bu haliyle bile sicakliyor gibi geliyor ama her evin şartları farkli tabi
Ben 27 gün önce doğum yaptım Can'ım batikonla her tuvalet sonrası yıkıyodum hala sızlama var ama oturup kalkmada rahat artık ama hala dikkat ediyorum çünkü tan daha iyileşmedi hafif ağrı ve sızı oluyoKizlar normal dogumdan sonra , ne zaman dikisleriniz düzeldi, temizliği nasil yapıyorsunuz? Once jelle ve suyla temizledim.Ustune oturmustumDikislerim acildi. Tekrar doğum sonrasi gibi dikis atildi batikonla temizliyorum hic su degdirmiyorum. Ve yatiyorum.Ne zaman duzeliyor kizlar????normal hayatımiza dönüyoruz, artik oturmayi özledim yaa
Aynen.canim.benim kiz.gazi çoğunlukla alttan.çıkarıyor ve kaka da geliyor beraberinde.Benim oğlan da öyle gaz çıkarırken bile kaka yapıyor azcık, pisigi var ama çok az, ben ıslak mendil kullanmıyorum pamugu ıslatıp poposunu öyle siliyorum.
Sagol canim dikkate alacağım.Canlar belirtmeyi unuttum bebislerinizin popsundaki pisigi çinko geçiriyor krem alırken içindeki çinko oranına bakın. Benim kullandiklarimin içinde en yüksek çinko desitinde var oda %30 civarında. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.
Bu ayın 20 de kontrolum o zaman soracağım canım spora baska derse yazarım burdan canimCanim doktor ne zaman başla dedi bende 5 6 aylık hamile gibiyim benim de canım sıkkın
İki günde bir yikiyorum canımArkadaşlar bişey sorucam bebeğinizi kaç günde bir yıkıyonuz
Bu doktorlar da bir alem çocuğuna niye iyi bakmasın bir anne hayret birşey.benim kızımın yüzünde de sivilceler var bizim doktotumuz normal dedi sıcaktan olabilir çok kalın mi giydiriyorsun birde emerken yüzüne süt bulaştığı için de oluyor diyorlar ama ne kadar dogru bilemem.Birde benim kızımın yüzünde sivilceler çıktı doktora gösterdik kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi dahada moralimi bozdu halbuki gözüm gibi bakıyorum hem ağzında pamukçuk çıktı hem yüzünde sivilceler çıktı hemde aşırı gaz sancıları var ne yapıcam bilemiyorum
Canım ben ilk günlerde kayinvalideme uyup 2ser kat giydirmistim yelek battaniye odanın sıcaklığını da 24 dereceye ayarlamistim sonradan anladım ki benim kız sıcaklayinca çok huzursuz oluyor şimdi atlet ve tulum giydiriyorum sadece bazen tulumun içine çorap giydiriyorum ama gece mutlaka çıkarıyorum.Arkadaşlar bişey daha sorucam bebeklerinizi Nasıl giydiriyonuz ince mi kalın mı kaç parça kıyafet giydiriyonuz bu ay ben çok mu kalın giydiriyom acaba
Bi tane atlet bi tane kollu zıbın üzerine yandan çıtçıtlı penye altıns iki tane pijama tabi pettaniyesine sardırıp alıyorum kucağıma hava yağmurlu soğuk olduğu günler bu kıyafetlerin üzerine kolsuz yün kazakta çekiyom sırtına bu arada 27 günlük bebepim
Canim ben uzun kollu çıtçıtlı badi altına ayaklı pijama üzerine tulum giydiriyorum ama ayaklarında çorabı ve patigi hep oluyor gün içinde de sırtından yelek oluyor uyurken yelegini çıkarıyorum tabi.ben giresundayim karadeniz havasi belli olmuyor bi sicak bi soguk.hangi sehirdesin havaların durumuna göre giydir yün kazak fazla gibi geldi bana onun yerine penye yeleklerden giydirArkadaşlar bişey daha sorucam bebeklerinizi Nasıl giydiriyonuz ince mi kalın mı kaç parça kıyafet giydiriyonuz bu ay ben çok mu kalın giydiriyom acaba
Bi tane atlet bi tane kollu zıbın üzerine yandan çıtçıtlı penye altıns iki tane pijama tabi pettaniyesine sardırıp alıyorum kucağıma hava yağmurlu soğuk olduğu günler bu kıyafetlerin üzerine kolsuz yün kazakta çekiyom sırtına bu arada 27 günlük bebepim
Canım hayırlı olsun bebeğin. Benimde dikis yerimin sağ tarafı garip bir şekilde ağrıyordu herkes de oluyormuş ama şişme olmadı bende umarım ciddi bisey değildir.Günaydın hanımlar. Ben de 31 Mayıs günü sezeryan oldum.ilk gün çok fazla kasılma oldu.sonrasında fena değildim. Yalnız ev de dikiş yerimin sağ kısminda cizzz eden yanmalar oluyor,ayağa kalkarken ve bazen .dün de farkettim dikiş yerimin üst kısmı yine sağ tarafı 2 parmak kalınlığında yakın tombullaşmìş.
Çok tedirginim.bebegime yogunlasamiyorum.randevum yarın. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.
Kesinlikle öyleymiş canım. Allah sana da güç kuvvet kolaylık versin, kimseye muhtaç etmesin inş.Canim utanma ama gerçekten yalnız bebek bakan biri olarak söylüyorum kendi adima ben cok zorlanıyorum hem yemek temizlik ev bebek bi yandan bi deri bi kemik kaldım resmen gerçekten yanında rhat edicegin biri olması çok güzel
Arkadaşlar bişey sorucam bebeğinizi kaç günde bir yıkıyonuz
Nasıl sivilceler ? İsilik mi?Birde benim kızımın yüzünde sivilceler çıktı doktora gösterdik kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi dahada moralimi bozdu halbuki gözüm gibi bakıyorum hem ağzında pamukçuk çıktı hem yüzünde sivilceler çıktı hemde aşırı gaz sancıları var ne yapıcam bilemiyorum
Düşmeden yıkayanlar da var ama ben düşmesini bekledim. Düştükten sonraki günden beri her gün yıkıyoruz.Ben hala yıkamadim.hastanede sildikleriYLe duruyor yavrum. Göbeği düşsün öyle dedi hemsire . Bugün 7. Günümz düşmeden yikasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?