- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.821
Canım bende lansinoh almıştım her emzirmeden sonra sürdüğüm halde yara oldular. Bella b nipple nurture butter diye bir krem aldin surunce hemen rahatlatıyor. Kızım sürekli meme istediği icin henuz iyileşmedi ama hafifledi. 2 gün sagip versem iyileşecek ama kiyamiyorum. Gecen gün lansinoh kremi sureyim dedim acidan emziremedim. Tavsiye ederim canım internetten aldım fiyatı 50 civarında siteye Gore değişiyor.Birde göğüs uçlarım fena halde yara oldu lanolin krem kullanıyorum ama pek faydadı yok sanki emerken kopartıyo gibi canım yanıyo
Bi çözümü varmı nasıl iyileşecek ne zaman geçecek bu sancı
Canım bende lansinoh almıştım her emzirmeden sonra sürdüğüm halde yara oldular. Bella b nipple nurture butter diye bir krem aldin surunce hemen rahatlatıyor. Kızım sürekli meme istediği icin henuz iyileşmedi ama hafifledi. 2 gün sagip versem iyileşecek ama kiyamiyorum. Gecen gün lansinoh kremi sureyim dedim acidan emziremedim. Tavsiye ederim canım internetten aldım fiyatı 50 civarında siteye Gore değişiyor.
Selamlaaar
Doğumdan beridir zaman o kadar çabuk geçiyoki bebeğimden başka hiçbirşeyi görmüyo gözüm
6.günümüzde ilk kontrolümüzde sarılıpı biraz yüksek çıktı kızımın ama 2gün sonrası düzeldi çok şükür şimdi o derin uykularımız yok 2saat olmadan uyanıyo kendisi ve neredeyse 4-5saat uyumadığı oluyo sürekli meme istiyo bu arada acaba doymuyomu diye düşünmeye başladım .uyanık kaldığı uzun saatlerde en son mamada veriyorum doymuyo diye sarılık riskindende korktuğum için riske atmak istemiyorum.
Birde göğüs uçlarım fena halde yara oldu lanolin krem kullanıyorum ama pek faydadı yok sanki emerken kopartıyo gibi canım yanıyo
Bi çözümü varmı nasıl iyileşecek ne zaman geçecek bu sancı
Onuda kullanıyorum cnm ama sadece sürdüğüm an rahatlatıyor 15-20dk sonra yine aynı.özellikle sol göğüs ucum felaket durumda açık yara oldu artık. Solu emzirmeye korkuyorum sağı veriyorum bu seferde soldan süt akıyo.sağmayıda denedim ama o da acı veriyo ne yapıcağımı şaşırdım
Kesinlikle bende evde kafayı yerim aslında ama...
Gecen hafta kızım 11 günlükken (bu arada biz aynı gün dogum yapmıştık seninle :) ) doktora gittik. Yalnizdik. Arac kullanırken hep aklim arkada idi. Gerçi onun keyfi yerinde idi, hep huzurla uyudu ama ilk olmasindan midir nedir biraz.endiseliydim ve eve.geldigimde aslında yalnız çıkabilmis ve sag saglim dönebilmis.olmanin huzur ve gururunu yasamistim.
Sanirim yeni yolculadigim kv nin etkileri.
Zamanla daha rahat olurum,
Kendisi tabiki iyi niyeti ile torununu dusunerek. Onu yeme çocuğa gaz yapar sunu yeme çocuğu ishal eder diye müdAhil olduğu icin ben de extra pimpirik olmusum sanırım:)
dagatesi maşallah sen ne dayanıklıymissin arkadaşım. Ben on saat kendi sancimi çektim de nefes egzersizleri ve yürüyerek geçirdim. On saatin sonunda suni verdiler. Daha ilk sancı da at gibi tepindim. Eşimin elini kiriyordum nerdeyse. Üçüncü sancida epidural diye ortalığı yıktım. On onbeş sancı ya cekmisimdir ya cekmemisimdir suniyle. Ondan sonra epidural etki etti. Ama o yaşadığım en büyük acıydı benim ve hakikaten dayanabilecegim bişi değildi. Hayatımda öyle acıyla inleyip ağlamadım ben. Anneciğim bayıldı korkudan! Dr bi de ona sakinleştirici verdi.
Bir hafta sonra 12 kg ın 9 unu vermiştim sonra başka veremedim kalan 3 duruyor. Hoş ben yiyip duruyorum süt olsun diyeKızlar dogumunuzun kaçıncı günü ve kaç kilo verdiniz. Sezeryanla oldum ben 17. Gundeyiz 11 kilo verdim ama asıl kalan 6 kilo beni şişman gösteriyor gobegimde nerdeyse hiç kas kalmadı yürüdükce sallanıyor bir en azından 25 günlük olsam da korse ve karın kası calissam diyorum offff
Canım senin doğumunu başlatmak için ilaç verdiklerinde bebek doğum kanalında mıydı?benim doğum olalı 6 gün oldu normal oturuyorum acım hiç yok.Doktorum dün kontrol etti. dikişlerim çok fazla olmasına rağmen düzelmiş olduğunu söyledi. antibiyotik sayesinde olduğunu düşünüyorum.
Canim akşam yatmadan önce 2 büyük barsak rezene ve papatya çayı yap iç bebek de sen de rahatlarsin bir de kakasini yapacagi zaman bebeğe gazını cikarmasi için yardımcı olacak bacak hareketleri yaptır ileri geri gibi bir de kendin de komposto falan iç bağırsakları yumusaticiBebeleri gaz sorunu çeken var mi ?çözüm bulabildiniz mi ? zor durumdayim
Değildi canım. belki başka doktora gitseydim sezeryan derdi. ne sancı ne incelme ne açılma yoktuCanım senin doğumunu başlatmak için ilaç verdiklerinde bebek doğum kanalında mıydı?
Kızlar çok bunaldim gerçekten bana bi yol gösterin ev bebek tecrübesizlik yetiştiremiyorum yardım eden bi kimse yok sadece eşim var benim gibi yalnız olan var mı nasıl yapıyorsunuz
Saol cnm
Malesef 2.kez yatış verildi
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Bakalim kan verdik demin ne çıkacak
Oğlum çırpınip bagirdikca ben de akittım gozyaslarimi
Kiyamiyorum
Bir de annenin kanı negatif olduğu için benden kaynaklı bunları çekiyor çocuklarım
Sonuçta kan grubunu belirlemek kulun elinde degil
Mantıksız olduğunu bilsem de kendimi suçluyorum benim yüzümden diye
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz
Selam kızlar benim bebişim henüz kanala girmemişsizlerden son dakkada giren var mı ? 41i bekletti mi doktorlarınız ilk gebeliğim
Darısı başıma inşallah canım. Hayırlı olsun bebeğinbenim doğum başladı doğumhaneye gittim. 6-7 cm açıklıktaydı ve bebek hala kaburgalarımı tekmeliyordu, başı kanala girmemiş yüzüyordu. yine de sorun olmadı ve normal doğum yaptım. bazı bebekler erkenden kanala giriyor, bazıları da bizimki gibi son saniyeyi bekliyorlar. Stres yapma bence.
C
Canim aptamil bebeklere çok gaz yapıyor diye biliyorum
Maalesef canım benim bi eşim var çok zor geçiyor zaman uykusuzluk herşey ust uste bu kadar zor olucani dusunmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?