2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hayır kuzum ya tabiykide öyle bişe yok sormuştum bn dr doğumdan 1 hafta önce bebğimin yüzünü gördük net bi şekilde ayrıyetten her gittiğimde profılden usg istedik hepte aldık o yüzden hiç alakası yok normal yaptım hiçte sorun yaşamadık

Valla mı canım? Yüzü size mi dönüktü? İçimde bir umut oldu. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey uygunken sırf bu sebeple normal doğum yapamamaktan korkuyorum. Kendi kendine mi başladı doğumun? Kaçıncı haftada? 39+1'de hiç bir sancı açılma vs olmaması normal mi sence? Çok soru sordum kusura bakma lütfen. Çok heycanlıyım da :)

Bende 6 günlükken verdim gogus yaralarimdan dolayi herkes cok rahat edersin diyo benim icim aciyo verdikçe ama diger turlude emmek istiyo surekli yapacak bise yok meme ucunu alirken emzik alirmis gibi aliyo bazen biraz kafa kariiskligi yapti sanirim onun dışında memeden uzaklasma gibi bi durum yok cok şükür

Benimkide cok killi valla annem dokulcek onlar dio ama ben diorum herhalde maymuna filan baktim da killi olducok tatli lar cok kargaya bile yavrusu guzel gelirmis bizimkilerde ole iste Babaniz napio bizimki bez getir mama yap onu ver bunu ver demem den nefes alamio

Benimde Basim kiskanclikla dertte napcaz hic bilmiyorum huyu suyu degisti benim oglumun eline ne gelirse firlatir oldu kucugu kollamaktan bazen wc ye bile gidemiyorum dun kasla goz arasinda sampuani almis firlatti atti annem zor yakaladikucugun kafasina geliyordubenim oglum daha kucuk bide 22 aylik insallah alisirsun kardesine

Canım doktoruna gerçekten sguveniyosa n ona bırak bence kararı . Hakkında hayırlısı olur ins

Canım benimde 40 haftam dolduğunda hiçbir belirti yoktu 40+2gunlukken doğum başladı ama ben normal dogumla yapamadim mecburi sezaryen oldum. Herhangi bir tehlike yok ise en azından doğumun başlamasını bekle derim ben çünkü her saat bile önemli ayrıca gittiğim doğum öncesi eğitimlerde de ozellikle vurguladıklari konu bebeğin hazır olmadan planlı olarak yapılan sezaryenlerin bebeğin ilerleyen yaşlarda psikolojik sorunlara neden olduğuydu. Benimki sadece öneri seni etkilemek istemem sadece paylaşmak istedim.minigini Sağlıkla kucağına almayı dilerim.

Bende hastaneden dönünce 3 günlükken emzik vermistim. Ama her zaman almıyor karnı tok ise keyif için alıyor uykuya geçişte bazen alıyor onun dışında pek umursamiyor. Memeyi almama gibi bir sorun yaşamadık öyle bir korkun olmasın canim yoksa surekli emmek ister göğüs uçların da fazla dayanmaz yara olur.

Canlar bugün ogleden sonra hepatit b aşısının 2.dozunu olduk herşey yolundaydı ta ki saat 7 olana kadar. Öyle bir huzursuzlaşti n memeden ayiramiyorum uyutamiyorum ne yapicam bilemiyorum. Böyle şeyler yaşayan var mı? Bu huzursuzluk normal mi?

İnşallah canım ya çok yorucu böyle her zaman memeyi veriyorum hiç emmiyo değil sütün azalmaması için zorluyorum sürekli. Sağmayla destekliyorum herşeyi yiyorum vs. Anne sütü alsın da nası alırsa alsın kesilmicenş bilsem sadece sağıp bile verebilirim

Ben de verdim canım 3-4 günlüktğ hemen aldı. Ara ara veriyorum uykuya geçerken falan iyi oluyo bence. Bizim zaten emzirme savaşımız devam ediyo o nedenle etkiledimi etkilemedimi bilemiyorum hiç :) ama emzik ileriyi düşündüğünde ciddi kurtarıcı

İnş tüm kontrolleri çoook iyi geçer canım.

Aşının hafif bir yan etkisi olabilir canım. Baş ağrısı, karın ağrısı vs olsa mesela bi çocuk veya yetişkin bunları söyleyebilir ama bebekler söyleyemiyor. O sebeple huzursuzluk gibi kendini gösterebiliyor. İğne olduğu yer ağrıyor olabilir. Meme istiyorsa meme ver canım. Öyle uyusun. O onu rahatlatacaktır. Bol bol C ve A vitamini al sen ki sütünden ona geçsin. Yan etkileri azaltır. Ateşi var mı onu kontrol et canım. İnşallah en kısa sürede kendisini daha iyi hissetmeye başlar. Huzursuzluğu geçmezse, çok ağlarsa, normalden farklı bir şey fark edersen doktorunu ara canım. Allah'ın izniyle inşallah geçer.

Son düzenleme:
Canım tesekkur ederim Surekli emzirdim şimdi biraz rahatladı uykuya daldı hatta altına yaptı uyandırmaya kiyamiyorum kuzumu. Ya çok zormus ben bu kadar duygusal olacağımı düşünmüyordum o agladikca benimde içim ağladı resmen.

Anne olmak böyle bir şey demek :) Allah'a emanet et, sen içini ferah tut.

Sevgili anneler aranizda kalça çıkığı ultrasonu cektiren var mı? Nasıl bisey merak ettim de.
Biz çektirdik 1. Ayın sonunda. Her hastane aynı mı yapıyor bilmiyorum ama biz altını çıkardık, yan yatırdık, bezini hafif açıp çekti Dr. Sonra çevirdik diğer tarafı çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…