2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Erkek çocuğu bu konuda biraz zor oluyor galiba, benim oğlan da elime yüzüme bayagi isedi yani sıpa, canı sağolsun buda bi mutluluk degilmi
benim kızımın da oglanlardan kalır yanı yok. altını açtık mı ohh rahatlıyor. fışş yukarı dogru fışkırtıyor

bu arada çok sık kaka yaptığından mıdır nedir. pişik bir türlü geçmedi. türlü pişik kremleri ve z yagı kullandığım halde. geçmedi geçmiyor

Kedibochi ayy canım benim bazen yalnız olmadığını senin gibi birilerinin olduğunu bilmek iyi geliyor insana
Annelik herşeye degiyo haklisin aslinda zaten su büyükler ssdce yemek yapmalilar bence bi de temizlik bizde prenseesler gibi bebeğimize bakmalıyız bende uyutmak için istiyorum aslinda emziği
İnşallah kırkı çıkınca rahatlariz gerçekten gider o kilolar merak etme
eryesil valla salliyorumda kucağımdaydi gezdiriyom zor buldum nede olsa kızı çalışırsa çalışsın bana ihtiyacı var :))emzik tutturdum d vitamini veriyorum sonra hemen emzik
Haklisin aslinda ben çok kasiyorum kendimi ona alismasin buna alismasin diye diye dediğin gibi alisirsa alışsın
Emzik vermeye çok uğraştım aslında kusuyo ben diretince de o yüzden bıraktım onu da

Canim pisige önerim Johnson baby pişik kremi kesinlikle benim oğlum kuvozde çocuğun her yanı pişik olmuştu ve hemen geçti tavsiye ederim artık zeytinyağıyla devam ediyoruz

Ben 11 kilo almistim 4 5 kilo verdim.dogum yapali 20 gun olacak gerisibhala duruyor. Doktoruna bu karin kasi calismayi sordun mu? Ben normal dogum yapmama ragmen doktorum 40 dan once karin kasi spor yapma dedi. Hatta sezeryan olsaydin 6 ay yasak dedim bi danis istersen

Her gwbelik kendine ozgudur. Doktoruna guveniyorsan hani sudan nedenlerle seni sezeryana almayacagini dusunuyorsan konus bekleneceksl gibiyse beklenir. Ben 41+3de dogum yaptim sunu ile baslayip normal oldu. Ama 2 gune bir gittim. Suyu plesantasi durumu iyi oldugu icin beklendi. Saglikla kolayca kucagina al insallah bebisini

Hahah sizinki cisle hedef tutturuyor bizimki en son kakasini fistirtti etrafa. Cisler artik masum geliyor :))))

Evet dogru hatirliyorsun masallah :)) annelik icgudusel bisey bence. Arada bir bag var sen anliyorsun ac mi tok mu dertli mi. Bana cok karistiklarinda ozellikle bizim yaslarimizda olup cocugu olup ben soyle yapmistim diye bilgiclik taslayanlara ( fikir veren degil de hani boyle duuuuuur iyi gunleriin ay ben soyle yaotim sen boyle mi yapiyorsun yapma gibi itici tiplerde) o senin anneligindi bu benim karisma diyorum cikiyorum. Annelik degil de etrafa laf anlatmak bence daha zor. Ondan yalniz kalmak iyi. Sakin sakin oturuyorsun. Ev daginikmis soyleymis boyletmis onemsiz

Sudokrem i denedin mi ben kullanmadim ama nisan annelerinde cok ovguyle bahsediliyordu. Hemen 1 2 gunde geciriyormus. Bir de evin sicaksa altini acinca biraz acik tutmak da iyi geliyormus ama bizimki hiiic alti acilinca cigliklar artiyo

sona kalanlardandık biz de. o yüzden çok net hatırlıyorum. sen 41+3 te ben de 40+3 te dogurduk. çok netim o yüzden :))
iyi ediyorsun çenelerini kapatarak. henüz benim böyle bişi dememe gerek kalmadı ama kalsa ben de susmazdım sanırım. yok iyi günlerin bilmem ne. bi tadını çıkarttırmıyorlar anneliğin !
valla ben epey bi olgun anne olarak hatta aranızdaki en büyük olarak - yaş 38- sanırım yaşın verdiği bir sogukkanlılık ve bilinçlilikle oldukça sakin karşılıyorum kızım aglayınca. derdinin ne olduğunu aşağı yukarı anlayabiliyorum ama itiraf etmeliyim ki ilk günler altını değiştirmeyi hep unutuyordum. sanırım o ara pişik ettim kızı. off öyle içim eziliyor ki her bezini açışımda. biraz iyileşme var ama istediğim hızda değil.
sudo crem i bende duydum araştırırken nette. bana bi numune vermişlerdi hastaneden dogum yaptıgımda. onu kullanayım iyi gelirse büyük boyunu da alırım. yeter ki kızımın canı yanmasın

Benim oğlan da öyle gaz çıkarırken bile kaka yapıyor azcık, pisigi var ama çok az, ben ıslak mendil kullanmıyorum pamugu ıslatıp poposunu öyle siliyorum.

Pişik için ben dogumdan sonra ilk bepanthol kullandım olmadı Niveanin pişik kremini kullandım oda geçirmedi en son desitin ekstra koruma olanı aldım çok iyi geldi hemen geçirdi bir daha da pişik olmadı. Denemeni tavsiye ederim canım.

Canlar belirtmeyi unuttum bebislerinizin popsundaki pisigi çinko geçiriyor krem alırken içindeki çinko oranına bakın. Benim kullandiklarimin içinde en yüksek çinko desitinde var oda %30 civarında. Belki işinize yarar diye paylaşmak istedim.

Tahinin üzerinde biriken yağdan sürüp memnun kalanlar var canım. Hametan fitokrem madecassol krem deneyebilirsin. Emzirirken sadece meme ucunu değil kahverengi kısmın tamamını ağzına ver canım

Çok güzel ve cok değişik bı his. Bugün başımıza geleni dinle. Sağlık ocağına topuk kanı için gittik . Neysedönüşte markete gidelim DEdik eşim bebeği oto koltugu nda elinde taşıyor du. Bi döndüm ki bebek kafa üstü kaymış yere düşmek üzereyken eşim yakaladı .emniyet kemerini baglamamistik battaniye si falan yerdeki çamurla battı falan. Aklım çıktı tansiyon um düştü ona bişey olacak die korktum. Annelik böyle bi his . Bebeğim korkmustu galiba nasıl ciglik cigliga idi . Pis nazarli gözler vardı etraf ta . Rabbin korusun bizi bebekelrimizi.
Benim göğüs uçları çok çok acıyı . Sonra bacaklarm daki iğne yerleri aciyo yürümek zorlasio. Diom ki benim de ağrı eşiğim düşük değil yok galiba !!
Öpüyorm devin bebeki. Ömer erdi de sizi öpüyor. Benim yavrum 2700 gr ki çok minik.dio herkes .kendilerine baksınlar dimi Mirandam

Bence bebeğini hiç riske atma canım

Bugün 27. Günümüz 10 kilo verdim bi 10 kilo hala var malessf normal doğum yaptım

Birde benim kızımın yüzünde sivilceler çıktı doktora gösterdik kızdı hiç iyi bakamamışsın dedi dahada moralimi bozdu halbuki gözüm gibi bakıyorum hem ağzında pamukçuk çıktı hem yüzünde sivilceler çıktı hemde aşırı gaz sancıları var ne yapıcam bilemiyorum

Arkadaşlar bişey daha sorucam bebeklerinizi Nasıl giydiriyonuz ince mi kalın mı kaç parça kıyafet giydiriyonuz bu ay ben çok mu kalın giydiriyom acaba
Bi tane atlet bi tane kollu zıbın üzerine yandan çıtçıtlı penye altıns iki tane pijama tabi pettaniyesine sardırıp alıyorum kucağıma hava yağmurlu soğuk olduğu günler bu kıyafetlerin üzerine kolsuz yün kazakta çekiyom sırtına bu arada 27 günlük bebepim

Günaydın hanımlar. Ben de 31 Mayıs günü sezeryan oldum.ilk gün çok fazla kasılma oldu.sonrasında fena değildim. Yalnız ev de dikiş yerimin sağ kısminda cizzz eden yanmalar oluyor,ayağa kalkarken ve bazen .dün de farkettim dikiş yerimin üst kısmı yine sağ tarafı 2 parmak kalınlığında yakın tombullaşmìş.
Çok tedirginim.bebegime yogunlasamiyorum.randevum yarın. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

Tahinin üzerinde biriken yağdan sürüp memnun kalanlar var canım. Hametan fitokrem madecassol krem deneyebilirsin. Emzirirken sadece meme ucunu değil kahverengi kısmın tamamını ağzına ver canım

Saol canımm buldum çözümünü benim bebekliğimden beridir mahallemizin bi eczacı teyzesi var ona gönderdim annemi onda mutlaka vardır çözümü diye saolsun kendi hazırladığı krem varmış ondan vermiş anında kesti acımı şimdi hafif sızlama var ama emzirmeye korkmuyorum artık canım yanmıyo

Çok kalın canım benceee

Biz bugün 13 günlük olduk içine çıtçıtlı yarım kollu badi üstüne de tulum giydiriyorum bide ince penye battaniyesine sarıyorum ama onuda istemiyo açmak için cebelleşiyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…