- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.641
2 - 2.5 saatte bir emziriyorum canim. Daha oncesinde kesinlikle veemiyprum. Aglarsa emzikle oyaliyorum.zaten hastanede 2 saatte bir beslenmeye cok alistigi icin her kucagima aldighimda meme aramiyor.bir memeden emip birakinca gazini cikartiyorum digerini veriyorum onuda birakinca yine gazini cikartiyorum sonra biberonla sut vermeyi deniyporum. Cekip cikartiyorsa doymustur diyorum zaten rahat uyuyor. Ama bazende biberondan verdighimide iciyor. Memede durmus ama cekememis. Hastanede de boyle yapiyordum. Ufak oldugu icin hemsireler bu sekilde devam et dedi.Canım inan tek beklediğim yemek zaten kendilerine yapıyorlar sonuçta bi tabak da bana çıkarabilirler işte konuşmuyorum artık bende genelde esim evdeyken gelip gidiyorlar hemen
Ali Kaan in yaptiklari bence çok çok normal canım inşallah daha da çabuk alisicak eşimin yeğenleri bile bebeğe zarar vermeye çalıştı kendi çocuğum değil dusun al onu karnına geri koy demeler neler neler hatta bigün bu yüzden eşim çocuğu tut dedi diye eltim kustu gelmiyo hiç büyükler bile bunu yaparken Ali kaanin yaptıkları hiç bisey
Defnemiz ona bi gülsün yeter abisine
Bu arada ne sıklıkla emziriyosun tecrübeli bi anne olarak sana sorim gece gündüz kafam karıştı hemşire 2 saat diyo ama ben genelde bi saatte bi emzirmeye çalışıyorum
Alisir cvanim. Hic vazgecme. Tek memeden devam etmek cok yorucu oluyor. Bide gorsel acidan da skinti. Biri buyuk biri kucukCanım çok sağol. Açken çok hırslanıyor bizimki. İlk onu veriyorum ucunu biraz biraz yalıyor ben de o ara süt sağıyorum ağzına. Sonra diğer memeye geçiyorum mecbur. Dün bir kere tuttu. Bugün de bir kere tuttu. Böyle böyle tutmaya alışır inş.
Sagmaya calis canim. Birde gecen gun sut arttirma yontemiyle ilgili cok guzel bilgiler paylasildi 2-3 sayfa once.Kızlar hem mama hem memeyle giden var mı biz oğlumun ameliyat sürecinde çok yiprandik yani ben ağlamaktan harap oldum sütüm etkilendi haliyle gitmediğine sukrediyorum ama azaldı toparliyorum humana galactago falan artmaya başlıyor allahın izniyle ama korkuyorum da oğlan alışmasin biberona çünkü sütüm çok önemli emmesi lazim
Rica ederim:) beni de çok korkutmuşlardı zor çekiliyor diye. Gayet de rahat çekildi. Kızım gık bile demedi.Canım çok tesekkur ederim. İlk bebeğimiz olduğu için biraz Fransız kalıyoruz böyle şeylere
Canım biz hem emme hem süt sağma hem mama gidiyoru ve çok zor oluyor bizimki çok yiyor gerçi yetiremiyorum bazen mecbur veriyorum mama. Ama emme de sıkıntı yaşıypruz asıl karmakarışık durumdayız kısacası inş düzene gireriz bebişim iki gün yoğunbakımda yattı orda biberona alışmış çok zorlanıyprum
Canim cok zor zahmetli oluyormus senin icin. İnsallah defne kiz tekrar memeye doner.Kızlar emzirme konusında ciddi sıkıntıdayım. İlk etapta süt gelmedi tam süt geldi derken uç yoktu silikon uç denedik biraz aldı öyle sonra çocuk yoğunbakıma yattı biberona alıştı. Şmdi silikon uçla on dakka zor emiyor süt az gelmeye başlayınca kriz de başlıyor o noktada mecburen biberon veriyorum neticede anne sütü alıyor uyurken sütü sağıyorum doluyken emziriyprum bitince sağıyprum. Napcam bilemedim ikisi birlikte çok zor bende rahatça çıkarıp direk emzirmek istiyprum. Diğer türlü uç çıkart silikon uç tak emzir on dakka sonra biberon hazırla vs.
Ben vermistim alikaana dr da bisey dememisti. Gerci bi dahada almadi ama.Kızlar hala hastane deyiz. Bişi sorcam . Bizim yavrucak yatağına uyumak için girince ağzını gezdiriodu ben de emzik verdim cuk cuk onu emio. 2 günlük bebege emzik verilir mi . O emin nce ben kıskanıyorum galiba bi de beni almada die korkuyorm
Oyy sizin abi hepten kucukmus tatlim.Benimde Basim kiskanclikla dertte napcaz hic bilmiyorum huyu suyu degisti benim oglumun eline ne gelirse firlatir oldu kucugu kollamaktan bazen wc ye bile gidemiyorum dun kasla goz arasinda sampuani almis firlatti atti annem zor yakaladikucugun kafasina geliyordu benim oglum daha kucuk bide 22 aylik insallah alisirsun kardesine
2-3 aylikken yaptiriliyor cainim. Bende 3 aylikken goturucemSevgili anneler aranizda kalça çıkığı ultrasonu cektiren var mı? Nasıl bisey merak ettim de.
Valla mı canım? Yüzü size mi dönüktü? İçimde bir umut oldu. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey uygunken sırf bu sebeple normal doğum yapamamaktan korkuyorum. Kendi kendine mi başladı doğumun? Kaçıncı haftada? 39+1'de hiç bir sancı açılma vs olmaması normal mi sence? Çok soru sordum kusura bakma lütfen. Çok heycanlıyım da :)
Teşekkür ettik teyzesi. Kocaman opucukleeer.seninnnn o parmaklarınııı yerrr teyzennn yerrrr masallh sana yakışıklı pasaaaa
Ay öyle de işte insan düşünmeden edemiyor. Çocuk Dr una gittik dün. Iyi gözüküyor ama emin olalım dedi. Sabah hastaneye gidip kan vericez. Devin in geçmis mi sariligi diye.Kuzummmmmm cok seker devin masallah ona ya Can'ım o bunalım ı ben de yasadım yasamayan yok heralde anne olunca acaba yetemezsem duygusu oluyor butun bebekler sarılık olur benimki olmadı diye bırsey yoktur sadece bazısı sınırda olur fark edilmeden gecer bazıları artar korkma Can'ım hıc hemen gecen bırsey olursa da
Olmaz di mi öyle bişi?Bu kadar sevgi icime nasil sigcak sevgiden patliycam galiba diye dusunuyor insan dimii.
Amin canım inşallah. Mutluluğu bulacaklardır, hiç şüphem yok'!Ya ne guzel soyledinn.
Ne isterlerse olsunlar ama en cok mutlu olsun istiyorum cocuklarim.
Mutlu olucaklari hayati yasasinlar.
Cunku ben tam olmak istedigim yerdeyim onlarda bu hisle yasasinlar insallah
miranda_1986 maşallah devin paşaya çok seker
Canım çok sağol gerçekten insan böyle senin gibi tecrübeli bi anneye çok ihtiyaç duyuyor2 - 2.5 saatte bir emziriyorum canim. Daha oncesinde kesinlikle veemiyprum. Aglarsa emzikle oyaliyorum.zaten hastanede 2 saatte bir beslenmeye cok alistigi icin her kucagima aldighimda meme aramiyor.bir memeden emip birakinca gazini cikartiyorum digerini veriyorum onuda birakinca yine gazini cikartiyorum sonra biberonla sut vermeyi deniyporum. Cekip cikartiyorsa doymustur diyorum zaten rahat uyuyor. Ama bazende biberondan verdighimide iciyor. Memede durmus ama cekememis. Hastanede de boyle yapiyordum. Ufak oldugu icin hemsireler bu sekilde devam et dedi.
Ptesi kontrolde dr 2 beslenme emzir 3. Beslenmede tamamen biberon ver dedi. Zaten 3 kez ust uste emip doymuyor kesinlikle yoruluyor.
Saat basi meme istiyorsa sende emzirdikten sonra biberonla sut vermeyi dene canim bakalim icicek mi doyup doymadighini daha iyi anlarsin. Doymamis icerse bi daha 2 saat sonra emzirirsin. Beslenmesi duzenli olunca uykuda duzene giriyor. Kaka yaptigi zaman bile rutin oluyor nerdeyse
Can'ım ne alaka anlamadım sarılıkta sınır 10 dur ve üzeri risklidir 7 çıkan sarılığı neden ısıkla tedaviye kalktılar kı benim 5. Gunu 8.9 çıkmıştı emzirdim bol bol günde 1 2 de mama vermiştim 1 hafta sonra yine bakıldı düşmüştü o kadarcık değeri tedaviye gerek yok kı anlamadımMrb guzl anneler tatlis bebitolar
Biz 12 günlük olduk . Geçen haftaki Dr kontrolumuzde 7 çıkan sarılığımız 1hafta ışık altında yatma ve bol emzirmeyle 2ye düşmüş çok şükürama dra tekrarlama olasılığı varmı diye sormayı unutmusum
Bu arada gogus ucu yaralarım için dün cildiye Druna gittim.
Lansinoh kullandığımı söyledim . Bana lansinohun nemlendirmede etkili olduğunu yara geçirmek için bi faydası olmadığını söyledi ve avene diye yara kapatma etkili başka bi krem verdi 3-4 gün içinde geçer dedi.
Dünden beri kullanıyorum gerçekten o yaralarda birazda olsa iyileşme var . bu arada bebeğimide sagip biberonla doyuruyorum ama illa meme istiyor sonrasında
Bizde durumlar böyle inşallah herkes cook çok iyidir
Şimdi geçmişe bakma zamni
Oy masallahhhhhhh ya nasıl bu surattir o çok net tipi belli olmuş yesinler onu ya canmSelam arkadaşlar!! Bizde herşey yolunda. 3. Gün hastaneden çıktık. 4. Gün emmiyo buyumuyo diye sinir krizleri ağlama nöbetleri geçirdim yeni anne olarak. 5. Gün bugün ise Dr umuz sarılık geçmiş herşey normal dedi de bütün günümüzü uyuyarak geçirdik :) sanırım hüznü de neşesi de tüm kitaplara uygun.
Yeni anne olarak kendimi toparlamaya ve bebeğime bakmaya çalışıyorum. Bazen zorlanıyorum ama uyku su ve nefes herşeyin çaresi. Devin pasanin ilk doğduğu gün ve bugün olmak üzere iki resmini gönderiyorum size. Tam bir melez. Elleri ayakları farklı tonlarda. Anne babasının tam karışması olmuş. Varsa bir masallahinizi alırız taze anneler ve güzel bebekleri
Yo şart değil canm en geç iki satte bir yoksa emzir emzirebildigin kadarKızlar bebişi bıraksam hep uyuyor minnakim. Uyandırıp emzirmeye çalışıyorum göğsümde uyuyor. Neyse baya zorladım. Emdi derken sonra si kustu.. pirt yaptı . Gene uyudu. Doydugu için mj kustu ki. 1 saatte bir uyandırms olmuştum. 2 saat te bi şart mi
Can'ım ne alaka anlamadım sarılıkta sınır 10 dur ve üzeri risklidir 7 çıkan sarılığı neden ısıkla tedaviye kalktılar kı benim 5. Gunu 8.9 çıkmıştı emzirdim bol bol günde 1 2 de mama vermiştim 1 hafta sonra yine bakıldı düşmüştü o kadarcık değeri tedaviye gerek yok kı anlamadım
dikiş için antibiyotik vermiş miydi doktorun
Rahat bir doğum olur inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum canim :)Günaydın kızlarbugün doğum olacak malumunuz uyku tutmuyor 2de yattım 6da kalktım saatin geçmesini bekliyorum. 9da yatış yapılacak tetkik yapılıp anestezi görecek sonra da doğum inş. Allahıma şükürler olsun Masal'ıma saatler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?