- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.641
2 - 2.5 saatte bir emziriyorum canim. Daha oncesinde kesinlikle veemiyprum. Aglarsa emzikle oyaliyorum.zaten hastanede 2 saatte bir beslenmeye cok alistigi icin her kucagima aldighimda meme aramiyor.bir memeden emip birakinca gazini cikartiyorum digerini veriyorum onuda birakinca yine gazini cikartiyorum sonra biberonla sut vermeyi deniyporum. Cekip cikartiyorsa doymustur diyorum zaten rahat uyuyor. Ama bazende biberondan verdighimide iciyor. Memede durmus ama cekememis. Hastanede de boyle yapiyordum. Ufak oldugu icin hemsireler bu sekilde devam et dedi.Canım inan tek beklediğim yemek zaten kendilerine yapıyorlar sonuçta bi tabak da bana çıkarabilirler işte konuşmuyorum artık bende genelde esim evdeyken gelip gidiyorlar hemen
Ali Kaan in yaptiklari bence çok çok normal canım inşallah daha da çabuk alisicak eşimin yeğenleri bile bebeğe zarar vermeye çalıştı kendi çocuğum değil dusun al onu karnına geri koy demeler neler neler hatta bigün bu yüzden eşim çocuğu tut dedi diye eltim kustu gelmiyo hiç büyükler bile bunu yaparken Ali kaanin yaptıkları hiç bisey
Defnemiz ona bi gülsün yeter abisine
Bu arada ne sıklıkla emziriyosun tecrübeli bi anne olarak sana sorim gece gündüz kafam karıştı hemşire 2 saat diyo ama ben genelde bi saatte bi emzirmeye çalışıyorum
Ptesi kontrolde dr 2 beslenme emzir 3. Beslenmede tamamen biberon ver dedi. Zaten 3 kez ust uste emip doymuyor kesinlikle yoruluyor.
Saat basi meme istiyorsa sende emzirdikten sonra biberonla sut vermeyi dene canim bakalim icicek mi doyup doymadighini daha iyi anlarsin. Doymamis icerse bi daha 2 saat sonra emzirirsin. Beslenmesi duzenli olunca uykuda duzene giriyor. Kaka yaptigi zaman bile rutin oluyor nerdeyse