- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.841
Deneyimli annisler bişey sorcam, biz bugün 20 günlük olduk oglumla, hastanedeyken 2 saatte bir uyandirip karnini doyur dediler bugüne kadar gece gündüz öyle yaptım bende ama merak ediyorum ne zamana kadar bu şekilde devam edecem bilmiyorum. Mesela ilk zamanlar uyanmayan oglum şimdi uyumuyor, gece 2 bucukta zor bela uyuttum 4 bucukta uyandı bi dahada uyumadi hep emmek istiyor. Ogleden sonra 3 bucukta yıkayıp uyuttum suan 3 saattir uyuyor, uyandirip doyursammi yoksa az daha uyusa mi bilmiyorum, yardım edin lütfen
biz de ilk başlarda sarılık olmasın diye 2 saatte bir emzirmek için uyandırdık, 5 gün önce doktora gittik bebeğimiz 15 günlükken. Doktora sordum ne kadar süreyle ne aralıklarla emzirmem gerekiyor diye. ne zaman ne kadar isteyeceğini patron bilir dedi. Ben yine de 3-3,5 saat geçirmemeye çalışıyorum. bazen 15 dakikada uyanıyor iki yudum çekip uyuyakalıyor ve yine kısa süre sonra mızıldanmaya başlıyor. bazen de bol bol içip 3-4 saat uyuyor. uyandırmaya kıyamıyor insan. Ona da şöyle bi çözüm bulduk, altını açınca otomatik uyanıyor ve bacakları boşa çıktığı anda çişle hedef tutturmaca oynuyor kerata. Odada tutturmadığı yer kalmadı gibi bişey.