• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İşin kötü yanı kimi görsem vah efendim o göbek kalıyor diyor moralim sıfır sıfır sifir:KK43:
Canım 9 ay boyunca ye iki canlisin deyip duranlar şimdi ahh o kilolar kalıyor diyo. Ya biz bu kilolai 9 ay boyunca almadik mi daha daha doğum yapalı kaç gün olmuş nerden biyosunuz o kiloların kalacagini acaba. Açıkçası ben 55 le hamile kalmistimn simdi53 kiloya düştüm ama göbek var tabi o kaçınılmaz. Bu kadar stresin uykusuzluğun uzerine bide bu yorum yapanlar varya sinir oluyorum ağzıma geleni söyleyip çekip gidesim geliyor valla.

neff1316 neff1316 maşallah size musmutlu olun inşallah her zaman dualarimdasin
:) Canım benim hayatımız boyunca yasayabilecegimiz en güzel şeyi anneliği yaşıyoruz hemde en güzel günlerini kimsenin moralimizi bozmasina izin vermeyelim. Minik bebislerinizle ve çekirdek ailenizle en güzel en mutlu günler sizlerle olsun inşallah :)

Bu şekil sivilceler canım sizin Nasıl acaba doktor bioderma krem yazdı onu sürüyorum azıcık azalma var sanki ama geçmedi hiç
Pek süt alerjisine brnzetemedim açıkçası canım üzülme bebeklerde bi tarz sivilceler olabilirmiş normal yazıyordu Yenidoğan bakımında kendiliğinden geçecektir sakin müdahale etme bence

İşin kötü yanı kimi görsem vah efendim o göbek kalıyor diyor moralim sıfır sıfır sifir:KK43:
Hobidi gırtlak yiyip spor yapmazsak kesin bizde de kalır hem göbek de kütük gibi bir bel. Benim sezaryen olan arkadaşım çok güzel kilo verdi hicbirsey de kalmadı geriye burdan birbirimizi destekleyelim kızlar bu göbekler baldirlar odun gibi Beller gideceeekkk:KK49::KK49::halay::halay:

Canım 9 ay boyunca ye iki canlisin deyip duranlar şimdi ahh o kilolar kalıyor diyo. Ya biz bu kilolai 9 ay boyunca almadik mi daha daha doğum yapalı kaç gün olmuş nerden biyosunuz o kiloların kalacagini acaba. Açıkçası ben 55 le hamile kalmistimn simdi53 kiloya düştüm ama göbek var tabi o kaçınılmaz. Bu kadar stresin uykusuzluğun uzerine bide bu yorum yapanlar varya sinir oluyorum ağzıma geleni söyleyip çekip gidesim geliyor valla.
53 kiloyu görmek bana da nasip olur ins:deli::deli:

vorones vorones ben göbeği düşmeden yıkadım hemşire yıkama dedi doçent olan yenidoğancı yıkayın ama göbeği iyi kurulayın su değmesin fazla dedi. Yıkadık iki günde bi ve göbeği altıncı günüde düştü. Erken düştüğü için göbeğinde hafif kanama var normal dediler
YA ben de az önce bebisin altını alırken hep cisten dolayı göbeğin yumuşaçık dibi kanlı düşmek üzere olduğunu gördüm. Bezi mi yanlış bagliom ki bilmiiom ama hep dışarı taşıp kıyafetleri ve göbeği cıs oluo. Kurutum ama inşallah sorun olmaz bugün 8. Günümüz

benim kızımın da oglanlardan kalır yanı yok. altını açtık mı ohh rahatlıyor. fışş yukarı dogru fışkırtıyor :KK70:

bu arada çok sık kaka yaptığından mıdır nedir. pişik bir türlü geçmedi. türlü pişik kremleri ve z yagı kullandığım halde. geçmedi geçmiyor :KK43:
Canım pişik için sana tavsiyem ıslak mendili bırak ılık suya pamuk batırıp onunla temizle ve sonrasında kesinlikle iyice kurula poposunu ve de açık bırak kısa bir süre hava alsın biz ilk doğunca 2 gün ıslak mendil kullandık kızarmaya başladı pişik olacaktı bu yönteme geçince hiçbir kızarıklık kalmadı şükür

Saol canımm buldum çözümünü benim bebekliğimden beridir mahallemizin bi eczacı teyzesi var ona gönderdim annemi onda mutlaka vardır çözümü diye saolsun kendi hazırladığı krem varmış ondan vermiş anında kesti acımı şimdi hafif sızlama var ama emzirmeye korkmuyorum artık canım yanmıyo :halay:
Geçmesine sevindim canım ama emzirme öncesi göğsünü temizle ki bebişe geçmesin canım

Ben hala yıkamadim.hastanede sildikleriYLe duruyor yavrum. Göbeği düşsün öyle dedi hemsire . Bugün 7. Günümz düşmeden yikasam mi
Canım göbeği düştükten 2 gün sonra yıkayın dedi bize bebek hemşiresi. Göbeği düşene kadar, düştükten sonra ve ilk banyosu sonrası göbek bakımı önerildi günde 2 kez

Günaydın hanımlar. Ben de 31 Mayıs günü sezeryan oldum.ilk gün çok fazla kasılma oldu.sonrasında fena değildim. Yalnız ev de dikiş yerimin sağ kısminda cizzz eden yanmalar oluyor,ayağa kalkarken ve bazen .dün de farkettim dikiş yerimin üst kısmı yine sağ tarafı 2 parmak kalınlığında yakın tombullaşmìş.
Çok tedirginim.bebegime yogunlasamiyorum.randevum yarın. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.
Canım ne yaptın bahsettiğin şeyden ben de de var galiba. Dün kontrol um vardi saf gibj unuttum sormayı . Sen napdin doktor ne dedi sağdaki şişlik ve ağrı icin

Aynen.canim.benim kiz.gazi çoğunlukla alttan.çıkarıyor ve kaka da geliyor beraberinde.
Altini kaka yaptiginda yikiyorum ya da islak pamukla siliyorum.
Islak mendil paydos.

Sagol canim dikkate alacağım.

Bu arada kimdi hatırlamıyorum bebisinde pamukcuk olan arkadas.
Ben gazli bezi karbonatli su ile islatip bebisin ağzını dilini damagini guzelce sildim. 2.kez yapinca gecti.
Ben de ıslak mendilden ve usengecligim den galiba . Bebemin 8 günluk poposunu pişik yaptım . Artık suyla siliyorum. Çabuk değiştirmeye çalışıyorum. Bi de unibaby pişik kremi sürüyorm kizarmis kisma. Doğru mu yapıorum sence. Var mj önerin. Ben sildikce nasıl aglio kuzum

Canım göbeği düştükten 2 gün sonra yıkayın dedi bize bebek hemşiresi. Göbeği düşene kadar, düştükten sonra ve ilk banyosu sonrası göbek bakımı önerildi günde 2 kez
Göbeği kuru düşecek derken bezden heryerine sizan cıs. Gobusu de islatip yumuşatmş. Düşmek üzere olmuş. Ama dibi iltihaplı gibi . Bugün yıkaşam mi diorum gobusu zaten cisle islanmisken

Gunaydin taze anneler..
Biz bugun 16 günlük olduk cok sukur
Sabah 3 saat aksam 3 saat suren aglama sizlanmalarimiz oluyo geceleri 2 saatte bi uyanioz neyseki biraz musade ediyor minnak kizim uyumama..
Anneliği cok sevdim bazen zorlasada cok guzel bu duyguyu yasatana hamdolsun.. Allahim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin..

Merhaba kızlar.
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür.
Kızıma hala isim veremedik. Melike veya Neslişah istiyorum. Eşim yarın kimlik çıkaracak.
5.gün, normal doğumu yeni yapmış gibi bir haldeyim. İnsaallah iki güne daha iyi toparlanırim. Bi de depresyonumu atlatabilsem iyi olacak.

Bebegimle yalnız olduğum her an mutluyum. Ama diğer çocuklarımı da özlüyorum. Onlara faydalı olacak halim yok.

Şimdi Bebegimle yatiyorum. Kapim kitli. Oğlum kapımın dibinde oynuyor. Ablam yemek yapıyor. Kızım okulda. Eşim işte.

Dikislerin 1 parmak üst tarafı şişlik ve ufak morluklar dolu. Ödem var herhalde pat pat. Sizlerden bunu yaşayanlar acaba ne kadar sürede sisiniz indi?

Göbeği kuru düşecek derken bezden heryerine sizan cıs. Gobusu de islatip yumuşatmş. Düşmek üzere olmuş. Ama dibi iltihaplı gibi . Bugün yıkaşam mi diorum gobusu zaten cisle islanmisken
Canım iltihaplıysa ve çiş değdiyse doktoruna bi göster derim

Normal doğum yapanlar poponuzun üzerine kaçıncı gün oturabildiniz.birde sanırım dikisim kesi kapanmadan koptu (koparttin nasıl oldu anlamadan)çok açıyor ama bilemedim ne yyapacağını kapanirmiki kendisi,dikiş benim için resmen iskence doğumdan zor.atamasında doktorumuz.

YA ben de az önce bebisin altını alırken hep cisten dolayı göbeğin yumuşaçık dibi kanlı düşmek üzere olduğunu gördüm. Bezi mi yanlış bagliom ki bilmiiom ama hep dışarı taşıp kıyafetleri ve göbeği cıs oluo. Kurutum ama inşallah sorun olmaz bugün 8. Günümüz
Bezden çiş çıkması olayı yaşamadım ama göbeğine deymesin diye göbek deliğini dışarda bıraktım bağlarken hep. Büşey olmaz inşallah en korktuğum şeylerden biri göbek olayı ama atlattık biz

Back