2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Birde göğüs uçlarım fena halde yara oldu lanolin krem kullanıyorum ama pek faydadı yok sanki emerken kopartıyo gibi canım yanıyo
Bi çözümü varmı nasıl iyileşecek ne zaman geçecek bu sancı
Canım bende lansinoh almıştım her emzirmeden sonra sürdüğüm halde yara oldular. Bella b nipple nurture butter diye bir krem aldin surunce hemen rahatlatıyor. Kızım sürekli meme istediği icin henuz iyileşmedi ama hafifledi. 2 gün sagip versem iyileşecek ama kiyamiyorum. Gecen gün lansinoh kremi sureyim dedim acidan emziremedim. Tavsiye ederim canım internetten aldım fiyatı 50 civarında siteye Gore değişiyor.

Onuda kullanıyorum cnm ama sadece sürdüğüm an rahatlatıyor 15-20dk sonra yine aynı.özellikle sol göğüs ucum felaket durumda açık yara oldu artık. Solu emzirmeye korkuyorum sağı veriyorum bu seferde soldan süt akıyo.sağmayıda denedim ama o da acı veriyo ne yapıcağımı şaşırdım

Lansinoh yara olmadan once ise yariyor yara icin gamason pomat mi oyle bisi okudum sanki nisan annelerinde. Bi sorun drunuza isterseniz. Bir de yara olmasi yanlis dmzirme pozisyonundan kaynaklaniyor. Pozisyonu duzeltip krem kullanirsaniz yaralar gececektir. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama ankara gazide ya da ozel hastanelerin bazilsrinda emzirme danismanlari oluyor. Oncesinde kendim.bakayim derseniz la lache league sitesinden bakmanizi tavsiye ederim

huriye048 daha cok kucuk oldugu icin yoruluyor. Emerken biraktiginda yanaginj oksarsan yeniden emmeye baslar. Yanagini oksama emme refleksi glistiriyor. O yuzden ilk gunler dakikalara takilmamak lazim cok cok emzirmek gerek.

Buyukler sagolsun insani pimpirik etmekte ustlerine yok ben ozellikle boyle durumlarda bu hislerin uzerine gidiyorum ki iyice sarmasin icini dallanip bufaklanmasin. Ayni gun dogum yaptigimizi bilmiylrdum benden once yaptin gibi dusunmustum hep. Hamileligin son gunlerinde pek giremedim sonra da tum sayflari okuyamadim. Ay ne guzrl ayni gun almisiz bebisleri (kalp kalp kalp)

canim belki dozu farklidir. 10 saatr yakin suni sanci aldim. Ilk 4 -5 saati guluyordum hic biaey yoktu. Sonrasinda da oyle dayanilmaz gelmedi. Aslinds bi dogru duzgun yazamadim ama guzel bir dogum oldu. epidural almadim belki son 1 saat biraz zordu. Onda da dustaydim. En son ikinma hissini gec soyledigim icin dusta dogurmaktan son anda kurtulmus olabilirim :)) belki de ben psikolojik olarak aci esigim.yuksek diyordum o iyi geldi. Esim agri aci esigimin gercekten yuksek oldugunu iddia ediyordu hatta ilk dogum sancilarini anlayamayacagimj fln dusunurdu belki cidden oyledir bilmiyprum. Onemli olan bencee en sonunda saglikla bebisleri kucagimjza almis olmak. Sen de ben de seri de normal dogum icin elimizden geleni yaptik onemli olan artik bebislerin saglikla gelmis olmasi..bu arada kedinin kusmesine ve lucaginda aglmasina cok icerlendim bir an once buzlar erir insallah

Kızlar dogumunuzun kaçıncı günü ve kaç kilo verdiniz. Sezeryanla oldum ben 17. Gundeyiz 11 kilo verdim ama asıl kalan 6 kilo beni şişman gösteriyor gobegimde nerdeyse hiç kas kalmadı yürüdükce sallanıyor bir en azından 25 günlük olsam da korse ve karın kası calissam diyorum offff

Bir hafta sonra 12 kg ın 9 unu vermiştim sonra başka veremedim kalan 3 duruyor. Hoş ben yiyip duruyorum süt olsun diye

Arkadaşlar selam. Ben Haziran annelerindenüm. Bugün benim beklenen doğum tarihimdi ama doğum başlamadı. 2 gün sonra doktor randevum var. Kanala inmediyse suni sancı vs denemeden sezaryen yapılacak. Çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Şu durumda normal doğum yapamamak beni çok üzüyor. Muhtemelen 40+3'e kadar beklemeyi önerecek. 41'e kadar beklemeyi istesem mi yoksa doktorun önerisini kabul mu etsem? 5 sene, ameliyatlar, 7 tüp bebek ve 1 ölü doğum sonrasında hamile kalabildim. Günü geçtikten sonra yavaş yavaş riskler artıyor. Ben ne yapayım şimdi benim gibi günü geçip de kendiliğinden doğum yapan var mı?

Canım senin doğumunu başlatmak için ilaç verdiklerinde bebek doğum kanalında mıydı?

Bebeleri gaz sorunu çeken var mi ?çözüm bulabildiniz mi ? zor durumdayim
Canim akşam yatmadan önce 2 büyük barsak rezene ve papatya çayı yap iç bebek de sen de rahatlarsin bir de kakasini yapacagi zaman bebeğe gazını cikarmasi için yardımcı olacak bacak hareketleri yaptır ileri geri gibi bir de kendin de komposto falan iç bağırsakları yumusatici

Kızlar çok bunaldim gerçekten bana bi yol gösterin ev bebek tecrübesizlik yetiştiremiyorum yardım eden bi kimse yok sadece eşim var benim gibi yalnız olan var mı nasıl yapıyorsunuz

şimdiye kadar bizimkiler yanımdaydı, mutfak işlerine ev işlerine baktılar saolsunlar, ama evde sürekli bir huzursuzluk tartışma yaşandı, lohusa halimle arayı bulmaya çalışan ben oldum, çok yoruldum ve tartışmalar beni gerçekten çok gerdi. bebek bakımında malum her kafadan bir ses çıkıyor, telefonlar zaten hiç susmuyor.
Arada tek kalıyorum evde. Bebek ağladıkça zorlanıyorum, neyi var çözmeye çalışıyorum. Bir taraftan da sakinliği özlediğimi farkettim, işleri bir şekilde akşamları eşimle halledebiliriz, ama huzur önemli. gelen giden de evimi temiz görmeyiversin napıyım, bebeğim öncelikli benim için.

oy kuzum çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl peki? durumunda bir düzelme var mı? onlar ağladıkça bizim içimiz parçalanıyor, ama insanın elinden bişey gelmiyor, sakın kendini suçlama bu konuda, güçlü ol ki yardımın olsun meleğine. umarım bir an evvel toparlanır, kendine gelir.

Selam kızlar benim bebişim henüz kanala girmemiş sizlerden son dakkada giren var mı ? 41i bekletti mi doktorlarınız ilk gebeliğim

benim doğum başladı doğumhaneye gittim. 6-7 cm açıklıktaydı ve bebek hala kaburgalarımı tekmeliyordu, başı kanala girmemiş yüzüyordu. yine de sorun olmadı ve normal doğum yaptım. bazı bebekler erkenden kanala giriyor, bazıları da bizimki gibi son saniyeyi bekliyorlar. Stres yapma bence.

Darısı başıma inşallah canım. Hayırlı olsun bebeğin

C

Canim aptamil bebeklere çok gaz yapıyor diye biliyorum

Şimdilik bi problem olmadı maşallah kendisi gazını çok rahat çıkartıyor da ben sürekli mama vermiyorum zaten süt sağamadığımda mecburen veriyorum bir de geceleri. Aptamilin gazlı bebekler için için başka bi çeşidi de vardı sanırım yeğenime kuşçllanmıştık bi sğre

Maalesef canım benim bi eşim var çok zor geçiyor zaman uykusuzluk herşey ust uste bu kadar zor olucani dusunmemistim

Canıım valla lohusa depresyonumudur nedir ağlamaşardayım bu ara. Çok zormuş sanki diyorum hiç hazır değilmişim. Annem onbeş gün kaldı gitti kaldık ortada o giderkrn bi ağladım zaten daha da aynıyım.

İlk doğumumda yaşamamıştım ama bu sefer depresyonda gibiyim. İki çocuğa yetişme telaşı galiba ondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…