- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.861
biz de ilk başlarda sarılık olmasın diye 2 saatte bir emzirmek için uyandırdık, 5 gün önce doktora gittik bebeğimiz 15 günlükken. Doktora sordum ne kadar süreyle ne aralıklarla emzirmem gerekiyor diye. ne zaman ne kadar isteyeceğini patron bilir dedi. Ben yine de 3-3,5 saat geçirmemeye çalışıyorum. bazen 15 dakikada uyanıyor iki yudum çekip uyuyakalıyor ve yine kısa süre sonra mızıldanmaya başlıyor. bazen de bol bol içip 3-4 saat uyuyor. uyandırmaya kıyamıyor insan. Ona da şöyle bi çözüm bulduk, altını açınca otomatik uyanıyor ve bacakları boşa çıktığı anda çişle hedef tutturmaca oynuyor kerata. Odada tutturmadığı yer kalmadı gibi bişey.![]()
benim kızımın da oglanlardan kalır yanı yok. altını açtık mı ohh rahatlıyor. fışş yukarı dogru fışkırtıyorErkek çocuğu bu konuda biraz zor oluyor galiba, benim oğlan da elime yüzüme bayagi isedi yani sıpa, canı sağolsun buda bi mutluluk degilmi

bu arada çok sık kaka yaptığından mıdır nedir. pişik bir türlü geçmedi. türlü pişik kremleri ve z yagı kullandığım halde. geçmedi geçmiyor